Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky chci vas poprosit o radu mala ma 3 tydny davali jsme ji bebu,ale ta nam nesedla vubec ji nechtela pit a hrozne se u toho kroutila. V lekarne nam doporucili nutrilon comfort pri drobnych zazivacich potizi dietni potrava pro zvlastni lekarske ucely v prasku. pouzivali jste ho nektera jaky mate zkusenosti? doufam,ze ji tim neublizim kdyz ji ho davam?
Rozhodně neublížíš, to se neboj. Je to UM jako každé jiné, tohle je obzvlášť vhodné při kolikách. Toto UM jsme používali u 3 dětí a v pohodě, dětem sedělo
Uvidíš, jak bude malé vyhovovat ![]()
Ahojky,
neboj neublížíš,je v něm vše co potřebuje.My ho měli po NHA,ale šíleně mě štvalo jeho rozpouštění a stolička,ta stála za to
.Taky ho malý spapal cca litr denně - ovšem to teď papá i sunaru - hold máme apetitek.
Nebylo to kroucení prdíkama?Nebo měla prolémy s kakáním?
Ahoj, Nutr. Comfort měla malá od narození, rozhodně je to výborná volba ![]()
Ahoj,
my jsme ho taky koupili, protože malej pořád ublinkával a trpěl prdíkama, prý to pomáhá na obojí, začal to jíst, když mu byl asi měsíc a spokojenost. Později jsme přes den dávali Nutrilon HA a comfort na noc, protože přes den už ty problémy neměl. Doporučuju, jen si pamatuju, že ho měli v málokteré lékarně, tak jsme objednali rovnou deset krabic po netu
Tento týden jsme dojedli poslední krabici a dál bude malej jen na HA, už je mu pět měsíců.
Ahoj,já ještě kojím,ale nutrilon comfort mám doma pro jistotu.malá trpěla od narozením kolikama a bolestma bříška a teď jí ho dávám asi 14 dní do večerní kaše místo MM,protože se mi zdá MM na noc už slabé.A řekla bych,že super,spinká líp,i když jak kdy a kaká parádně a to ho dostává jen jednou denně ![]()
Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si ho nemohla vynachválit na bolení bříška u syna.
Ahoj moc dekuji za odpovedi jeste bych se chtela zeptat jestli ji muzu davat trosku cajcku koupila jsem si od hippu a je to od ukonceni prvniho tydne. Kolik toho cajcku ji muzu tak dat?
Čaj bych nedávala, pokud to není myšleno kvůli kolikám. I děti, které jsou plně na UM tekutiny navíc nepotřebují.Tekutiny jsem začala dávat až s prvním příkrmem. Neříkám, že tím ublížíš, ale přijde mi to zbytečné.
a nám teda čajík na prdíky od hippu ani nepomohl,jestli si myslela ten ![]()
My dávali čajík jen kvůli prdíkům,před každým papáním a opravdu jen maličko - fenyklový a pak jsme najeli na heřmánek.Teď už nás prdíky tak netrápí a čaj odmítáme,takže nedáváme.Dávali jsme max 5ml před každým papáním…ale ne Hipp,máme Bio babio.
Ahoj, mám 3,5m. chlapečka, byli jsme na nutrilonu HA-ublinkával, pak AR-horor v§bec nechtěl a dnes comfort+nutriton. Malý mi týden nic nepřibral, má vypít 150ml a dá sotva 80ml:-(
Tak to jsem u malého ještě nezažila!!:-)v noci mi 2 krát vstával aby si comfort dal.Tak nevím jestli mu tak chutná, ale po flašce se vrhá jako nikdy a hlavně přidávám do něj 1/4 malé odměrky nutritonu a je spokojený. Nevypije sice 150ml ale 100ml, ale to mi neva, hlavně že to v sobě udrží ![]()
Ahojte maminky, mam dotaz dr mi doporucila nutrilon comfort, chci se zeptat muzu kombinovat klasicky nutrilon a na vecer comfort? nechci malemu udelat v brisku gulas.
Ahoj, určitě neublížíš, naopak. Mám několik kamarádek, které Nutrilon Comfort používaly a byly maximálně spokojené. Na bolení bříška je perfektní.