Nutíte partnera brát vitamíny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.21 10:12

@Keyllah on je takový celkově.. vždycky je všechno na mě. Já jsem teda dost organizační typ, ráda věci plánuju, dělám si tabulky atd. Takže organizuju dovolený, nákupy atd. Ale mám svoje hranice a nechci být na všechno sama. Jenže když polevim a neudělám to, tak to neudělá nikdo.. a tak to bude i s těma vitamínama

• Citovat
  • Upravit
53190
13.5.21 10:12
@micta píše:
Prosím tě a co na ty klouby bere? Chlapa taky bolí, měl nějakého kamzíka nebo klokana a nic, žádný účinek

Kamzík i Klokan jsou Cemio, to je taková…hm…pro mě pochybná značka :oops: Teď má Proenzi a dřív Orthohelp, oboje prý pomáhá.. Snad to nebude brané jako reklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.21 10:13
@jitka 11 píše:
A ikdyž jsi s ním mluvila, jak se při tom tváří? Dělá mu to problémy nebo se otevřeně zapojoval do debaty?
Pokud byl zpruzelý, tak asi nechce dělat nic a nechce ani miminko. :hug:

Vždycky se zapřísáhne, že mu na tom záleží, dítě chce, ale pak na ty vitamíny nebo schůzku u dr zas zapomene :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
13.5.21 10:14
@Anonymní píše:
@Keyllah on je takový celkově.. vždycky je všechno na mě. Já jsem teda dost organizační typ, ráda věci plánuju, dělám si tabulky atd. Takže organizuju dovolený, nákupy atd. Ale mám svoje hranice a nechci být na všechno sama. Jenže když polevim a neudělám to, tak to neudělá nikdo.. a tak to bude i s těma vitamínama

Koukám, že vitamíny jsou - jako obvykle - jen zástupný problém. Vyměň chlapa a s nejvyšší pravděpodobností otěhotníš normálně. A nebudeš vedle sebe muset celý život trpět lenocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.21 10:14
@Anonymní píše:
Vždycky se zapřísáhne, že mu na tom záleží, dítě chce, ale pak na ty vitamíny nebo schůzku u dr zas zapomene :nevim:

Muže dělají činy, ne slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35413
13.5.21 10:17
@Anonymní píše:
Když to mi právě vadí.. je přeci dospělej, nebudu mu chystat vitamíny, jak malému dítěti :nevim:Zakladatelka

My si chystáme vitamíny vzájemně :mrgreen: Je to takový malý láskyplný gesto, připravím ti kávu, nebo uvařím čaj a donesu talířek s vitamíny. Když mám jo náladu, přidám kousek čokolády :lol:
A nejde o něco tak významnýho, jako podpora plodnosti. Jen B komplex proti klíšťatům, magnesium, abychom neřvali po dětech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
13.5.21 10:17
@unuděná píše:
Kamzík i Klokan jsou Cemio, to je taková…hm…pro mě pochybná značka :oops: Teď má Proenzi a dřív Orthohelp, oboje prý pomáhá.. Snad to nebude brané jako reklama :lol:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.21 10:19
@unuděná píše:
Koukám, že vitamíny jsou - jako obvykle - jen zástupný problém. Vyměň chlapa a s nejvyšší pravděpodobností otěhotníš normálně. A nebudeš vedle sebe muset celý život trpět lenocha.

Asi máš pravdu :( prostě to je ta poslesní kapka v mojí trpělivosti.. aspoň s tou svojí rezignací nebudu tolik zklamaná, když to ivf nevyjde.

• Citovat
  • Upravit
3792
13.5.21 10:20

Na tobě jsou všechna do těla zasahující procedury a pan není schopen brát prášky? „Zlato, pokud ti na tom nezáleží, tak si vezmeme sperma někoho jiného.“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35413

@unuděná prosím pěkně, pomáhá to partnerovi? Mě klouby bolí, mám teda artritidu, a celkem nepomáhá nic :roll: Tak jestli zkoušet další přípravky, mám léků a vitamínů jak senior :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Nenutí, je dospělý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
13.5.21 10:21
@micta píše:
Díky :kytka:

A at k tomu kolagenu bere jeste vitamin C, bez neho se spatne vstrebava (pokud ho tedy dany preparat nema obsazeny).

• Citovat
  • Upravit
72725
13.5.21 10:21
@Anonymní píše: Čeká nás druhé IVF, to první skončilo revizí :( Já jsem zdravá a partner má špatný spermiogram. Beru různé vitamíny na zlepšení vajíček, kys. listovou atd. Partner dostal od dr. taky nějaké léky a vitamíny, ale nebere je, nezajímá se.Pořád tu čtu: “nakoupila jsem mu ty a ty vitamíny, nasadila mu to a to, dávám mu..”
Jenže mně se tohle příčí. Nechci ho nutit. Nejsem jeho máma a pokud to díťe chce, tak přeci pro to může aspoň tohle dělat? Vím, že když bych mu je servírovala, tak je brát bude. Ale sám od sebe nikdy. Docela mě to mrzí..
Máte to někdo taky tak? Jak to řešíte?

A mmchdm, tvůj chlap asi to dítě moc nechce.. Spíš bych vymenila partnera, než postupovala zbytečné ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.21 10:22

@Fiducia No on tvrdí, že mu to pomáhá, ale v případě, že máš artritidu, tak to asi bude slabý odvar.. On je jinak zdravý, relativně mladý, sportuje. Koleno ho zlobilo při fotbale, občas si ho jakoby „prošlápl“ a pak se z toho lízal týdny. Takže nějaká výživa chrupavky byla v jeho případě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.5.21 10:22
@Anonymní píše:
Vždycky se zapřísáhne, že mu na tom záleží, dítě chce, ale pak na ty vitamíny nebo schůzku u dr zas zapomene :nevim:

Vy dva s k sobě nehodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital