O2 pohovor - administrativní podpora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
O2 pohovor - administrativní podpora
Dobrý den, dámy, úplně nevím, jestli to sem patří, ale hlásím se na pracovní pozici administrativní podpora do O2. Dnes mi paní volala a mám se dostavit na druhé kolo přijímacího řízení. Vůbec nevím co od toho očekávat. Snažila jsem se hledat na internetu, ale k přímo této pozici jsem nic nenašla. V emailu je psáno, že by schůzka měla trvat tři hodiny, což mě trochu děsí
Zvlášť, když náplní práce by neměl být prodej, ale domlouvání nějakých schůzek atd. Máte někdo zkušenosti, jak to druhé kolo vypadá? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Popis pozice ze stránek O2, víc asi řeknou na pohovoru
Administrativní podpora (m/ž)
Plný úvazek
Pro absolventy
Chceš pracovat v zákaznickém centru, baví tě komunikace s lidmi, ale prodej není tvá silná stránka? Máme pro tebe skvělou příležitost!
Co budeš dělat?
Domlouvat schůzky pro naše obchodní zástupce.
Organizovat jejich kalendář.
Zajišťovat plynulý chod jejich pracovního dne.
Co nabízíme?
Práci od pondělí do pátku, pouze ranní směny.
Průměrný výdělek 32.000 – 35.000 Kč.
Jistotu fixního základu.
Proč právě u nás?
Budeš součástí přátelského a podporujícího týmu.
Nabízíme možnost profesního růstu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak si pohovory organizuje O2, ale spousta velkých korporátů dělá to, že nažene větší množství kandidátů do jedné místnosti a začne s nimi projíždět různé úkoly, aby viděli jak kandidáti (ne)fungují.
Například: práce ve skupinkách - vyřešit nějaký problém. Nebo dají nějakou složitou úlohu s omezeným časem, ať vidí jak zvládáte stres. Různé modelové situace a tak podobně. Ono se na to asi moc připravit nedá, protože hodně záleží na tom, kdo tam s tebou v té místnosti bude za kandidáty.
No a pak pokračují pohovory individuálně, silné/slabé stránky, proč u nás chcete pracovat, kde se vidíte za 5 let a tak podobně ![]()
Mě to vždycky úplně dojme, protože je to pohovor na půl dne, přičemž je to na pozici průměrné podržtažky (bez urážky, ale prostě je to taková typická klikačka, bez nějakých manažerských blbostí kolem.) A kde mají stejně velký obrat zaměstnanců a tak jsou permanentně v podstavu ![]()
Ale hrát si u těch pohovorů budou pomalu na výběr prezidenta galaxie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak stejně to bude prodej
akorát nebudeš prodávat produkty, ale jejich obchoďáky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LilyJane píše: Více
Tak přesně takto nějak probíhalo vyberko před 16 lety, když jsem se do O2 hlásila na pozici operátorky.
Vzhledem k té časově dotaci, ktera je na pohovor dana, se to asi moc nezměnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2003 ja si myslim, ze vas tam bude také vice. Procti si, co to je „assessment centrum“. Určitě budeš volat a to před všemi a domlouvat nějakou schůzku. Možná dostaneš i PC, abys tu schůzku dala nekomu do outlooku do kalendáře. Takhle si vyzkouší, jestli umíš s outlookem nebo celkové officema.. možná zadání nejakych ukolu a na konci sebe hodnocení a hodnocení i ostatních. Dej pak vědět, jestli tam něco takového bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit