Nutrilon Comfort 1

131
10.2.12 12:07

nutrilon comfort 1

ahoj holky chci vas poprosit o radu mala ma 3 tydny davali jsme ji bebu,ale ta nam nesedla vubec ji nechtela pit a hrozne se u toho kroutila. V lekarne nam doporucili nutrilon comfort pri drobnych zazivacich potizi dietni potrava pro zvlastni lekarske ucely v prasku. pouzivali jste ho nektera jaky mate zkusenosti? doufam,ze ji tim neublizim kdyz ji ho davam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
10.2.12 12:23

Rozhodně neublížíš, to se neboj. Je to UM jako každé jiné, tohle je obzvlášť vhodné při kolikách. Toto UM jsme používali u 3 dětí a v pohodě, dětem sedělo ;) Uvidíš, jak bude malé vyhovovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.2.12 12:26

neboj

Ahojky,
neboj neublížíš,je v něm vše co potřebuje.My ho měli po NHA,ale šíleně mě štvalo jeho rozpouštění a stolička,ta stála za to :).Taky ho malý spapal cca litr denně - ovšem to teď papá i sunaru - hold máme apetitek.

Nebylo to kroucení prdíkama?Nebo měla prolémy s kakáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
10.2.12 13:35

Ahoj, Nutr. Comfort měla malá od narození, rozhodně je to výborná volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
10.2.12 15:30

Ahoj,

my jsme ho taky koupili, protože malej pořád ublinkával a trpěl prdíkama, prý to pomáhá na obojí, začal to jíst, když mu byl asi měsíc a spokojenost. Později jsme přes den dávali Nutrilon HA a comfort na noc, protože přes den už ty problémy neměl. Doporučuju, jen si pamatuju, že ho měli v málokteré lékarně, tak jsme objednali rovnou deset krabic po netu :-)Tento týden jsme dojedli poslední krabici a dál bude malej jen na HA, už je mu pět měsíců.

• Citovat
  • Upravit
7397
10.2.12 15:36

Ahoj,já ještě kojím,ale nutrilon comfort mám doma pro jistotu.malá trpěla od narozením kolikama a bolestma bříška a teď jí ho dávám asi 14 dní do večerní kaše místo MM,protože se mi zdá MM na noc už slabé.A řekla bych,že super,spinká líp,i když jak kdy a kaká parádně a to ho dostává jen jednou denně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
10.2.12 22:00

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si ho nemohla vynachválit na bolení bříška u syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.2.12 21:23

Ahoj moc dekuji za odpovedi jeste bych se chtela zeptat jestli ji muzu davat trosku cajcku koupila jsem si od hippu a je to od ukonceni prvniho tydne. Kolik toho cajcku ji muzu tak dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.2.12 21:29

Čaj bych nedávala, pokud to není myšleno kvůli kolikám. I děti, které jsou plně na UM tekutiny navíc nepotřebují.Tekutiny jsem začala dávat až s prvním příkrmem. Neříkám, že tím ublížíš, ale přijde mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
12.2.12 07:59

a nám teda čajík na prdíky od hippu ani nepomohl,jestli si myslela ten :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
15.2.12 08:56

My dávali čajík jen kvůli prdíkům,před každým papáním a opravdu jen maličko - fenyklový a pak jsme najeli na heřmánek.Teď už nás prdíky tak netrápí a čaj odmítáme,takže nedáváme.Dávali jsme max 5ml před každým papáním…ale ne Hipp,máme Bio babio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
20.8.12 15:53

Ahoj, mám 3,5m. chlapečka, byli jsme na nutrilonu HA-ublinkával, pak AR-horor v§bec nechtěl a dnes comfort+nutriton. Malý mi týden nic nepřibral, má vypít 150ml a dá sotva 80ml:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
21.8.12 07:11

Tak to jsem u malého ještě nezažila!!:-)v noci mi 2 krát vstával aby si comfort dal.Tak nevím jestli mu tak chutná, ale po flašce se vrhá jako nikdy a hlavně přidávám do něj 1/4 malé odměrky nutritonu a je spokojený. Nevypije sice 150ml ale 100ml, ale to mi neva, hlavně že to v sobě udrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.13 19:32

Ahojte maminky, mam dotaz dr mi doporucila nutrilon comfort, chci se zeptat muzu kombinovat klasicky nutrilon a na vecer comfort? nechci malemu udelat v brisku gulas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.1.13 21:11

Ahoj, určitě neublížíš, naopak. Mám několik kamarádek, které Nutrilon Comfort používaly a byly maximálně spokojené. Na bolení bříška je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová