Nutrilon Comfort nebo Hipp bio combiotic

589
26.9.13 21:20

Nutrilon Comfort nebo Hipp bio combiotic

Ahojky mam 4mesicni holcicku od dvou mesicu plne na UM nejdrive nutrilon 1 potom Sunar nemohla se vykadit ani po jednom. Doktor nam doporucil Nutrilon comfort mame ho od stredy minule.. Nejdriv byl prujem a hrozne prdiky, ale to uz se celkem zlepsilo, ale hodne mi po nem blinka.. Na ten Hipp jsou taky hodne dobre recenze, myslite, ze mam zmenit na hipp? Nechtela bych ji to zas nejak zbytecne rozhazet, ale pred tim vubec neblinkala a ted fakt dost.. Dneska jsem mela nahozeny cely triko:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
26.9.13 21:24

Já jsem u prvního dítěte s UM nechtěla experimentovat, držela jsem se Nutrilonu zuby nehty. Nebylo to úplně ideální, měli jsme Nutrilon comfort, pak normální, dcera měla tvrdší bobky u obou a UM jsem měnila až v jejích 2 letech, právě na Hipp, s tím jsem spokojená. U druhého dítěte bych to už udělala jinak, asi bych zkoušela, až dokud nebude nějaké mléko sedět na 100%. Na druhou stranu to chce asi čas, než to mlíčko „sedne“, takže bych třeba počkala 2 nebo 3 týdny a pokud budou problémy nadále, tak bych zkusila změnu :kytka:

Edit - teď jsem si to přečetla ještě jednou, a pokud Ti blinká FAKT hodně, tak bych možná nečekala tak dlouho a změnila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 21:51

Me se prave to blinkani nelibi no.. Ostatni I stolicka I prdiky bych rekla, ze se lepsi, ale blinkani ne.. Neni to, ze by blinkala obloukem, ale docela velke mnozstvi. a I treba dve hodiny po jidle vyzvraci jen takovou vodu ani to neni srazene mleko. A hodne po nem i krka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
26.9.13 21:53

Mám od začátku Hipp Combiotic a vše je ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
26.9.13 21:55

Muj detsky dr. mi rikal, ze staci tri dny na to, aby se poznalo, jestli um sedi. My uz vyzkouseli kde co. Nutrilon comfort byl celkem ok az na koliku, tu ma nas malej po jakymkoli Nutrilonu.Pak jsme meli Hipp bio combiotic, kolika zadna, kakani taky dobry. Oboji jsme zkouseli cca mesic. U nas je problem v hroznym blinkani, blinkal po obou i NC i HBC. Jenzd on blinka i po mlikach AR. Jestli mate po Comfortu problem s blinkanim, co zkusit Nutriton na zahusteni? U nas to teda nepomohlo, ale vim, ze dost mimcum to pomohlo. Kdybyste meli i jiny problemy s tim Comfortem, tak bych ten Hipp zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
26.9.13 22:01
@monika25 píše:
Me se prave to blinkani nelibi no.. Ostatni I stolicka I prdiky bych rekla, ze se lepsi, ale blinkani ne.. Neni to, ze by blinkala obloukem, ale docela velke mnozstvi. a I treba dve hodiny po jidle vyzvraci jen takovou vodu ani to neni srazene mleko. A hodne po nem i krka..

Toto, jak pises, ze ti blinka dve hodiny po jidle mi dela taky.Ale nam teda nepomohlo nic. My jsme aktualne na Hami proti ublinkavani a skoro zadna zmena. Dulezity je aby miminko pribiralo, pokud by se ti to blinkani nezdalo, bylo to opravdu hodne, zajdi si na prevazeni k dr. My jednu dobu meli problem, ze nepribiral, ale uz je to ok, tak pry to blinkani nemam resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 22:02

Tak zkusim Hipp. Koliky ma taky horsi po NC. V noci se zacala kroutit jak blazen. tak dekuju za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
26.9.13 23:18

Po všech mlících už zbýval jen HIPP…prdíky neeliminoval ale rozhodně dost omezil…jako jediné mléko

• Citovat
  • Upravit
589
27.9.13 11:31

Tak jsem chtela koupit ten Hipp, ale v lekarne ho nemely a lekarnice mi doporucila Bebu comfort. Protoze Nutrilon comfort na tu zacpu zabral a melo by to byt podobne. Mate nekdo zkusenost s touto Bebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.9.13 19:03

Holky NABIZIM vam hipp bio combiotic 1,museli jsme znenit a mam zasibu ored asi tydnem koupenou, myslim 6 nebi 7 baleni, puvidni cena 163 kc, nyni pridam baleni za 100 kc plus postovne, pokud mate nekdo zajem, napiste zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
27.9.13 20:17

My měli šínelou zácpu a jedině nás zachránil nutrilon comfort :palec:, malá krásně prdí a pravidelně kaká, měl by zabírat i na drobné ublinkávání. Z hippem neporadim (viz. otázka o pár řádnů níže, :zkušenost někdo s hipp combiotic) tak fakt netušim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.1.19 16:12

Dobrý den, chtěla bych se vás dámy zeptat na jednu otázku, vcera jsme přešli na Hipp combiotik 1 ale malá měla zatím jen jednu stolici a zatím žádnou jinou, chci se vás tedy zeptat po jaké době vám mimčo kakalo a jak pravidelně. Děkuji za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.4.19 09:03

kolik je malé? my máme 2 měsíce a dr. řekl, že se nemámd děsit když se pár dní nevykadí, je to normál, vše spotřebuje malej do růstu. hippem zatím dokrmujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová