Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@tučňačka Já, když malé zkoušela jiné mlíko než ten antikolikový Nutrilon, tak jsem jí zaměnila vždy jen jednu dávku denně, nevypila toho víc než 90 ml a hned to bylo už znát, že jí to nesedlo.
@Sabuliin urcite ne uplne vymenit, to je to nejhorsi. Musis postupne menit mleko, vzdy po lahvi, treba prvni 2 dny jedno mleko a dalsi 2 dny uz 2 mleko, ale nemuzes hned prestat davat nutrilon a zacit s babylove. Uvidis treba uz pri te jedne davce zjistis ze mu nesedí… Jak pise @Bela111
@Billi je zajimave ze kuba byl na nutrilonu a byl taky spokojeny, ale je pravda, ze mel obcas problem s kakanim, ale jelikoz ten problem ma do dneska tak to asi mlekem nebylo,
ale jinak nemel zadne boleni briska nic, ale asi více nezli adamek…
@Leniczka23 Ahoj, tak jsem vcera ve 3 dala prvni 90ku (ml) mlika z DM baby love, maly to vycucnul snad na ex, ani nemrknul, ale vecer mi vykakal docela tvrde hovinka… A pak uz nekakal… Vecer pil ve ctvrt na 11, zase 90ku a vydrzel spinkat az do ctvrt na 4. Pak pil v 7. Po 7 hodine se budil co 5 min, tlacil, krutil se… Nevim jestli ho to mliko nezatvrdlo… Jak dlouho mam dat tomu mliku, nez se utrepe? Pokud se vubec utrepe… Abych vedela jak dlouho mu to mam davat a kdy bych to pripadne mela vysadit..
Nebo mam mu dneska zas dat par lahvicek nutrilonu? Holky ja nevim
boze snad jsem mu tim mlikem nijak neublizila ![]()
@Sabuliin mne doktoka rikala, ze je potreba i 10 dni, aby se poznalo, jestli UM sedi. Potvrzuju. Kdyz jsme presli na Hipp, tak to prvni dny vypadalo vselijak, mel zacpu, boleni, pak se to srovnalo a vse je ukazkove.
@Sabuliin Těch 10 dní no, jak píše @Billi ..Pak uvidíš..je to změna takže i změna na trávení, uvidíš, rozhodně se neboj, že bys mu nějak ublížila, prostě mu to maximálně nesedne a bude mít prdíky, tak se vrátíte zpátky k Nutrilonu, a nebo mu do toho můžeš kapat probiotika, Nutrilon je měl už v obsahu, Babylove je nemá, tak nic nezkazíš..Jinak super že mu chutná..
@Sabuliin a ty jsi mu rovnou nasadila babylove a ani jsi mu nedala šanci na přechod…?
@tučňačka jak nedala sanci na prechod?
kazdopadne jsem se vratila k nutrilonu a pockam aspon do toho 3.mesice
@Sabuliin psala jsem ti tady ze mas nejdrive jeden dat jednu davku a pomalu mu to zvysovat stejne jako s prikrmy, aby si brisko zvyklo na jine mleko… Pak ti to muze udelat jeste vetsi paseku nez kdyz predtim.
Jak to ze jsi se vratila k nutrilonu?
Dobrý den, maminky,
na eMiminu jsme pro Vás nově otevřeli poradnu o kojeneckém a batolecím mléku, kam můžete vkládat své dotazy ohledně (nejen) mléčné výživy dětí do tří let.
Přejeme Vám krásný den ![]()
Tým eMimino.cz