Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@terinka4444 je, my si s mamkou posilame balicky jen opravdu malo, jen takove drobnosti k vanocum ci narozeninam a vzdy jen do tech 2 kil a bez pojisteni. Takze se to cenove da. Jinak kdyz si chceme dat neco vetsiho, tak to proste vzdy pocka, az dorazim do CR. Bohuzel ted dlouho nepojedu ![]()
Něco jako tohle http://www.nakupynemecko.cz/ a když vezmete od každého dva kusy a po jednom je tady prodáte s přirážkou, krapet vyděláte, za chvíli začne to pravé vánoční frozen šílenství ![]()
@trpaslinka píše:
@terinka4444 je, my si s mamkou posilame balicky jen opravdu malo, jen takove drobnosti k vanocum ci narozeninam a vzdy jen do tech 2 kil a bez pojisteni. Takze se to cenove da. Jinak kdyz si chceme dat neco vetsiho, tak to proste vzdy pocka, az dorazim do CR. Bohuzel ted dlouho nepojedu
mně to povídej, já si našla na ebay luxusní džíny, džíny mých snů, postě to, co jsem vždycky chtěla a nevěřila, že by se dalo koupit. A smůla, prostě to do Čech nedostanu, i kdybych se rozkrájela ![]()
@terinka4444 nepoletim. Nasi budou na vanoce na dovolene a tak bych v CR nemela co delat.
I kdyz ted me napada, mam kamaradku, co jezdi vetsinou na vanoce domu.. zjistim, jestli nepoleti a pripadne by nekomu mohla dovezt ![]()
@terinka4444 jake dziny? nekteri prodejci na ebay dodavaji i do CR. Ja takhle rodine nejednou neco objednala na ebay s moznosti dodani do CR.
@trpaslinka píše:
I kdyz ted me napada, mam kamaradku, co jezdi vetsinou na vanoce domu.. zjistim, jestli nepoleti a pripadne by nekomu mohla dovezt@terinka4444 jake dziny? nekteri prodejci na ebay dodavaji i do CR. Ja takhle rodine nejednou neco objednala na ebay s moznosti dodani do CR.
Nepošlou, psala jsem, prosila, i bych zaplatila 20 liber poštovné, klidně
ale odpověď byla, že ne. Ale byly tedy, pořád je na tom obrázku vidím
![]()
@terinka4444 kdybys nekdy mela podobny problem a nevadilo by Ti to postovne, dej vedet, preposlala bych. Jen s platbou by to bylo slozitejsi. Ja uz nemam v CR ucet. Nejak mi to zralo penize.
To jsi moc moc hodná, ukládám si tu hluboko do paměti. A děkuju ![]()
Do německého disney store mam slevovej kupon na 5E… kdyby mnel někdo zajem..