Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
PjckjsANEBjája píše:
tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvodneboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité)
taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
Hmmm, a šicí stroj máš?
masinka9 píše:PjckjsANEBjája píše:Hmmm, a šicí stroj máš?
tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvodneboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité)
taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
mám, ale šití pružných materiálů nezvládá buď on nebo já(to druh spíš), takže s tím kamarádi nejsme…ale už jsem taky uvažovala, že to bude nej
jenže kde v brně sehnat dobrý materiál na lehký a pohodlný bavlněný tričko? směsky nesnesu ![]()
Já měla buď rozepínací výstřih nebo kojící/těhotenský pás pod trikem. Holý břicho a záda jsem nechtěla mít, nemusí nikdo obdivovat moje špeky a nemusí mi na ně táhnout:-)) V případě nouze postačilo zakrýt látkovou plenou.
nosím normální trička s hlubším výstřihem, tím výstřihem vyndám prso ![]()
Ahojky,
v těhotenství se mi taky zvětšila prsa 75F a po porodu zůstala stejná…dál už naštěstí nerostla…jinak bych šla do dílny kde šijí padáky,ať mi tam něco spíchnout ![]()
A břiško bude schované pod mimčem, neboj…
tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvod neboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité) taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
Nosím košile co jsem měla před těhu, obyčejnou podprdu (tu kojící nesnesu, 3 se válí v šuplíku), strečová trička. Nějak to neřeším, když je potřeba nakojit, tak nakojíme, přehodím přes nás plínku a je to ![]()
yweta píše:
Ahojky,
v těhotenství se mi taky zvětšila prsa 75F a po porodu zůstala stejná…dál už naštěstí nerostla…jinak bych šla do dílny kde šijí padáky,ať mi tam něco spíchnout
A břiško bude schované pod mimčem, neboj…tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvod neboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité) taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
to by muselo být hodně obří dítě ![]()
Kamarádka šije – http://www.fler.cz/zbozi?….
Já to řeším nejraději tak, že mám jedno tričko jakékoliv (horní) a pod tím druhé, které má hluboký výstřih a dá se prso vytáhnout „horem“. Takže vrchní tričko vyhrnu, spodní shrnu a je to, kouká ze mě jen minimum. Jen vyhrnout tričko nemám ráda, lezou mi záda, je mi zima a jsou vidět špeky na bocích
Jen shrnout výstřih taky nemám ráda, z prsa je pak vidět až moc a některé lidi to znervózňuje. Takhle není vidět fakt vůbec nic, kouká vpodstatě jen to, co má dítě v puse.
alisee píše:
nosím normální trička s hlubším výstřihem, tím výstřihem vyndám prso
ivuska.h píše:
Kamarádka šije – http://www.fler.cz/zbozi?….Já to řeším nejraději tak, že mám jedno tričko jakékoliv (horní) a pod tím druhé, které má hluboký výstřih a dá se prso vytáhnout „horem“. Takže vrchní tričko vyhrnu, spodní shrnu a je to, kouká ze mě jen minimum. Jen vyhrnout tričko nemám ráda, lezou mi záda, je mi zima a jsou vidět špeky na bocíchJen shrnout výstřih taky nemám ráda, z prsa je pak vidět až moc a některé lidi to znervózňuje. Takhle není vidět fakt vůbec nic, kouká vpodstatě jen to, co má dítě v puse.
tuhle „uživatelku“ jsem na fleru právě našla, ale i tak díky za info. má pěkné věci ![]()
Trička do V, s knoflíčky, s nařaseným výstřihem, žabičkované tílka, košile na kojení vrchem.
Teď u druhého jsem ale nosila volnější trika a kojila spodem, nemohla jsem kvůli vracející se moučnivce mít podprdu, tak mi to přišlo lepší, nic moc vidět nebylo, žádný hadry jsem přes nás neházela.
Případný špek na břiše by mohlo zakrýt kojokošilka nebo tunel (třeba MaM tube), ale v létě, v horku, radši vyvalim špíček než abych se vařila ve dvou vrstvách
díky holky všem, musím nakoupit nějaký ty trička s výstřihem…ačkoliv mám prsa velký, nikdy jsem výstřihy moc nenosila
no změna je život ![]()
Necetla jsem diskuzi, tak se snad nebudu moc opakovat. Me se osvedcily kojici tilka (spodni kosilky). Po ruznych bojich s oblecenim jsem je objevila a nemohu vynachvalit. Vrsek odcvaknes jako u kojo podprdy, bricho zustane zakryte, nikde na me netahne, fakt je miluju. Mam baleni po trech, svagrova mi je koupila v tchibu, ale uz to jsou dva roky (nosila jsem je i v tehu, vrsek je dvojity, trochu to drzi prsa, takze na doma pohodlne i misto podprdy). Ale videla jsem je i jinde, jen jsem ted lina hledat. Urcite nekde najdes.
já používala taky normální trička,buď to šlo vrchem nebo spodem a nebo knoflíky.A abych nemusela ukazovat svoje škaredé břicho po porodu,tak jsem to řešila plenkou,kterou jsem si na to břicho položila,vypadalo to,že ji tam mám nachystanou pro malou,až dokojím,ale přitom to bylo maskování břicha
a nebo jsem si malou vždycky tak položila,že to břicho maskovala svým tělíčkem ![]()
teredes píše:
Necetla jsem diskuzi, tak se snad nebudu moc opakovat. Me se osvedcily kojici tilka (spodni kosilky). Po ruznych bojich s oblecenim jsem je objevila a nemohu vynachvalit. Vrsek odcvaknes jako u kojo podprdy, bricho zustane zakryte, nikde na me netahne, fakt je miluju. Mam baleni po trech, svagrova mi je koupila v tchibu, ale uz to jsou dva roky (nosila jsem je i v tehu, vrsek je dvojity, trochu to drzi prsa, takze na doma pohodlne i misto podprdy). Ale videla jsem je i jinde, jen jsem ted lina hledat. Urcite nekde najdes.
já mám z HM ![]()