Obchod pro kojence - Brno a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
10.9.12 15:36

Babycar doporucuji, a lze tam nakoupit temer komplet vybavu, ja nakoupila 95% veci primo tam. Platila jsem kartou. Hotove se plati pouze, kdyz se objednava pres internet. Pani Ludmila Lundova (majitelka) je velmi prijemna a ochotna, stale tam chodim velmi rada. Nyni tedy na Bozetechove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.9.12 18:17

Ta platba hotově byla myšlena tak, že pokud chcete uplatnit slevu, je nutno platit hotově. Jinak lze platit také kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TEREZZULINKA
5.11.13 07:55

V Babycaru mají teď dokonce zákaznické kartičky, na které se čerpají dost vysoké slevy. Nutnost platit hotově při uplatnění slevy je zrušena a celkově i myslím, že svoje služby dotáhli k opravdové dokonalosti. :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
5.11.13 08:04

Škoda, že je neměli dřív, nechali jsme tam desetitisíce, každopádně obchod je to dobrý :)

• Citovat
  • Upravit
3
11.5.15 11:56

Baby-line na Tomkáči

Ahoj holky, narazila jsem na tuhle starší diskuzi a tak si říkám, že sem možná občas ještě někdo koukne a nechá se inspirovat :-)

I já jsem měla plán nakoupit vše potřebné na jednom místě a musí říct, že se mi to povedlo právě v Baby-line na Tomkáči. Je to tam velké - na 3 patra, prodavačky zboží rozumí, takže mi vždy poradily. Pokud není zboží na prodejně, dá se přímo na prodejně objednat a také tam vzvednout. Nemohu tvrdit, že je tam vše nejlevnější, ale u většiny zboží mají ceny hodně nízké.

Snad budete spokojeny jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák