Oblečení Coccodrillo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
18.4.22 08:30

Oblečení Coccodrillo

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s oblečením značky Coccodrillo.
Odpovídají velikosti oblečků velikostní tabulce, kterou mají na eshopu?

Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21469
18.4.22 08:45

Mám zkušenosti s oblečením pro starší děti a velikosti odpovídají. Ale není problém oblečení vrátit, kurýr si pro to přijel domů. Aspoň myslím, že to byl zrovna tento e-shop :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
18.4.22 09:58

@Tuli81 ja jsem byla spokojena. Kupovala jsem hlavně bundy a velikosti sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
18.4.22 10:06

Mám zkušenosti s oblečením od 104/110. Mám hubené děti, tak beru o velikost menší než třeba v C&A. Ale bundu jsem koupila normálně 116 a má akorát delší rukávy, ale nevadí, bundu jsem chtěla aby byla i já podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27853
18.4.22 10:10

Na môjho je menšie. Kupujem o číslo väčšie, v pleciach i bokoch mu sedí to o číslo väčšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.4.22 20:59

Velikosti seděly, ale kvalita šílená, takže už to obcházím obloukem 😁

( věk předškolačka / prvňačka )

• Citovat
  • Upravit
21469
19.4.22 07:56

@shadowbabe teda já začala nakupovat až oblečení pro školáka, velikost 146 a víc a s kvalitou jsem naopak spokojená. Na tričkách drží krásné barvy, tvar i obrázky a to vše házím do sušičky. Stejně tak u mikina i kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.4.22 08:03
@nozu píše:
@shadowbabe teda já začala nakupovat až oblečení pro školáka, velikost 146 a víc a s kvalitou jsem naopak spokojená. Na tričkách drží krásné barvy, tvar i obrázky a to vše házím do sušičky. Stejně tak u mikina i kalhot.

No já to fakt zavrhla hele, obrázky se loupaly snad napodruhý a nějaká ta ozdůbka hnedka odpadávala. Trička šla do šířky, gatě taky nic moc. Asi smůla na blbý výběr, nebo nevím 🤷🏻‍♀️ co tak mám věci pro děti, tak zatím OK s věcmi H&M. A třeba Lindex taky žádná sláva :lol:

• Citovat
  • Upravit
58
19.4.22 11:28

Taky s ním nemám dobrou zkušenost, hned se kalhoty roztrhly nic moc :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
8.9.24 07:13

Našla jsem tu starou diskuzi ze 2011, kde si Cocodrillo všichni pochvalovali. Tady se zas píše o mizerný kvalitě. Jak to tedy je, šla kvalita opravdu dolů a staly se z toho šmuky jako z Pepca a Sinsay? Vybrala jsem si tak super trika, přesně taková, jaká sháním. Ale nechci koupit handry na podlahu.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
8.9.24 09:33

Našla jsem tu starou diskuzi ze 2011, kde si Cocodrillo všichni pochvalovali. Tady se zas píše o mizerný kvalitě. Jak to tedy je, šla kvalita opravdu dolů a staly se z toho šmuky jako z Pepca a Sinsay? Vybrala jsem si tak super trika, přesně taková, jaká sháním. Ale nechci koupit handry na podlahu. A jak velikosti? Odpovídají Pepcu, Lidlu, H&Mku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák