Zoufalá situace - nutně prosím o radu..:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
25.10.11 22:57
eva valoi píše:
marra píše:
eva valoi píše:
marra píše:
Negativni komentare,by mely zakladatelce otevrit oči,a zacit jednat jak clovek ktery ma dite :roll: navic zakladatelka ma snad chlapa ne?maji rodinu,a nerikejte mi ze poslat alespn trista korun nejde?!a pracovat s trimesicnim ditetem se da,kdyz musis tak musis,a to mluvim z vlastni zkusenosti(peceni dortu,nocni smeny),ja zase nechapu reakce,kde se zakladatelky zastavate,a pozor!samozivitelka,a zena s partnerem ja sakra rozdíl :wink:
Někdy dost záleží na tom, jakej ten partner je. Jsou partneři, kteří spíš ještě z rozpočtu odčerpávaj. Ale to je na jiné téma.Dobre tak potom tedy s takvym partnerem nebudu,a budu radej zivit sve dite ne?nebo se snad pletu?ale to je pravdu na jine te,ma

Ale jistě,potom s takovým partnerem nebudu. Ale to je opravdu na jiný téma. Kromě toho každej není asi tak chytrej. Kolik ženskejch živí svý „chlapy“ nechává se od nich buzerovat, fackovat. Já jich znám dost. Třeba Simonu Monyovou znáte asi všichni. Proč s tím chlapem byla, proboha…

Sice je to OT,ale souhlasím.Hodně poslouchám, že to byla chudinka, ale já jí za chudinku nemám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14809
25.10.11 22:58
Davdan píše:
Zakladatelko, chce to finanční gramotnost - že ji nemáš, o tom vypovídá koupě kolotoče, místo poslání peněz na dceru.. :-(
Někde jsou poradny zadarmo, zkus se s někým poradit, fakt. Je plno neplatičů, přestaň se bát, ale JEDNEJ. Jestli na to sama nemáš, fakt zkus finančního poradce, či někoho takového… Protože možná bys tu tisícovku měsíčně i měla, jen prostě potřebuješ nasměrovat.. :nevim:

Davdan, finanční gramotnost nemá dneska spousta lidí. Jé, co já jich znám.
Když ti řeknu, že já jsem neměla nikdy žádnou půjčku, tak mi to snad ani nebudeš věřit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.11 23:03

Holky ale takle těm dětem nepomužete.

Já mám taky chut napsat že dítě by měla mít žena s určitým IQ a snad i po školení.
Zakladatelka pokud sem to dobře pochopila má jen zvláštní školu.Nejspíš neviděla jak vypadá rodina ani jak se starat správně.Muže být sice máma co má dítě ráda ale neumí zacházet s penězma ani s myšlenkou že na další dítě už nemá.Tim jí neomlouvám ale nemyslim si že by jí otevřelo oči nějaké nadávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.10.11 23:03
eva valoi píše:
Davdan píše:
Zakladatelko, chce to finanční gramotnost - že ji nemáš, o tom vypovídá koupě kolotoče, místo poslání peněz na dceru.. :-(
Někde jsou poradny zadarmo, zkus se s někým poradit, fakt. Je plno neplatičů, přestaň se bát, ale JEDNEJ. Jestli na to sama nemáš, fakt zkus finančního poradce, či někoho takového… Protože možná bys tu tisícovku měsíčně i měla, jen prostě potřebuješ nasměrovat.. :nevim:
Když ti řeknu, že já jsem neměla nikdy žádnou půjčku, tak mi to snad ani nebudeš věřit. :-)

Budu! :palec:
Tohle by měli děti ve škole učit, ne kraviny, který se jenom nabiflujou. :roll: Finančí gramotnost nemá hodně lidí, to je fakt… Stejně jako pravda, že naše školství vychová dobré zaměstnance, ale neumí vychovat zaměstnavatele… :think:
Lidi stačí ale kolikrát nasměrovat a je líp. Ovšem jsou i tací, co už jiní nebudou.. No, nevím kam spadá zakladatelka, každopádně jediný, co jí zbývá, je začít to nějak řešit. Třeba se fakt obrátit na tu poradnu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.10.11 23:09
Davdan píše:
eva valoi píše:
Davdan píše:
Když ti řeknu, že já jsem neměla nikdy žádnou půjčku, tak mi to snad ani nebudeš věřit. :-)
Budu! :palec:
Tohle by měli děti ve škole učit, ne kraviny, který se jenom nabiflujou. :roll: Finančí gramotnost nemá hodně lidí, to je fakt… Stejně jako pravda, že naše školství vychová dobré zaměstnance, ale neumí vychovat zaměstnavatele… :think:
Lidi stačí ale kolikrát nasměrovat a je líp. Ovšem jsou i tací, co už jiní nebudou.. No, nevím kam spadá zakladatelka, každopádně jediný, co jí zbývá, je začít to nějak řešit. Třeba se fakt obrátit na tu poradnu… :think:

:palec: SOuhlas.Já taky nemám žádnou půjčku ani dluh.Ani naši nic nemaj,kromě leasingu na auto.Na co nemám, to si nekupuju. :nevim: ( Hypo,chápu)

DObrou noc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3011
26.10.11 07:57
bessy píše:
Tak já vám taky něco napíšu!!!!Jste tady všichni ušlechtilé a chytré!Aspoň že se o zbylé děti stará. tím se jí nechci zastávat, ale otázka typu"tak proč sis dělala děti je drzá. :cert:Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:06

Bessy, a to víš, jak, že se o zbylé děti stará :?:

Sorry, ale když už byla schopná 1 dítě odložit, nestarat se o něj a neplatit, tak si nedělám iluze, že o další děti se stará perfektně!

Nechci být zlá, ale nevěřím tomu, že kdyby neměla zakladatelka na krku exekuci a případné vězení za neplacení alimentů, že by se začala najednou starat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
26.10.11 09:36
Katrinka píše:
bessy píše:
Tak já vám taky něco napíšu!!!!Jste tady všichni ušlechtilé a chytré!Aspoň že se o zbylé děti stará. tím se jí nechci zastávat, ale otázka typu"tak proč sis dělala děti je drzá. :cert:Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:06

Sorry, ale když už byla schopná 1 dítě odložit, nestarat se o něj a neplatit, tak si nedělám iluze, že o další děti se stará perfektně!

Nechci být zlá, ale nevěřím tomu, že kdyby neměla zakladatelka na krku exekuci a případné vězení za neplacení alimentů, že by se začala najednou starat :twisted:

Já bych neřekla, že první dítě odložila. Měli jsme v rodině případ, kdy prarodiče si soudně přivlastnili dítě a u soudu pak na rodiče házeli neuvěřitelnou špínu. 4 roky bojovali rodiče, aby dostali dítě zpět. Nakonec se jim to povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.11 10:40
Davdan píše:

Souhlasím, ale ne aby sis zakladatelko vybrala finančního poradce např. od Partners a podobně, ty se ti budou jen snažit narvat další fin produkty. Kontaktuj ta nezisková centra na které tu byly odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
26.10.11 12:23

Ještě mě napadlo popátrat, zda má zakladatelka uplatněné všechny nároky, na které má nárok. Tedy přídavky na děti, sociální příplatek, příspěvek na bydlení, dávky hmotné nouze - příspěvek na živobytí, doplatek na bydlení. Záleží jakou variantu mateřské má + kolik vydělá její přítel. Za zeptání ale nic nedá, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
26.10.11 14:09
lleennttiillkkaa píše:
Katrinka píše:
bessy píše:

Nechci být zlá, ale nevěřím tomu, že kdyby neměla zakladatelka na krku exekuci a případné vězení za neplacení alimentů, že by se začala najednou starat :twisted:
Já bych neřekla, že první dítě odložila. Měli jsme v rodině případ, kdy prarodiče si soudně přivlastnili dítě a u soudu pak na rodiče házeli neuvěřitelnou špínu. 4 roky bojovali rodiče, aby dostali dítě zpět. Nakonec se jim to povedlo…

a o tom to je bojovali a dostali ho tohle je ale uplně jinej případ

Pokud jde o ty dávky tak jestli že jim nezbývá skoro nic tak nárok bude mít na něco určitě ale přesně taky si myslim že kdybi nehrozilo vězení a exekuce tak to neřeší a řekne si nemám a jestli holčička nějak nestrádá už je na druhym místě :( Je to hodně smutný když ženská opustí vlastní dítě a nesnaží se o něj bojovat,at už o něj přišla jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
26.10.11 14:11

A ještě pokud nechtěla aby jí tu někdo napsal svůj názor na věc nemusela zacházet do detailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.10.11 16:11

Ale zakladatelka psala, že ji chtěla, ale prohrála to! :nevim: Mimochodem nevím, jestli to je důležitý, ptala se, zda ji za neplacení alimentů něco hrozí a odpověď je ano. Tak nevím, jestli jsou ostatní věci podstatný… Zase se tady začíná řešit něco, co s tím vůbec nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.1.17 16:32
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie