O jakou mzdu si říct?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Těch 30 tis si chceš říct nebo to je nabídka? Nějak se v tom neorientuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pěkný večer.
Končím školu a podařilo se mi najít si první zaměstnání, ale nemám sebemenší tušení o jakou mzdu si říct. S nadřízeným jsme o platu ještě nemluvili, ale ráda bych si předem připravila nějakou částku, ale nemám sebemenší tušení, jak svou práci ohodnotit.
Jedná se o menší administrativu, jednání s klienty v potravinovém průmyslu, nejenom česky ale hlavně anglicky. Sem tam cesty do zahraničí, práce v Excelu, tvorba webovek a prezentace na sociálních sítích.
Je to moje první práce, tak očekávám, že nedostanu nějaký extra plat, každopádně základ 30 tisíc si myslím, že je celkem dobrý začátek. Samozřejmě po zkušební lhůtě navýšení.
Co myslíte? Jak jste v práci ohodnoceny/i vy? Děkuji.
A v jakém kraji firma sídlí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikoz je to vase prvni zamestnani, tak zacinejte spis niz. Neni nic horsiho nez namistrovany absolvent co nic nedelal, ale za min jak xx delat prece nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Administrativní asistent/ka insolvenčního správce
Brno-Trnitá•ZAKU Brno, s. r.o.•Plný úvazek, zkrácený úvazek
16 000 – 22 000 Kč/měsíc
takže asi tak
Administrativní pracovník
Praha-Staré Město•Simply Office s. r.o.•Plný úvazek
15 000 – 24 000 Kč/měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matchatea1 píše:
Také by mě zajímala odpověď.
Ubrala bych deset, třicet bez praxe je fakt velice nadhodnocené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jelikoz je to vase prvni zamestnani, tak zacinejte spis niz. Neni nic horsiho nez namistrovany absolvent co nic nedelal, ale za min jak xx delat prece nebude.
A že je takových poslední dobou dost…
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkusebce 25 po zkusebce 30. Optimální pro člověka, co ještě nepracoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku
tak určitě si ho vzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku
Tak aspoň byl upřímný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Absolvent bez praxe měl hypotéku? Jak…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TrueIsFalse píše:
Absolvent bez praxe měl hypotéku? Jak…?
Nepsala, že by byl absolvent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše:
Nepsala, že by byl absolvent.
To ne, ale celou dobu se tu řeší nástupní plat po škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný večer.
Končím školu a podařilo se mi najít si první zaměstnání, ale nemám sebemenší tušení o jakou mzdu si říct. S nadřízeným jsme o platu ještě nemluvili, ale ráda bych si předem připravila nějakou částku, ale nemám sebemenší tušení, jak svou práci ohodnotit.
Jedná se o menší administrativu, jednání s klienty v potravinovém průmyslu, nejenom česky ale hlavně anglicky. Sem tam cesty do zahraničí, práce v Excelu, tvorba webovek a prezentace na sociálních sítích.
Je to moje první práce, tak očekávám, že nedostanu nějaký extra plat, každopádně základ 30 tisíc si myslím, že je celkem dobrý začátek. Samozřejmě po zkušební lhůtě navýšení.
Co myslíte? Jak jste v práci ohodnoceny/i vy? Děkuji.