Nutrilon Comfort 1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
23.10.13 11:05

Ahoj maminky, nemate nekdo zkušenost s tím, ze nutrilon Comfort mene zasytí? Jsme na něm asi deset dni a přijde mi, ze je takový vodnatější a někdy mi maly po třech hod chce víc než obvyklých 150 ml, vypije i 180, předtím jsme byli na hippi a to už v 7mi týdnech mel 150 po třech hod, tak nevim, zda mu mam davat víc, Treba tu 180tku Pi třech hod? To by ale vypil denne kolem 1400 ml, pokud by pil po třech hod a to je moc, tak já nevím, ted nas PR tyden ceka vyšetření v narkóze a to bude mit poslední jidlo ve 2 v noci, tak nevim, zda mu datvic, Treba 200 ml aby do rana, vydržel, no uvidim, co řeknou sestry, jidlo tam chystají ony. Diky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.10.13 22:03

Ahoj, s nutrilonem mam spatne zkusenosti davala jsem klasicky pak comfort pote antikolik a krmili jsme co dve hodky a porad plakal hlady a vypil max 120ml ve 3 mesicich. Presla jsem na sunar complex a maly mi od te doby neplace hladem. Ted uz nam bude rok a vypije sotva 180ml a krasne ho to zasyti. A nebo mu zkus dat o jednu odmerku vice vim ze nektere maminky to tak delaji. A jestli pije vice tak si myslim ze to vubec nevadi proste ty kdyz mas hlad tak se taky najis a neresis v kolik hodin si jedla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.13 22:23

Nada…co me jeste trapi, tak ma dost casto po nem vodnatou stolici, kdyz mu treba dam rektarni rourku, uplne to vyhrkne a koncem trubicky kape voda, jinak jsou v tom jeste kousky jako vajicka a obcas nejaky hlen, davam ten nutrilon comf teprve asi deset dni, jinak je ta stolice spis ridsi a kasovita, ale kdyz jsme predtim meli obyc nutrilon tak porad byla vodova s kouskama. Zitra jdem k dojtorovi a budeme to resit. Predtim jsme meli asi mesic a pul hipo bio combiotik a to mel tuhou stolici, jako kdyby z nej slo neco konzistence jako testo na protlacovane vanocni cukrovi, proto jsem presla na nutrilon a nevim, jestli to byla spravna volba. Jeste mi na lince nutricie poradili nutrilon allergy care.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.13 22:26

A jeste k tomu ze plakal hlady ja si taky myslela, ze je to hlady, pak me ale na te lince nutrilonu reklimze rozestup pri um musi byt aspon 3 hodiny, ze tim, ze jsem mu taky davala po dvou h, ho bolelo brisko, ja jsem myslela, ze ma hlad a tak jsem mu zase za dve h dala, na chvili se tim uklidnil a pak ho zas zaclo boletbricho, jak tu predeslou davku nestravil a furt dokola, takze to asi nebylo hladem u nas. Ted davam po 2,5 hod minimalne, spis po trech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.10.13 22:39

Nemam pocit, ze by nutrilon comfort zasytil min, nez obycejny, po normalnim nutrilonu mela mala strasne tuhe bobky, po comfortu je to nekdy ridka pasta, nekdy az vodove, ale uz od konce sestinedeli se budila jen 1× za noc a pres den pres odpoledni spanek vydrzi i 4 a pul hodiny bez jidla, takze v tomto smeru dobre, ale co jsem procitala ruzne diskuze, tak je to dite od ditete, nektere maminky taky mely pocit, ze min zasyti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.13 23:11

Vrtulko, takze jste taky nekdy mely stolici ridkou jako vodovou s kouskama jako vajicka? My ted prevazne teda tu pastovou a obcas vodovou, na ty lince nutrilonu nam doporucili to allergy care tak nevim, zda do toho jit, starsi syn mel strasny atop ekzem a tam je i psane, ze se to dava detem s vyskytem aletgii v rodine, tak doufam, ze horsi by to nemelo byt ne? Aby treba po tom nezvracel nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.10.13 23:36

@zuzuza vetsinou ma takovou jednolitou ridkou pastu, ale kdyz pouzivam rourku, tak ty posledni hovinka jsou nekdy takovy strukturovany, vodovy s kouskama, doktorka rikala, ze to je normalni, ale fakt je, ze to vypada dost nechutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.13 23:45

No tak to je presne treba dnes pres rourku sla vodova s kouskama a po ni pak pasta, tak ja s tou zmenou na allergy care jeste pockam. A vy mate proc comfort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.10.13 23:52

Po normalnim nutrilonu mela zacpu, fakt to byly tuhe bobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.10.13 07:27

My jsme meli z nutrilonu zacpu tak radsi to pores s doktorkou. A jak rikam ja jsem presla na ten sunar a maly mi vydrzel i 5 hodin. Ale kazde dite je jine. A prdiky mame do ted sice jen v noci a pomaha nam kremik pupik a kapky infacol a trubicku jsme taky pouzivali asi dva mesice a to byl v noci klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.10.13 07:47

Zuzuza: Nebo mu zkus davat cajik mezi tim. A kokik vlastne ma tvuj maly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.10.13 10:01

Holky, malému budou 4 měsíce zrovna jsme u dr tak dam pak vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.12.13 20:56

comfort

Ahoj holky,
ty co používáte Nutrilon comfort, neucpává vám savičku? Jak to děláte? Mě to prostě neteče. Zkoušela jsem to dávat malému a strašně plakal a já pak zjistila, že to nemůže z lahvičky vytáhnout a to jsem koupila i větší savičky a stejné(AVENT) a taky mu asi ani nechutná. Má koliky, ale vrátila jsem se ke klas. Nutrilonu a řeším to kapkama a čajema, ale nechce se mi celou krabici vyhazovat. To už jsem udělala s Bebou, která mu absolutně nesedla. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.14 14:38

Pan doktor nám dnes naordinoval nutrilon comfort, malej má 4 měsíce a Nutrilon mu absolutně nechutná, protože je hořký, nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.1.14 21:35

S tím asi nic neuděláte. proč máte nutrilon comfort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová