15týdenní mimino, 650 ml?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46867
10.2.12 11:53

15ti tydeni mimino,650 ml?

Ahoj zeny,

jsem tu uz zoufala. Mala mi zacala pit min a min mleka. Okolo 3tiho mesice mi pila okolo 800-850 ml, ted uz je to jen 650 ml. Tak jsem bezela k MUDrovi, tak jsem se v zivote nevytocila, nebyl tam nas a ten co tam byl se mi normalne smal do oci. Aby se nereklo, tak male poslechl plice a zkontroloval krk. Prej ma zvetsene rudejsi mandle.A pry ze pije mene je normalni :idea: 8o 8o a to ze zacala spat celou noc + pres den snad 6 dalsich hodin, se zacalsmat a krcit ramena.
Volame asistenci na pediatrii a ta nam rika, ze to teda normalni neni a pokud bude mala dale takhle pit musime opet k MUDrovi.
Chci jen vedet,jestli kdyz bude pit jen tech 650 ml a ne vice delsi dobu,cemu je to nebezpecne ?
Dekuji za nazory, zkusenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
10.2.12 12:01

Já bych v tom neviděla takový problém. :) Okolo 4.měsíce bylo u nás to samé, do té doby pila dost a pak najednou do dost mín v menších dávkách, tak jsme pak najeli na příkrmy a bylo to vyresené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.12 12:04

Malá měla teď v pondělí 3 měsíce…taky nám do té doby pila okolo těch 800ml - 850 ml mlíka, a pak najednou jako když utne…dávky nedopíjí, nemá hlad, a když dopije, tak se stává, že docela dost ublinkne..ale přibírá, vypadá spokojeně, tak to zatím neřeším…myslím, že to nebude nic neobvyklého…nemusíš mít strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.2.12 12:18

Weru, Kuba měl to samý…Já myslím, že to opravdu nic nebude.Taky jsem s tim šla k dr.po čase ho přeměřila, zvážila-vyrostl, přibral byl spokojenej tak jsme to nechali být.Říkala, že mu může udělat třeba testy, ale nakonec jsme se shodli, že je to zbytečná zátěž a vlastně mu nic nechybělo.Po měsíci a půl se to vrátilo k normálu
Jo, a koukám že se dostal na dávku okolo 550-620 za den
Má malá dost počůraných plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:26
neli23 píše:
Já bych v tom neviděla takový problém. :) Okolo 4.měsíce bylo u nás to samé, do té doby pila dost a pak najednou do dost mín v menších dávkách, tak jsme pak najeli na příkrmy a bylo to vyresené.

No ja ji dala vcera mrkev, pac jsem stresovala a tu mi snedla, pul sklenky a pak jeste 150 ml…tak ja nevim proc ted nechce vic nez 120 ml. Ona mi spi 13 h, a pak si da jen 150 ml a ani tuk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:26
terulkaslunicko píše:
Malá měla teď v pondělí 3 měsíce…taky nám do té doby pila okolo těch 800ml - 850 ml mlíka, a pak najednou jako když utne…dávky nedopíjí, nemá hlad, a když dopije, tak se stává, že docela dost ublinkne..ale přibírá, vypadá spokojeně, tak to zatím neřeším…myslím, že to nebude nic neobvyklého…nemusíš mít strach

My jdem na vahu 16.2. pr . tyden. jenze ji uz jsou vetsi i pampersky :(. Buhuuu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:28
Stensa píše:
Weru, Kuba měl to samý…Já myslím, že to opravdu nic nebude.Taky jsem s tim šla k dr.po čase ho přeměřila, zvážila-vyrostl, přibral byl spokojenej tak jsme to nechali být.Říkala, že mu může udělat třeba testy, ale nakonec jsme se shodli, že je to zbytečná zátěž a vlastně mu nic nechybělo.Po měsíci a půl se to vrátilo k normálu
Jo, a koukám že se dostal na dávku okolo 550-620 za den
Má malá dost počůraných plen?

Asi tak 4-5 pocuranych, 1-2 kakani. Tak proc nas tak vystrasila ta asistentka? Ja zatim nevim kolik pribrala :nevim: , byli jsme na vazeni pred mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.2.12 12:28
Weru píše:
neli23 píše:
No ja ji dala vcera mrkev, pac jsem stresovala a tu mi snedla, pul sklenky a pak jeste 150 ml…tak ja nevim proc ted nechce vic nez 120 ml. Ona mi spi 13 h, a pak si da jen 150 ml a ani tuk :(

Já bych ji jeste mrkev nedávala pokud nema aspon ty 4.mesice. nechala bych ji tak, jak holky pisou je to normální. a po 4.měsici pak postupne najela na prikrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.2.12 12:31

Weru už jsem ti psala na fb, zkusila bych jí dávat co 5 minut 2 lžičky mléka, aby si prostě do ní něco dostala, my měli taky takový bojkot, prostě s flašky nééé, jen ze lžičky, takže zkus lžičkovat, aby si něco do ní dostala a mezi tím zas zkusit dát flašku, mě tohle začla dělat těsně před tím než jsme začly přikrmovat a musely jsme začít přikrmovat 3,5 měs. aby alespoň něco snědla, bylo vidět, že jen mléko ji prostě nestačí. Zkoušej. Bojujte holky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.2.12 12:32

tak plen i stolice má dost, na mrkev se ještě vyprdni…klidně bych to nechala až na tu kontrolu toho 16.Jestli se chová normálně, víc nepláče,nemá teploty atd tak to bude dobrý. Ono i to zarudnutí v tom krku jí může být nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:34
neli23 píše:
Weru píše:
neli23 píše:
No ja ji dala vcera mrkev, pac jsem stresovala a tu mi snedla, pul sklenky a pak jeste 150 ml…tak ja nevim proc ted nechce vic nez 120 ml. Ona mi spi 13 h, a pak si da jen 150 ml a ani tuk :(
Já bych ji jeste mrkev nedávala pokud nema aspon ty 4.mesice. nechala bych ji tak, jak holky pisou je to normální. a po 4.měsici pak postupne najela na prikrmy.

Ja do ni chtela nacpat nejakej ten vitamin :mrgreen: . 4 mesice ma za 11 dni, to uz neni zase tak strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:36
IvkaH píše:
Weru už jsem ti psala na fb, zkusila bych jí dávat co 5 minut 2 lžičky mléka, aby si prostě do ní něco dostala, my měli taky takový bojkot, prostě s flašky nééé, jen ze lžičky, takže zkus lžičkovat, aby si něco do ní dostala a mezi tím zas zkusit dát flašku, mě tohle začla dělat těsně před tím než jsme začly přikrmovat a musely jsme začít přikrmovat 3,5 měs. aby alespoň něco snědla, bylo vidět, že jen mléko ji prostě nestačí. Zkoušej. Bojujte holky :kytka: :kytka: :kytka:

Sem ti odpovidala :lol: . Ja ji dala po hodce zbytek mlika (30ml) a plula to ven :cert: :roll: .Uvidim jak se vyspi. Ona hlta na zacatku, tech 80-100 ml ma vyzunkle hned, ale pak to je nekdy boj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.2.12 12:38
Stensa píše:
tak plen i stolice má dost, na mrkev se ještě vyprdni…klidně bych to nechala až na tu kontrolu toho 16.Jestli se chová normálně, víc nepláče,nemá teploty atd tak to bude dobrý. Ono i to zarudnutí v tom krku jí může být nepříjemný

No je strasne spava na to ze od 5ti tydnu kouka na hrazdicku a pres den spala 3 h …to me znervoznuje taky docela dost. Ona by si ani o to mliko snad nerekla, musim ji v tech 8h rano budit. On aby mi snad spala nonstop :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.2.12 12:40

Aha pak se podívám, ty jo nám taky mudra schválila přikrmovat dřív, že malá už je připravená. Teď ta naše opice je schopná zapít i banán mlékem ani se nepoblije 8o . Ještě na bolavý zarudlý krček, aftíky v puse atd. nám dali v lékárně homeopatika, které se rozpustí v pití a má se to dávat s pitím po lžičkách, to nám taky pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.2.12 12:52

Weru prodávají se u Vás v lékárně taky ty homeopatika, kdyby si chtěla je zkusit, tak ti je pošlu, máme lékárnu vedle domu a poštu taky kousek :P tak kdyby Vám to taky pomohlo, za zkoušku to stojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová