Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Berungga píše:
Zdravím vásChtěla bych se Vás maminky zeptat, zda znáte nějakou webovou stránku kde je dětské oblečení, jde mi hlavně o nějaké mikinky
![]()
Od čísla 56 do 68..Děkuji
Kupovala jsem a prodávám přes MMB. V téhle velikosti je výběr a věcičky bývají jako nové.
@blecha72 A moho dostat nějaké přímo doporučení na dobrou/dobrého prodejce?
Děkuji
@Berungga píše:
@blecha72 A moho dostat nějaké přímo doporučení na dobrou/dobrého prodejce?![]()
Děkuji
Orientovat se můžete podle několika kritérií- hodnocení, datum registrace (ne nová), ověřená adresa. Pokud chcete nové zboží poohlédněte se po ověřeném obchodníkovi. Mám velký odstup mezi dětmi, výbavičku pro druhého jsem pořizovala na MMb, prodala ji částečně na MMb a na emimino
@Berungga mrkni tady na moje inzeráty, mám tam nějaké mikinky
Troufám si říct, že každé město má na facebooku miliardu bazárků, kde ženský prodávají oblečení buď po svých dětech, nebo z těch slavných pytlů, anebo se domlouvají na hromadné objednávce oblečení ze zahraničí. Ušetříš tím za poštovné a vzhledem k vysokým nárokům matek na mateřské (minimální cena, maximální kvalita) najdeš krásný kousky za pár korun.
@Berungga Já teda použité na MMB a u prodejce se podívej na hodnocení a poznáš, jaký je. Já teda musím zaklepat, nakupuju tam opravdu hodně, ale ještě jsem nenarazila na podraz.
Tak děkuju, já se podívám, ale spíš jsem chtěla něco úplně nového. Z druhé ruky už máme plno věcí ![]()
Tak to bych si zašla do obchodu, já třeba ráda nakupuju v Original Marines, mají tam moc pěkný oblečky a jinak vždycky narazíš na nějakou slevu třeba v Tescu nebo C&A
Potřebuju radu zkušených
přemýšlím, co nakupovat na píďalu, má smysl kupovat šusťákovou nebo nějakou takovou teplou bundu ve velikosti 62? Malá se narodí časně z jara, venku asi bude zima, ale když to tak vezmu…nepřehřeje se to dítě, když bych mu dala bodyčko, svetřík, bundu a v tomhle ho ještě šoupla do fusaku? Mají ty bundy smysl pro děti, které leží poslušně ve fusaku?
promiňte jestli je to blbý dotaz, ale fakt nevím, snažím se do dítěte vcítit, ale nějak mi ty zážitky z kočáru chybí
![]()
@verulicek no já když koupila kvalitní fusak tak už jsem moc oblečení nedávala
časně z jara bych to viděla na kobinezu jednu silnější na první dny a pak nějakou přechodovou nejdřív s fusakem a pak bez fusaku
@verulicek Já bych nekupovala. Případně pak můžeš dokoupit. Můj syn bude mít na zimu vel 68-74 a zimní bundu kupovat nebudu. Myslím, že body, svetr a teplá mikina nebo bundička bude stačit a v tom do fusaku.
Podle mně je taková bundicka na nic. Přesně jak píšeš, bude ve fusaku
@verulicek Dcera se mi narodila letos na začátku května a ještě měsíc pak bylo hnusně. Hodně unosila fleesový overal (kupovala jsem v Tescu). Bundu jsem takovým prťatům nedávala.
@Susanna @zelenaprisera @Tůmička @anickadomnik holky moc děkuju..já to tušila. Zas jenom tah obchodníků. Fusak budu mít kvalitní od emitexu, na mimčo máme nějaké fleesové věci, overaly, dokoupím ještě nějaké svetříky a tak..takovou maličkou ji nehodlám v zimně nosit na rukách ani v šátku, takže taky tu bundu prostě nechápu…zvlášť fusak mám i do autosedačky. Takže všem děkuju za rady! Malá se má narodit uprostřed března.