O jakou mzdu si říct?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@FraDeu píše:
Ve zkusebce 25 po zkusebce 30. Optimální pro člověka, co ještě nepracoval.
Souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
30tis bych si v klidu rekla. Myslim si, ze to zrovna v okoli Prahy nebude problem, mam vlastni zkusenost s naborem zamestnancu. Castka je to adekvatni a urcite se tomu nebudou divit@jizvíková to je trochu vysmech, pred 12 lety jsem nastupovala na administr. pozici, bez zkusenosti, ale s jazykem za 23tis. Ale jasne ze taky zalezi na firme a odvetvi.
vycházím z platu hospodářky a z toho, co je v inzerátech, když v Praze píší do 25 tis, tak bych fakt nečekala 30 u absolventa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně si myslím že říct si můžeš o kolik chceš, zaměstnavatel ti stejně řekne jaké ti dá platové hodnocení. Počkala bych spíš až na to kolik ti nabídne on
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak jsou na tom jiní zaměstnanci. Ale uklízečka, co v té firmě uklízí, tak tam chodí na 4 hodinky denně a dostává 11 tisíc.
- Citovat
- Upravit
Tudíž za dvojnásobnou sazbu to je 22. A já k tomu budu používat ještě anglickou, občasně německou komunikaci s klienty. Tudíž si myslím, že 30 tisíc není nic tak vysokého.
- Citovat
- Upravit
Asistentka, administrativa. 29 tis. Krajske mesto. VS. Ale mam praxi 15 let na ruznych administrativnich pozicich. Anglicky taky zvladam na urovni C1. Excel, powerpoint, trochu SAP atd.
- Citovat
- Upravit
@jizvíková píše:
Ubrala bych deset, třicet bez praxe je fakt velice nadhodnocené
Mluvíte v hrubém nebo čistém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tudíž za dvojnásobnou sazbu to je 22. A já k tomu budu používat ještě anglickou, občasně německou komunikaci s klienty. Tudíž si myslím, že 30 tisíc není nic tak vysokého.
Mluvíte o hrubém platu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda myslela, že u Prahy jsou ty peníze vyšší. Jasný, je absolvent, ale bude mluvit anglicky, německy, komunikovat přes soc.site, na webu. Já bych tady na Moravě čekala asi 25 v čistém, což je odhadem tak 33 hrubeho? A u Prahy bych čekala tak o 5 tis. víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TrueIsFalse píše:
Absolvent bez praxe měl hypotéku? Jak…?
Nebyl to čerstvý absolvent, od maturity měl cca čtyři pracovní poměry nejdelší asi půl roku a k tomu nedodělanou VŠ. A popravdě mě bylo úplně jedno jestli tu hypotéku opravdu měl. Mě spíš zarazilo, že je někdo schopný hrdě poslat životopis doprovazený „motivačním“ dopisem z touhle jedinou informací někdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si řekni o 30. Proto mají ženy nižší platy, protože si bojí říct o víc. Dneska když není dost lidí nechápu, proč si někdo myslí, že by člověk měl dělat za dvacet hrubého jen proto, že je absolvent. Já si v první práci ještě při škole řekla o 40 a dostala je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pěkný večer.
Končím školu a podařilo se mi najít si první zaměstnání, ale nemám sebemenší tušení o jakou mzdu si říct. S nadřízeným jsme o platu ještě nemluvili, ale ráda bych si předem připravila nějakou částku, ale nemám sebemenší tušení, jak svou práci ohodnotit.
Jedná se o menší administrativu, jednání s klienty v potravinovém průmyslu, nejenom česky ale hlavně anglicky. Sem tam cesty do zahraničí, práce v Excelu, tvorba webovek a prezentace na sociálních sítích.
Je to moje první práce, tak očekávám, že nedostanu nějaký extra plat, každopádně základ 30 tisíc si myslím, že je celkem dobrý začátek. Samozřejmě po zkušební lhůtě navýšení.
Co myslíte? Jak jste v práci ohodnoceny/i vy? Děkuji.
Delam temer to, co ty a mam 160 na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30tis bych si v klidu rekla. Myslim si, ze to zrovna v okoli Prahy nebude problem, mam vlastni zkusenost s naborem zamestnancu. Castka je to adekvatni a urcite se tomu nebudou divit
@jizvíková to je trochu vysmech, pred 12 lety jsem nastupovala na administr. pozici, bez zkusenosti, ale s jazykem za 23tis. Ale jasne ze taky zalezi na firme a odvetvi.