Obavy o budoucnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
8.12.20 14:09
@Šarlota4 píše:
@lucenka zakaznici u kadernice samozrejme rousku maji. Nicemu to nebrani, sama jsem ji tam mela

Už vidím, jak s tím dělá barvu, mytí hlavy. To moc reálné není.

• Citovat
  • Upravit
13955
8.12.20 14:11
@lucenka píše:
Už vidím, jak s tím dělá barvu, mytí hlavy. To moc reálné není.

Ano byla jsem na barve a dokonce mi myla hlavu :lol: ale, kdyz to tvrdis ty, tak jsem tam nebyla :D vis to lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.20 14:11
@Ernais píše:
A proc by u kadernice nemohla byt rouska? Tam nicemu nevadi, neco jineho je treba kosmetika, tam to s rouskou nejde a tam bych uzavreni i pochopila. Ostatne tyto sluzby mely v teto dobe znatelny pokles zakaznic i bez povinne uzavirky

Nedovedu si představit, jak by mi kadeřnice umyla hlavu, aniž by namočila bty gumičky od roušky, kterymi se pak ta voda dostane k samotné roušce a ta ztratí účinnost. To samé barva, i u stříhání dost často potřebuje vlasy poměřovat s obličejem.

• Citovat
  • Upravit
6654
8.12.20 14:15
@lucenka píše:
Nedovedu si představit, jak by mi kadeřnice umyla hlavu, aniž by namočila bty gumičky od roušky, kterymi se pak ta voda dostane k samotné roušce a ta ztratí účinnost. To samé barva, i u stříhání dost často potřebuje vlasy poměřovat s obličejem.

Ze si to nedokazes predstavit, ale neznamena, ze to neni realne, jen ti proste chybi predstavivost :mrgreen: hele ja u kadernice s rouskou normalne byla, zvladla me nabarvit, umyt hlavu i ostrihat, rousku mi pry myti nenamocila, takze zadna ztrata ucinnosti se nekonala, pouze mi pri barveni zapatlala gumicky, ale byla to rouska jednorazova, takze stejne po vychodu z kadernictvi letela do nejblizsiho kose. No problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.20 14:15
@Šarlota4 píše:
Ano byla jsem na barve a dokonce mi myla hlavu :lol: ale, kdyz to tvrdis ty, tak jsem tam nebyla :D vis to lip

No já si to moc představit nedovedu a můj kadeřník mi hned řekl, ať si roušku sundám, že bY nunto překáželo. A je to pro mě pochopitelný, vzhledem k tomu, že mi ty gumičky vedou přes vlasy. Ale tak asi záleží, kolik kdo má vlasů kolem uší ;)

• Citovat
  • Upravit
13955
8.12.20 14:29

@lucenka mas nejvic vlasu na svete, nejkrasnejsi, nejhustsi a nejdelsi. Podle me teda hrozny chrouny dle fotky.
Tady musi mit rousku vsichni zakaznici a taky jsme ji vsichni meli. Tak si nech potom ty tvoje kecy o tom jak cesi nic nedodrzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 15:27
@Villanelle píše:
A to je tak hrozny? Ze se jim pod rukama hrouti zivot jak ho znali a prisla si vylit srdce na server plny matek (!), ktere by mely chapat, ze existenční problemy se jaksi jinak berou, kdyz ma clovek na krku batole a kojence :roll: no ta si toho dovolila. Doufam, ze všechny ty frajerky tady si nikdy nikomu na nic nepostezuji a jen roboticky a stoicky prijimaji kazdou ranu osudu bez zkriveni tvare.
Predpokladam, ze kdyz roky vedli uspesne podnikani, nejsou uplne typy co si neporadi, ale to neznamena, ze to neni obrovsky napor na psychiku, partnersky zivot a urcite tomu nepomaha ani neustala nejistota. Ze treba v Japonsku prudce vzrostlo mnozstvi sebevrazd a prevazne mezi zenami? Taky asi fnukny, co nemely brecet a neco delat…
Ja ti, zakladatelko, drzim palce, at se z toho brzo dostanete, je to tezka doba, ale to znamena jenom to, ze driv nebo pozdeji bude lip. :srdce:

Diky, dojalo me to :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.12.20 15:47
@Šarlota4 píše:
@lucenka mas nejvic vlasu na svete, nejkrasnejsi, nejhustsi a nejdelsi. Podle me teda hrozny chrouny dle fotky.
Tady musi mit rousku vsichni zakaznici a taky jsme ji vsichni meli. Tak si nech potom ty tvoje kecy o tom jak cesi nic nedodrzuji.

Až na drobnost, že já u kadeřníka roušku mít nemusím a nic tím neporušuju ;) já jsem se svými vlasy spokojená a to je pro mě důležitější, než názor nějaké neznámé osoby na netu.

• Citovat
  • Upravit
7355
8.12.20 15:49
@lucenka píše:
Kadeřnice je v úzkém kontaktu se zákazníkem dlouhou dobu. Navíc zákazník těžko bude mít roušku. Takže tam je dost velký rozdíl oproti obchodu
špatně zprostředkované informace od rodiny. Roušku musí mít i zákazník a představ si, že se udělovaly i pokuty při nedodržování. Tolik k tomu nedisciplinovanému evropskému obyvatelstvu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
8.12.20 15:56
@Anonymní píše:
Diky, dojalo me to :srdce:

Snad jsi zakladatelka. Máš tu v přispívajících i ženy, které chápou obtížnost situace, i proč jsi přišla pro podporu. Opravdu s živnostníky soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afd
140
9.12.20 07:54
@Ms.Ragdoll píše:
Jaký lidi pořád? Jaký lidi? Vláda tu sakra zaspala, v létě s úsměvem všem tvrdili jak je to ok, vlaky do Chorvatska, vladaři na dovolených, hostina na Karlovo mostě. Jak jsme nejlepší, best in covid, tralala. Na vše hodili bobek. Co to Karvinsko, hm? Nechali to být, nevšímali si toho a pak hrozné překvapení. Testování vlažný, důchoďáky se řeší až teď. Tak jaký lidi?

Velký fabriky jedou dál, tam se nákaza nerozmazává, velký supermarkety typu Globus taky cajk, ale malá obuv, knihkupectví atd., tam chytneš mor. Tragédie.

A jsou státy, kde to zvládají trasování a testování obstojně, život tam plyne relativně normálně (Taiwan, Vietnam atd., ) jen my tu máme po roce jen jakéhosi Čokla, kterej je zase jen na papíře. Řád a jistoty nikde a v ničem. Jen kopa hloupých řečí, že lidi…

Alespoň v mém okolí nařízení lidi dodržují, roušky nosíme. Tak co chceš víc? Nedivím se, že se lidi zlobí, když ani sama vláda neví, co jak a proč, logiku to nevidělo z vlaku a ani se neobtěžují s tím, to lidem, co se ptají, nějak vysvětlit.

Příspěvek upraven 07.12.20 v 14:29

Proc se v lete vsechno nesmyslne uvolnilo? Protoze Babis je populista a podlehl tlaku ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
9.12.20 12:52

@afd Proč nesmyslně? Stejně se to šíří, žádná opatření na to vliv nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
9.12.20 13:39
@Monchichik píše:
@afd Proč nesmyslně? Stejně se to šíří, žádná opatření na to vliv nemají…

No jo. To by se řádně poznalo jen tehdy, kdyby se nějakou kdyby se patřičně dlouhou dobu, nedělalo od začátku vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
9.12.20 13:45

@Popeladym ¨no tak mě přijde, že ať mají někde opatření jakákoliv, různá…tak stejně to jde nahoru, dolů…prostě nic nezabírá…tak maximálně se všichni zavřít napořád doma, protože jak vystrčíš nos, tak tě covid má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
9.12.20 13:58
@Monchichik píše:
@Popeladym ¨no tak mě přijde, že ať mají někde opatření jakákoliv, různá…tak stejně to jde nahoru, dolů…prostě nic nezabírá…tak maximálně se všichni zavřít napořád doma, protože jak vystrčíš nos, tak tě covid má :mrgreen:

Ono se to prostě musí protočit a promořit. Myslím si, že se to těmi opatřeními přibržďuje. Ale je fakt, že jak se ještě nedávno machrovalo, jak nikdo nezná nikoho pozitivního, tak to už za mě fakt neplatí. Je to všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat