Nutíte partnera brát vitamíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
13.5.21 10:23

@ontarova.stara On v těch přípravcích povětšinou je, vlastně v drtivé většině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
13.5.21 10:23

Můj chlap si sám nedá ani céčko :nevim: Musím mu veškeré léky nosit az před nos, jinak prostě zapomene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.21 10:26
@Anonymní píše:
Asi máš pravdu :( prostě to je ta poslesní kapka v mojí trpělivosti.. aspoň s tou svojí rezignací nebudu tolik zklamaná, když to ivf nevyjde.

Je mi to líto, třeba vám příroda sama říká, že vy dva k sobě nepatříte.. Zní to jako klišé, ale tak aspoň jsi na to přišla včas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
13.5.21 10:30

@unuděná díky :kytka: Za zkoušku asi nic nedám :lol: Tak zkusím něco vyzkoušeného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76348
13.5.21 10:37
@Anonymní píše:
Vždycky se zapřísáhne, že mu na tom záleží, dítě chce, ale pak na ty vitamíny nebo schůzku u dr zas zapomene :nevim:

a co takhle svatba, princi?
myslím, že tvůj přítel žádné dítě nechce, nechce starosti, jen se ti podvoluje, abys ho neopustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
13.5.21 10:39
@Anonymní píše:
@Keyllah on je takový celkově.. vždycky je všechno na mě. Já jsem teda dost organizační typ, ráda věci plánuju, dělám si tabulky atd. Takže organizuju dovolený, nákupy atd. Ale mám svoje hranice a nechci být na všechno sama. Jenže když polevim a neudělám to, tak to neudělá nikdo.. a tak to bude i s těma vitamínama

Tipuji, že sis jej takto vychovala. A on už v tom zůstal, ale ty najednou zjistujes, že to takto nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.21 10:43
@Cenarius píše:
Tipuji, že sis jej takto vychovala. A on už v tom zůstal, ale ty najednou zjistujes, že to takto nechceš.

Možná :think: teď jen nevím, jestli když budu zase postupně to vracet zpátky a nestarat se tolik, jestli to půjde vrátit.

• Citovat
  • Upravit
76348
13.5.21 10:44

@Fiducia @micta - moji mamku začalo bolet koleno, nic se nezjistilo na rentgenu ani na denzitometri -

• pomáhá jí ProfiChondro originál od Pragomedu, a Colafit nebo Colafix - to teď nevím, takové kostičky, to Chondro jí prvně prodal ortoped, a teď si ho kupuje přes internet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76348
13.5.21 10:50
@Anonymní píše:
Možná :think: teď jen nevím, jestli když budu zase postupně to vracet zpátky a nestarat se tolik, jestli to půjde vrátit.

tak někteří chlapi jsou takoví, že s nimi musí žena hýbat, aby fungovali,
ale tady musíš ty zjistit, jestli je tvůj přítel ležérní, a proto vitamíny nebere, nebo je mu zhola jedno, jestli budete mít dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.5.21 10:51

Prostě mu to nachystej, je to vitamin a ne jed na krysy ( hlavně nesplést dózy 🤭 ). Holt si natrénuješ rovnou 2×, na dítě a na partnerovo stáří 🙋🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
24992
13.5.21 11:00

Ja mam doma opacny exemplář, vše bere sam a podstive, hledá kolik si toho vzít, u léků na bolest časové rozmezí a tak. Ma pocit, že když si vezme 2 ibače naráz tak už se ráno neprobudi. :P

Nevím co je nebo není normální, ale nepřijde mi, že by o děcko stal. Ale u ivf je normální, že to zajišťuje žena, asi moc chlapů do caru nevola, co mají polykat.

Příspěvek upraven 13.05.21 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
13.5.21 11:00
@stinga píše:
@Fiducia @micta - moji mamku začalo bolet koleno, nic se nezjistilo na rentgenu ani na denzitometri -
  • pomáhá jí ProfiChondro originál od Pragomedu, a Colafit nebo Colafix - to teď nevím, takové kostičky, to Chondro jí prvně prodal ortoped, a teď si ho kupuje přes internet

Díky, ukládám. Můj chlap to koleno má „vyčochtaný“ z kamionu, jak furt leze nahoru a dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
13.5.21 11:07
@Anonymní píše:
Vždycky se zapřísáhne, že mu na tom záleží, dítě chce, ale pak na ty vitamíny nebo schůzku u dr zas zapomene :nevim:

A zkus taky popsat, jak se tváří. Pokud se Ti o tom nechce psát, tak předpokládám, že se tváří nasupeně, naštvaně, nasr. aně, znuděně.
V takovémhle případě bych od něj dala ruce pryč, a poslala ho do oběhu.
Pokud by bylo někdy miminko, tak by časem možná vpálil, já jsem ho nechtěl, a ty jsi tlačila. Potom by se stratil jako pára nad hrncem.
Ale to musíš vědět Ty. :hug:
Vyřeš to co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
13.5.21 11:43

@stinga díky, jsem ráda za typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.21 11:58
@Anonymní píše:
Bazíruju.. vadí mi to, když to dám na váhu toho, co musím kvůli tomu podstupovat já.
Když u mě žádný problém není. Nechci další zamlklé těhotenství a chci pro to udělat maximum, ale očividně jsem sama.

Zkus se trochu zamyslet nad tím, co pro partnera znamená to, že je problém na jeho straně. Z mého pohledu je to dost na prd, když člověk zjistí, že je chyba na jeho straně. U nás je problém u mě a srovnat se s tím mi dalo dost zabrat, a kdyby mi partner dělal zle kvůli tomu, že neberu vitamíny podle jeho představ, tak bych ho asi poslala k šípku. Pokud chceš, aby bral vitamíny, tak mu je prostě dávej a nepruď ho. Já jich tady mám taky několik krabiček, dítě chci, ale prostě na to zapomínám…
Chápu, že pro tebe je vše kolem IVF strašně fyzicky a psychické náročné, ale pro chlapa, u kterého je problém, to po psychické stránce nebude taky zrovna labůžo. U nás taky CAR domlouvám vždy já a prostě mi ti nepřijde jako takový problém. Mně stačí, že tam partner se mnou vždycky jde a je tam pro mě. To mi přijde důležitější, jestli jsem tam volala já nebo on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí