Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s oblečením značky Coccodrillo.
Odpovídají velikosti oblečků velikostní tabulce, kterou mají na eshopu?
Děkuji za reakce.
Mám zkušenosti s oblečením pro starší děti a velikosti odpovídají. Ale není problém oblečení vrátit, kurýr si pro to přijel domů. Aspoň myslím, že to byl zrovna tento e-shop ![]()
@Tuli81 ja jsem byla spokojena. Kupovala jsem hlavně bundy a velikosti sedí.
Mám zkušenosti s oblečením od 104/110. Mám hubené děti, tak beru o velikost menší než třeba v C&A. Ale bundu jsem koupila normálně 116 a má akorát delší rukávy, ale nevadí, bundu jsem chtěla aby byla i já podzim.
Na môjho je menšie. Kupujem o číslo väčšie, v pleciach i bokoch mu sedí to o číslo väčšie.
Velikosti seděly, ale kvalita šílená, takže už to obcházím obloukem 😁
( věk předškolačka / prvňačka )
@shadowbabe teda já začala nakupovat až oblečení pro školáka, velikost 146 a víc a s kvalitou jsem naopak spokojená. Na tričkách drží krásné barvy, tvar i obrázky a to vše házím do sušičky. Stejně tak u mikina i kalhot.
@nozu píše:
@shadowbabe teda já začala nakupovat až oblečení pro školáka, velikost 146 a víc a s kvalitou jsem naopak spokojená. Na tričkách drží krásné barvy, tvar i obrázky a to vše házím do sušičky. Stejně tak u mikina i kalhot.
No já to fakt zavrhla hele, obrázky se loupaly snad napodruhý a nějaká ta ozdůbka hnedka odpadávala. Trička šla do šířky, gatě taky nic moc. Asi smůla na blbý výběr, nebo nevím 🤷🏻♀️ co tak mám věci pro děti, tak zatím OK s věcmi H&M. A třeba Lindex taky žádná sláva ![]()
Taky s ním nemám dobrou zkušenost, hned se kalhoty roztrhly nic moc :/
Našla jsem tu starou diskuzi ze 2011, kde si Cocodrillo všichni pochvalovali. Tady se zas píše o mizerný kvalitě. Jak to tedy je, šla kvalita opravdu dolů a staly se z toho šmuky jako z Pepca a Sinsay? Vybrala jsem si tak super trika, přesně taková, jaká sháním. Ale nechci koupit handry na podlahu.
Našla jsem tu starou diskuzi ze 2011, kde si Cocodrillo všichni pochvalovali. Tady se zas píše o mizerný kvalitě. Jak to tedy je, šla kvalita opravdu dolů a staly se z toho šmuky jako z Pepca a Sinsay? Vybrala jsem si tak super trika, přesně taková, jaká sháním. Ale nechci koupit handry na podlahu. A jak velikosti? Odpovídají Pepcu, Lidlu, H&Mku?