Zklamání a hnědý výtok

22
11.5.21 08:46

Zklamani a hnědý vytok

Holky jdu se k vám vybrecet a vypovídat…neboť nemám skym bych se podělila..
Snažíme se s partnerem o miminko, boleli mě prsa a podbřišek…už jsme myslela že se zadarilo, ale omyl dneska 11DPO hnědý výtok a bolest podbřišku…a test negativní…tak čekám kdy se rozjede MS…MS se má ale dostavit až za 3 dny…tak to vypadá že dorazí dříve…jsem s toho všeho smutná…
Nebo je holky ještě nějaká naděje…že by to bylo zahnízdění mimiska…?? A kolikátý den po zahnízdění jste měli pozitivní těhotenský test??
Snažíme se dlouho ale tohle se mi ještě nestalo…a už z toho i blaznim, ikdyz nechci na to myslet jakoukoliv změnu na těle pozoruji…už si říkám že všechny příznaky si jen vsugerovavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
178
11.5.21 09:02

Negativní test= vsugerovany příznak (ve většině případů) ale před MS spíš určitě.
Za druhé..testuj až v den meškání, co jsi si z toho takhle vzala? Nic a stejně ti nezbude než čekat. Nikdo ti nic jiného neporadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
11.5.21 09:04

Nemysli na to a ja rikam testovat az tyden spis vic po vynechani ms. Muze byt v ten den predpokadane ms pozitivni a pak proste neco nebude ok a stejne se spusti ms a ty budes vedet, ze tam neco bylo, ale stejne to odeslo s ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
11.5.21 09:43
@Zarazara píše:
Holky jdu se k vám vybrecet a vypovídat…neboť nemám skym bych se podělila..
Snažíme se s partnerem o miminko, boleli mě prsa a podbřišek…už jsme myslela že se zadarilo, ale omyl dneska 11DPO hnědý výtok a bolest podbřišku…a test negativní…tak čekám kdy se rozjede MS…MS se má ale dostavit až za 3 dny…tak to vypadá že dorazí dříve…jsem s toho všeho smutná…
Nebo je holky ještě nějaká naděje…že by to bylo zahnízdění mimiska…?? A kolikátý den po zahnízdění jste měli pozitivní těhotenský test??
Snažíme se dlouho ale tohle se mi ještě nestalo…a už z toho i blaznim, ikdyz nechci na to myslet jakoukoliv změnu na těle pozoruji…už si říkám že všechny příznaky si jen vsugerovavam.

Jedenacty den po styku je na test brzo, a podle me i na priznaky. Nesmutni, povede se to priste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
11.5.21 09:44
@Leenvecka píše:
Nemysli na to a ja rikam testovat az tyden spis vic po vynechani ms. Muze byt v ten den predpokadane ms pozitivni a pak proste neco nebude ok a stejne se spusti ms a ty budes vedet, ze tam neco bylo, ale stejne to odeslo s ms…

By me zajimalo, kolik z nas by to vydrzelo v pripade touhy po miminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
11.5.21 10:01

Měla jsem asi desátý den „po“ a taky jsem si říkala to, co ty. ani jsem neměla příznaky. ale špinění druhý den zmizelo, a pak za pár dní se zase na den objevilo - v době předpokládané MS. test jsem si nedělala, nechtěla jsem být zklamaná, dřív než bylo nutné. až asi tak sedmnáct dní po, protože už to bylo trochu divné. a druhá čárka tam zřetelně byla, ale ne extra silná. kolem desátého dne by bylo určitě bílo. takže neztrácej naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí