Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Gladys píše:Případný špek na břiše by mohlo zakrýt kojokošilka nebo tunel (třeba MaM tube), ale v létě, v horku, radši vyvalim špíček než abych se vařila ve dvou vrstvách
Tak to rozhodně ![]()
Já měla obyčejný trička, ale musely být dostatečně pružný - aby se vytáhly, ale zároveň nesměly být moc volné, to by mi vyhrnuté samy nedržely, abych mohla pohodlně kojit „spodem“.
Mezi více lidmi jsem přes sebe hodila rozepnutou mikinu, ale většinou šlo se někam „schovat“ nebo lidi sami odcházeli, když viděli, že se chystám kojit.
Kojení spodem mi přišlo lepší, protože špek zakrylo dítě a nad hlavičkou už bylo tričko
Bylo by mi nepříjemné stahovat si výstřih a moje prsa nula nula nic z něj páčit. Navíc bych si připadala příliš nahá. Při kojení spodem je podle mě toho vidět mnohem míň. Nebo nejsem zvyklá nosit velké výstřihy.
Já jsem si ustřihla vršek jednoho staršího hodně pružného nátělníku a nosila jsem ten pruh na břiše. Netáhlo mi na záda a nebyl vidět špek. Trička jsem pak nosila normální a vyhrnovala.
oblíkám se normálně, jen obyč trička… Když byl mladší úplný mimčo, šli jsme na svatbu, vzala jsem si rozepínací halenku, aby se mi „dobře kojilo“ a byla jsem z toho pak nešťastná, při kojení mi lezlo všechno
Takže od té doby nikdy… ![]()
PjckjsANEBjája píše:
tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvodneboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité)
taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
Tak podprsenky kojící ve větších velikostech až do I má Anita. Super drží, vymakané, příjemné materiály, vydrží dlouho. Trička kojící přes internet. Nevyhovovala mi ta, co jsou prostřižená pod prsy a v oblasti prsou se shrnují ke straně - prostě ta část na prsa je malá! Ale jsou kojo trička, která jsou dvouvrstvá (i letní verze) a horní vrstvu nadzvedneš pod tím prostřižené tričko, průstřihem vytáhneš prso, odcvakneš kojo podprdu a můžeš kojit. Velikost xxl by měla stačit. Já jsem stydlivá hodně, vyloženě venku (na lavičce a tak) jsem nekojila nikdy.. ![]()
Ja teda kojeni na verejnosti moc neresim, proste kdyz muze mamina krmit z lahve, tak ja muzu kojit, jak jinak to dite nakrmit. Jasne ze se snazim otocit nebo nekam trochu zalezt, ale mam k tomu i starsi dite, tak ho musim mit na ocich…
Me ty kojo kosilky prave vyhovovaly v tom, ze tricko jsem vyhrnula nahoru, z tilka odcvakla jen ten „kosicek“, takze nic neni videt nahore ani dole. Prso prekryje dite hlavou nebo nekde vylozene mezi lidmi (nebo za chuze
) jsem si pres rameno, prso, hlavicku ditete hodila satek z krku a bylo vymalovano
.
Anonymní píše:PjckjsANEBjája píše:Tak podprsenky kojící ve větších velikostech až do I má Anita. Super drží, vymakané, příjemné materiály, vydrží dlouho. Trička kojící přes internet. Nevyhovovala mi ta, co jsou prostřižená pod prsy a v oblasti prsou se shrnují ke straně - prostě ta část na prsa je malá! Ale jsou kojo trička, která jsou dvouvrstvá (i letní verze) a horní vrstvu nadzvedneš pod tím prostřižené tričko, průstřihem vytáhneš prso, odcvakneš kojo podprdu a můžeš kojit. Velikost xxl by měla stačit. Já jsem stydlivá hodně, vyloženě venku (na lavičce a tak) jsem nekojila nikdy..
tak a teď mi najděte někdo něco pro prsa 125cm obvodneboli kojotričko na prsa 95G (zatím těhu, děsím se kam se dokážou vyšplhat nalité)
taky se děsím ukazování břicha, já se ho styděla ukazovat sama sobě v zrcadle i před těhu
já na netu právě nic na sebe neobjevila
nechápu, jak můžou vyrábět rifle na můj neobhajitelně velkej zadek, když spousta ženských má obr prsa, když kojí a tam už prostě na mě nemají ani omylem ![]()
AnastazieB píše:
Já jsem si ustřihla vršek jednoho staršího hodně pružného nátělníku a nosila jsem ten pruh na břiše. Netáhlo mi na záda a nebyl vidět špek. Trička jsem pak nosila normální a vyhrnovala.
Tyhle pruhy (kojící pásy) jsem měla kupovaný. Nejdřív jeden z Fleru, pak měli akci v Lidlu. Nosím je i jen tak, jako prodloužení trička v zimě a na cvičení, aby se mi nevyhrnovalo triko a nelezlo mi břicho/záda. Úžasná věcička:-)
PjckjsANEBjája píše:Anonymní píše:já na netu právě nic na sebe neobjevilaPjckjsANEBjája píše:Tak podprsenky kojící ve větších velikostech až do I má Anita. Super drží, vymakané, příjemné materiály, vydrží dlouho. Trička kojící přes internet. Nevyhovovala mi ta, co jsou prostřižená pod prsy a v oblasti prsou se shrnují ke straně - prostě ta část na prsa je malá! Ale jsou kojo trička, která jsou dvouvrstvá (i letní verze) a horní vrstvu nadzvedneš pod tím prostřižené tričko, průstřihem vytáhneš prso, odcvakneš kojo podprdu a můžeš kojit. Velikost xxl by měla stačit. Já jsem stydlivá hodně, vyloženě venku (na lavičce a tak) jsem nekojila nikdy..
nechápu, jak můžou vyrábět rifle na můj neobhajitelně velkej zadek, když spousta ženských má obr prsa, když kojí a tam už prostě na mě nemají ani omylem
Zkus ten odkaz, snad zafunguje. To je zrovna letní triko, které má zdvojenou jen přední část. Jinak je to www.carriwell.cz
Původně jsem konkrétní značku psát nechtěla, snad to nevadí..
Anonymní píše:PjckjsANEBjája píše:Anonymní píše:já na netu právě nic na sebe neobjevilaPjckjsANEBjája píše:Tak podprsenky kojící ve větších velikostech až do I má Anita. Super drží, vymakané, příjemné materiály, vydrží dlouho. Trička kojící přes internet. Nevyhovovala mi ta, co jsou prostřižená pod prsy a v oblasti prsou se shrnují ke straně - prostě ta část na prsa je malá! Ale jsou kojo trička, která jsou dvouvrstvá (i letní verze) a horní vrstvu nadzvedneš pod tím prostřižené tričko, průstřihem vytáhneš prso, odcvakneš kojo podprdu a můžeš kojit. Velikost xxl by měla stačit. Já jsem stydlivá hodně, vyloženě venku (na lavičce a tak) jsem nekojila nikdy..
nechápu, jak můžou vyrábět rifle na můj neobhajitelně velkej zadek, když spousta ženských má obr prsa, když kojí a tam už prostě na mě nemají ani omylem
Zkus ten odkaz, snad zafunguje. To je zrovna letní triko, které má zdvojenou jen přední část. Jinak je to www.carriwell.cz
http://www.carriwell.cz/…v-c1600-1629
Původně jsem konkrétní značku psát nechtěla, snad to nevadí..
ale tam nemají tabulku velikostí a xxl mi teda stačit fakt nebude. ta mi stačí jen u pánských triček, ale v dámským číslování ani omylem ![]()
nosím normální trička, tílka, svetry vždycky shrnu celej rukáv nebo to nějak vyhrnu ![]()
Ahoj, koupila jsem si specialni kojici kosilku a byla jsem z ni nadsena - vyhrnula jsem tricko a netahlo mi na zada a prisla jsem si oblecena. Jinak podprsenky od Triumfu jsou super. A jak uz psaly holky - rozepinaci tricka ci kosile. Ale ta kosilka pro me byla nejlepsi a docela me i stahovala, takze jsem si prisla min roztekla
@Vendy31 píše:
Ahoj, koupila jsem si specialni kojici kosilku a byla jsem z ni nadsena - vyhrnula jsem tricko a netahlo mi na zada a prisla jsem si oblecena. Jinak podprsenky od Triumfu jsou super. A jak uz psaly holky - rozepinaci tricka ci kosile. Ale ta kosilka pro me byla nejlepsi a docela me i stahovala, takze jsem si prisla min roztekla
Uz jsem ji schovala, ale jsem si temer jista, ze to byla tahle: http://www.babygoods.cz/…cerna-S.html
Já jsem měla takový vysoký ledvinový pás, normálně jsem si pak vyhrnula tričko a nikdi nic neviděl. Ten pás mi taky stahoval mé vytahané břicho, dvě mouchy jednou ranou. Koupila jsem ho tady: http://www.ledvinovepasy.cz/body/ na léto je to akorát, není v tom horko