Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@sestřičkaPavlinka asi ho zkusím po naočkování. Koupili jsme nutrilon a že by nějak velká změna. ![]()
Zkus, radila jsem ho více maminkám a všem dětem vyhovoval, připadám si jako dealer Hippu
vydrž nejméně 14dnů, pak se pozná jestli mlíčko sedí…i když u nas stačilo pár dnů, malá se přestala kroutit, pěkně pila…
Tak to my jsme s Nutrolonem comfort spokojeni! Zkusili jsme klasik Nutrilon po něm jsme měli zácpu a poté jsme měli Hipp bio a to mi malá nechtěla ani pít. Sice mi přijde, že má po Nutrilonu Comfort řidkou stolici až vodnatou, ale zase ji alespon netrápi bříško.:) Jinak sávičku celkem ucpávs no, ale udělali jsme větší dirku a už je to dobré!.:) Ale chci se zeptat, malá ma 3 měsíce. Nemohla bych dávat přes den normalní Nutrilon 1 a na večer třeba ten Comfort, aby neměla tak řidkou stolici? Děkuji za odpovědi.. ![]()
@smillka Já myslím, že určitě jo. Jinak já jsem někdy dělala např., že jsem dala 2odměrky norm. mlíčka a jednu comfortu nebo naopak, podle toho jak děti reagovaly.
Ahoj holky.
Dcerka měla zácpu, tak jsme z nutrilonu pronutra prešly na onmeo comfort.
Zlepšilo se to.
Za jak dlouho jste přecházely zpět na norm. mlíčko? Nebo jste nepřecházely?
Děkuji za odpovědi. ![]()
Pokud nemá problémy, tak bych u něj zůstala. Záleží i na věku..
Milé maminky,
rádi bychom Vám připomněli právě probíhající soutěž Nutrilon. Do soutěže se můžete zapojit ZDE .
Jak? Stačí pokračovat na odkaz a napsat krátkou recenzi na Vaše oblíbené mlíčko =)
Soutěžíme o produkty řady Nutrilon.
Pojďte do toho s námi ![]()
Přeji pěkný den ![]()
adminka Lucka