O jakou mzdu si říct?

Anonymní
24.1.20 19:50

O jakou mzdu si říct?

Pěkný večer.
Končím školu a podařilo se mi najít si první zaměstnání, ale nemám sebemenší tušení o jakou mzdu si říct. S nadřízeným jsme o platu ještě nemluvili, ale ráda bych si předem připravila nějakou částku, ale nemám sebemenší tušení, jak svou práci ohodnotit.
Jedná se o menší administrativu, jednání s klienty v potravinovém průmyslu, nejenom česky ale hlavně anglicky. Sem tam cesty do zahraničí, práce v Excelu, tvorba webovek a prezentace na sociálních sítích.
Je to moje první práce, tak očekávám, že nedostanu nějaký extra plat, každopádně základ 30 tisíc si myslím, že je celkem dobrý začátek. Samozřejmě po zkušební lhůtě navýšení.
Co myslíte? Jak jste v práci ohodnoceny/i vy? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
24.1.20 19:52

Těch 30 tis si chceš říct nebo to je nabídka? Nějak se v tom neorientuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
24.1.20 19:55
@Anonymní píše:
Pěkný večer.
Končím školu a podařilo se mi najít si první zaměstnání, ale nemám sebemenší tušení o jakou mzdu si říct. S nadřízeným jsme o platu ještě nemluvili, ale ráda bych si předem připravila nějakou částku, ale nemám sebemenší tušení, jak svou práci ohodnotit.
Jedná se o menší administrativu, jednání s klienty v potravinovém průmyslu, nejenom česky ale hlavně anglicky. Sem tam cesty do zahraničí, práce v Excelu, tvorba webovek a prezentace na sociálních sítích.
Je to moje první práce, tak očekávám, že nedostanu nějaký extra plat, každopádně základ 30 tisíc si myslím, že je celkem dobrý začátek. Samozřejmě po zkušební lhůtě navýšení.
Co myslíte? Jak jste v práci ohodnoceny/i vy? Děkuji.

A v jakém kraji firma sídlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
24.1.20 19:57

Jelikoz je to vase prvni zamestnani, tak zacinejte spis niz. Neni nic horsiho nez namistrovany absolvent co nic nedelal, ale za min jak xx delat prece nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

Administrativní asistent/ka insolvenčního správce
Brno-Trnitá•ZAKU Brno, s. r.o.•Plný úvazek, zkrácený úvazek
16 000 – 22 000 Kč/měsíc

takže asi tak

Administrativní pracovník
Praha-Staré Město•Simply Office s. r.o.•Plný úvazek
15 000 – 24 000 Kč/měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40

Také by mě zajímala odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.20 19:59

Firma sídlí kousek od Prahy.

• Citovat
  • Upravit
14046
24.1.20 19:59
@Matchatea1 píše:
Také by mě zajímala odpověď.

Ubrala bych deset, třicet bez praxe je fakt velice nadhodnocené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
24.1.20 20:00
@Cenarius píše:
Jelikoz je to vase prvni zamestnani, tak zacinejte spis niz. Neni nic horsiho nez namistrovany absolvent co nic nedelal, ale za min jak xx delat prece nebude.

A že je takových poslední dobou dost…
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330

Ve zkusebce 25 po zkusebce 30. Optimální pro člověka, co ještě nepracoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
@ivašot. píše:
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku :think:

tak určitě si ho vzala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11162
24.1.20 20:05
@ivašot. píše:
Mě teda v posledni době dostal uchazeč, který chtěl nástup 60 tisíc. A nesnažil se ho získat prezentací svých schopností a silných stránek. Ale argumentoval tim, že má vysokou hypotéku :think:

Tak aspoň byl upřímný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
24.1.20 20:05
@ivašot. píše:

Absolvent bez praxe měl hypotéku? Jak…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11162
24.1.20 20:08
@TrueIsFalse píše:
Absolvent bez praxe měl hypotéku? Jak…? :nevim:

Nepsala, že by byl absolvent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit