Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Možná se spletla doručovací firma, obchod by stejně po tobě ty peníze vymáhal a nemáš doklad o zaplacení
Určitě bych se ozvala. Oni by na to stejně přišli, že jim chybí platba… ![]()
Ježiš nechápu, jak se na toto někdo může ptát
Lidi se chtějí obohacovat snad všude a ještě si myslí, že jim to projde ![]()
Mě takhle poslali dvakrát zboží v hodnotě 3 tis. Měl jsem v eshopu kredit necelé 3 tis., tak jsem měl dobírku kolem 100 kč. Dva dny mi ty věci ležely na stole. Když jsem si je pak kontroloval, byly poškozené nějakým vlhkem (nechci být konkrétní o co šlo). Tak jsem je ani nemohl poslat zpátky, naopak jsem byl naštvaný, že znehodnocené je i mé vlastní zboží: mělo teď poloviční hodnotu. Po dvou dnech se mi přítelkyně přiznala, že se jí tam rozlilo kafé a že to utírala vlhkým hadrem
no nevracel jsem to.. ještě bych musel doplácet.
Je možné, že nad určitou částku je dobírka zdarma. Znám obchody, kde je to třeba zrovna nad 3 000. Neřešila bych. Určitě se nespletli.
@darkgreen píše:
Je možné, že nad určitou částku je dobírka zdarma. Znám obchody, kde je to třeba zrovna nad 3 000. Neřešila bych. Určitě se nespletli.
Dobírka zdarma být může. Ale paní nemá zaplacené ještě ani to zboží..
Stalo se nam to same, kuryr nechtel zaplatit. Ani by nas tedy nenapadlo se firme neozvat. Udelali si tam chybu v obchode, ze zadali, ze je jiz zaplaceno.
Možná tou dobírkou myslí, jen opravdu poštovné, které máte zdarma kvůli vysoké částce, ale neřeší tu částku, každopádně peníze mějte pro PPL připravené. A ano, určitě bych se ozvala.
Ne, myslim celou sumu.
nekdy jsem byla tak hloupe poctiva, ke smichu vsem…v obchode jsem je upozornovala ze mi namarkovali vyssi cenu, kdyz jsem nasla jednou na schodech 1000kc v nemocnici bezela je dat na vratnici. kdyby je nekdo hledal..ale pak, temer exekuce kvuli nezapl. posledni splatce internetu, kdyz jsme se stehovali…a netusili o tom 5let a spousta jinych veci…proste jsem se naucila byt jina.zakl.
Já nedávno někde objednávala (už fakt nevím kde, platila jsem při převzetí a dobírka byla 0. Pamatuju si to, protože mě to zaujalo, že jsem to ještě neviděla. Možná chyba, nevím, každopádně se mi nic nepočítalo.
Zavolejte tam, třeba to je v pořádku, třeba vám těch 40 korum nebo kolik naúčtují.
Mimochodem, paní se jen zeptala. Nechtěla se obohatit, třeba jen nevěděla, jestli se doběrečné musí vždy platit. Nikdo není vševědoucí. Jste fakt kozy.
Objednala jsem kolebku a veci pro mimco za 3600kc na dobirku. A zitra mi to maji dorucovat a PPL pise v Sms aj maily ze bez dobirky, dobirecne 0.
Ozvat se?