Oblečení opravdu levně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
26.1.15 08:48

Oblečení opravdu levně

Dobrý den,
chci se zeptat objednáváte-li z internetu jaké stránky se vám osvědčily? kde je to levné? Popřípadě objednává-li někdo z ciziny poprosila bych odkaz? Jedná se o oblečení spíše pro dospělé :) předem děkuji

krásný den přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
26.1.15 09:04

Na internetu nevim, ale v nasem meste mame spoustu sekacu - a zadny vsivarny. Spoustu uplne novejch veci (i s visackama) za par slupek, loni jsem si koupila super bundu za 200 - zimni, tepla. Pritel spoustu novejch tricek s visackama, jedno za 120 kc. Zadny sunty, dobrej material - bavlna a vysoka gramaz. Paradni sako za 70 kc. Uz jinde hadry nekupuju, jen dziny a spodni pradlo, tricka, svetriky jedine v sekaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
26.1.15 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.1.15 10:01

Co je to opravdu levně? :think: Já byla teď v sobotu s dcerou po nákupech, utratila jsem asi 2500,– a přinesly jsme džíny, tepláky, pulovr, to pro mladou a sobě jsem pořídila legíny, svetr a pulovr :palec: Podle mě na tu útratu slušný úlovek, vše nové, moje z Orsay, mladá H&M :jazyk: Byly slevy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 10:12

@neila opravdu levne je rozstrihat manzelove vyradene plataky a usit z toho dvoje smrcovne suknicky pre slecny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.1.15 10:16

@Bábi Zlopočasná řeč byla o nákupech, ne ruční výrobě :mrgreen: jinak smekám, u nás by to nešlo - šít neumím a manžel plaťáky ani nemá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.1.15 10:17

Asi záleží co máte za představy co se týče levného a jakou nosíte velikost. Levné věci pro dospělé najdete např. na www.vinted.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 10:21

@neila tak mu nejake zozen, manzel tiez prve plataky kupil, pretoze som si ja postavila hlavu, a teraz zhana kazde leto, uz sa mu v rifliach zda nepohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.1.15 10:25

@Bábi Zlopočasná vlastně jedny bílé má, ženil se v nich :palec: Občas je v létě nosil. Jinak jsou mu docela na nic, v práci mají přísný dress-code, oblek na denním pořádku léto/zima :roll: A přes víkendy pokud je teplo, upřednostňuje kraťasy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 10:27

Manzel ma dress-code akurat tak ‚dlhe nohavice‘. Ale aj oblek sa da zohnat plateny ;) Akurat, pravda, je to vychadzkove oblecenie, na rokovanie s klientom asi nebude to prave orechove :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.1.15 10:34

Vinted používám :) také nakupuji v bonprixu, chtěla jsme vyzkoušet něco nového ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 10:42

Ja osobne sledujem len Lidl, pretoze nekupim oblecenie, co som predtym nevyskusala. Na deti by to este slo, na mna v ziadnom pripade, pretoze nemam prsia a velkost 36 mi planda v pase, velkost 34 praska na zadku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák