Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
je tady nějaká maminka, která se vyzná ve společných objednávkách? Popř. jestli by byl zájem takovou objednávku zorganizovat??
Moooc bychom pod stromeček potřebovaly Elsu a Annu, ale to poštovné je katastrofální
![]()
Přidala bych se, ale jsem z Prahy, což je od tebe trochu z ruky.
Bohuzel, zajem nemam, ale.. jestli Vam jde o ty panenky a nevadilo by Vam je mit od jineho vyrobce, mozna by stalo za pokus se podivat na ebay ci na amazon ci jiny podobny server. Na ebay je tech panenek hromada. Sama totiz ziju v Anglii a tak moc dobre vim, jak drahe postovne je. ![]()
@trpaslinka mě se právě ty aliexpressové nelíbí a na amazonu stojí elsa 28liber a výš ![]()
@jjustlike a ebay jsi zkousela? Tedy tim Te nechci odrazovat od Disney. Kdybych jela do CR, tak bych Ti i nabidla pomoc (dovazku do CR), ale bohuzel, pojedu asi az pristi srpen ![]()
@jjustlike píše:
@trpaslinka mě se právě ty aliexpressové nelíbí a na amazonu stojí elsa 28liber a výš
Tak koukni na mimibazar-holky Elsu vozi z original DisneyStoru porad.je tam i hodne levnych napodobenin, ale i primo holky, ktere objednaji hromadne-vyber si v Disney Storu a holky ti to poslou.Elsa original stoji 660,– -790,–Kc.ja jsem to vezla sama z Disney obchodu, priste si to ale taky objednam na mmb ![]()
Příspěvek upraven 22.11.14 v 20:35
@jjustlike jsi boužel propasla dobu. mám pocit že taková diskuze tady už letos byla a maminky se skladali na poštovném taky kvůli těmto panenkám
Skus tohle:http://www.prozani.cz/ do konce měsíce berou objednávky na disney věci které nemaji skladem, vozi to ve velkem z disney store v UK ale v pripade Frozen je mozne ze to bude totalne vyprodane.
Já už je mám doma a jsou luxusní. Žádná napodobenina se jim nevyrovná. Pokud má někdo rodinu v Německu či Rakousku, tak www.deisneystore.de poštovné po Německu od 50 EUR zdarma. Takže já je mám tam odtud
disneystory jsou propojené, co je v Anglii je i v Německu.
Elsa http://www.hrackyzpohadek.cz/…elza-panenka
Ja bych zase potrebovala Rexe z Toy Story.
Tak ty animatorske panenky na Disney uk stoji 20 liber a postovne do cr 19.95. Ja jsem takhle drive objednavala, ted jsem je videla u nas v usa a jsou nadherne!!! Zadna napodobenina se jim nevyrovna.
Kdyz se udela vetsi objednavka, tak se to vyplati.
@terinka4444 píše:
Já už je mám doma a jsou luxusní. Žádná napodobenina se jim nevyrovná. Pokud má někdo rodinu v Německu či Rakousku, tak www.deisneystore.de poštovné po Německu od 50 EUR zdarma. Takže já je mám tam odtuddisneystory jsou propojené, co je v Anglii je i v Německu.
DisneyStory nejsou propojene, kazdy z nich ma vlastní logistiku a asi kooperuji ale třeba Disney store z UK ma hodne zboží z Disneylandu v USA a francouskej zase z Disneylandu v Parizi, co vim tak je to logistickej zmetek. Disney prodava licence a provozovani disneystore ale ty obchody si musí disney zboží schanet od vyrobcu co mají licenci od Disney.