Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darana1983 je to kolotoč!!! Moc dlouho kvuli tomu nesmutni! Jede se dal!😊
Ja jsem vcera nasadila clostillbegyt a v utery jdu na pruchodnost… pokud vse bude ok snad bude dalsi iui. Pro mě druhe v poradí!!!
Ja asi půjdu taky na další iui, jak tk tak vypadá. Dnes je 13 den a na testu prd. 🤷🏼♀️
Takže to tak vypadá, že půjdeme na další inseminaci
Už bez anonymu.
Dnes 13. den a na testu nic…tak už se nemůžu dočkat dalšího IUI ![]()
Od zítra vysadím léky a budu čekat na tu mrchu ![]()
Ahoj my byli na prvním IUI 25.1 teď už jen čekáme co z toho bude
jinak u nás s manželem vše v pořádku.
@Ajajinka
To je dobře že je vše v pořádku!
Ja mam klasický spozdeni, jako poslední 3 měsíce 🙄 teď budu jen čekat kolik dní to bude.. Pff. Testy jsem měla 10 a 13 den negativní a teď, 14 den doma žádný nemám 😄 věřím spíš ale v to, že se dostaví cca do 5 ti ms než dvě čárky
Já si dělala test 9 den ale jen abych věděla jestli tam je ještě injekce a nebyla tak teď až ten 14 den a to jsem objednaná i na krev. Podbříšek tak jak před MS jinak nic. Spíše jsem smířená že to ale dostanu než že test bude pozitivní
To byl váš 3 pokus?
@Ajajinka
To byl náš první a zároveň i druhý. Měla jsem dvě iui v jednom cyklu.
Tak to jsme na tom stejně taky jsme měli 2 IUI v jednom cyklu. držím palce aby vám to vyšlo hned na poprvé
jak dlouho se snažítě? my 3 roky ![]()
@Ajajinka
My se snažíme rok. Je mi 30 a přítel je starsi o tři roky. Řekli jsme si, že když to do roka nepůjde, tak nebudeme ztrácet čas a jdeme do toho.
Ja si taky moc preju aby to vyšlo. Jednou se to povede.
A třeba za pár let budu nadávat, a vzpomínat na ty chvíle klidu 😄
Mě bude letos 30 a manžel je starší má 45. Dr. nás poslala na veškerá vyšetření na genetiku, imunologii byla jsem i na pruchodnost vejcovodu a vše je v pořádku i spermiogram vždy vzorový, jenže mám nepravidelné cykly a ani nevychytam ovulaci a to si mužu měřit bazalni teplotu, testy na moč i na sliny a nic
tak se to hlida pod ultrazvukem takže jsem fakt zvědavá ![]()
takže ted spím co mužu až příjde dny kdy budu v noci vstávat a kafe pít zásadně ledové ![]()
@Ajajinka
Ja mam poslední asi 3 měsíce taky nepravidelne cykly. Predtim jsem se snažila měřit BT ale bylo léto a to si ty teploty litaly nahoru a dolů. Takže jsem se na to vyprdla. U testu na ovulaci jsem to vzdala hned na podruhé a řekla jsem si, že asi ovulaci prostě nemám. A bylo těžké se taky do ní „trefit“ když jsem nevěděla kdy je a jestli vůbec. Nakonec ji ale mám normálně jak má být 😄 takže zbytečně nervy kvůli tomu…
A teď všechno proběhlo jak mělo, vše na čas.. Ovulace, oplodnění a na testu prd 😄 tak já nevim jako.
Některé se jen otřou o trenky a jsou hned v tom 🤷🏼♀️ nechápu
Já poslední rok a pul na pravidelný cyklus užívám utrogestan ale mám cykly cca 22-23, minule jsem měla folikuly až nějaký 19 den a ted před IUI jsem měl už 12 den takže já to mám pokaždé jinak. Navíc mám pry hodně těch vajíček a to zpusobuje že mužou byt cykly bez ovulace
. no a jinak pracuju na takovem super místě že o těch otřených trenýrkach bych mohla vykládat hodiny
ženy závislé na alkoholu, drogách, lécích atd atd. to jsou potom dobré nervy sledovat. ale jak říká jeden známý " i na takové slunce svítí " ![]()
Příspěvek upraven 05.02.21 v 11:25