Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já vařím kuřecí plátek na grilu, brambory a zeleninový salát.
terinka:pěkně dietně.. ![]()
Já dodělavam květákovou polévku..a druhý pak možná vytahnem pangase a brambor nebo až k večeři.uvidim.
Ahojte holky ![]()
jak si vám čtu, tak jste mě některé trochu uklidnily, že se vám to povedlo. Protože jsem zabrousila na net a tam všude čtu, že to může být i tlušťoukou. A včera s tím dokonce přišel i můj, že by to chtělo zhubnout a půjde to! sprosťák ![]()
Tak už nevím. ![]()
Asi vám přijdu blboučká, ale tohle řeším poprvé a nemám s kým si o tom promluvit. ![]()
Bereniko vůbec, proč blboučká, jsme tu, můžeme pokecat. Jak máme stejné problémy, tak si nějak víc rozumíme ![]()
Zdravím vás všechny
. Holky, já jsem silnější, ale jako příčinu neplodnosti jsem to nebrala, protože přítel má špatný SPG. Teď jsem „pár dní těhotná“ a už přemýšlím, jak se budu vůbec hýbat, když přiberu další kilča. Spíš jde o to, vyhnout se té těhotenské cukrovce a cpát se vitamínkama, ni? Je pravda, že jedině těhotenství mě odvedlo od depresí z tloušťky.
A krom toho jsem z těch co „to neumí nosit“, jak napsala Terinka, tak se cítím fakt škaredá.
Holky, co to jako má být - bandáž žaludku. To vám vážně někdo doporučil?
ahoj, jsem taky tlustá a otěhotnět nemůžu, mám PCO, bez Clostilu neovuluji, takže za to ta tloušťka může. Defakto se nesnáším za to, že nedokážu schodit a pak otěhotnět. Dělám si to sama, nevím jestli jednou vyhraju na dobezitou, alespoň částečně, ale doma jsou všichni festovní. Teď se jen děsím aby jsem po hormonech ješt nenabrala ![]()
Holky tak já nevím mám taky velkou nadváhu a otěhotněla jsem bez problémů hned.Tak vám moc moc přeju ať se zadaří a máte brzo vytoužená mimča. ![]()
To chce klid… ![]()
nesnáším slova tlustá..
Tak a radši jdu bo bych se musela rozčílit..a to fakt nemám zapotřebí.
goldenka:POKUD SI TAK ZOUFALÁ a nemůžeš stím žít-jdi na operaci žaludku a shodíš na 100%-
a jdu vařit OFF
Dobré ráno kočky.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8652.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8652.gif