Oblečení pro novorozence, co koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
25.2.14 22:31

@Marlynka trochu moc dotazů najednou :D bodíčko má většinou patentky dole, ty zapínáš na plínu, dupačky mají nahoře-to jde na bodíčko a mezi nožkama, to by vadit nemělo, overaly mají uprostřed, taky většinou na body.. jinak overaly co mám mají ty patentky zespodu podšité látkou, takže by to nemělo studit, kdydys dávala třeba v teple na holé tělo.. jakkékoliv zapínaní vzadu je s prominutím na h..o, pže jak mimino leží nemůže ho to než tlačit, takže za mě ne.. stejně tak kapuce a podobné kraviny, prostě si musíš představit jak by ses v tom cítila ty jako ležící :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.2.14 22:31

Neškrabe to mate tak ako ked mate aj vy bluzku a knofliky a skrabe vas nieco? mna nie alebo ked mate body na zapinanie medzi nohami cititie to? teda to zapinanie ja nie, pre mna to je fajne pretoze mi aspon netaha na chrbat a je mi pekne teplučko. podto sa nič už neoblieka to by uz bolo nepohodlne zas pre mimčo dat si napr tricko a pak body to triko by sa vysukalonahor a uz by bolproblem na svete a miminko by furt len plakalo a vy by ste badali ze co mu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.2.14 22:39

@verrru moc dekuju za vycerpavajici odpoved :) no ja prave budu rodit v kvetnu, takze myslim, ze v lete to dite moc oblikat nebudu.. ale vubec jsem nevedela, ze se bodycko dava v podstate pod vsechno :D

@25-ka ja chtela kupovat jenom ty se zapinanim mezi nohama, to mi prijde nejpohodlnejsi bo stejne tam je vycpanej plinkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.2.14 22:42

Ano zo zapinanim medzi nohami je to najlepsie, na hrku je to uplne nanic a na boku sme mali asik 4 bodicka no muchlalo sa to a to mi prislo tiez take nepohodlne ale mozno to bolo strihom ale najviac sme mali a aj sa najviac predava na zapinanie medzi nohami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
25.2.14 22:45

@Marlynka :palec: já rodím druhé v červnu, tak si to pomalu připomínám ;) a všechno se vyvrbí časem a taky každý to má trošku jinak co se preferencí týče, taky jsem nevěděla u prvního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.14 12:37

:nevim: Ahoj..Prosím o radu: Jsou nam tri tydny..je nutna cepice na spaní??Spime pri 19 stupnich..Dekuji za info.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.2.14 12:43

Mi sme čiapku nepoužívali vobec iba ked sme šli von, alebo do sklepa (bývame v bytovke)podla mna sa hlava vnej zaparuje (koza na hlave tiež dýcha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.14 12:47

Dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
26.2.14 13:48

@Rarka pokud nespí v průvanu, tak určitě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.14 20:13
@verrru píše:
@Rarka pokud nespí v průvanu, tak určitě ne ;)

Děkuji.. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.3.14 20:51

Kto ide na veletrh pro díte do brna? a kto sa tesi na novinky (manduca, bryndaky, plenky, oblečenie atd. )od vyrobcou typu mamaja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.5.14 08:41

Máme 10 denního prcka a řeším, co mu ideálně oblékat doma (Cca 25C co taky na ven. Od včerejška se mu udělaly z boků krčku v místě pod ušima takové potnicky.To stejné i v podpaží, ale tam už z toho vznikly takové malé prasklinky. nevím, jestli to může být tim, že je mu horko. Na druhou stranu nožičky a ručičky má skoro pořád spíše studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
19.5.14 09:30

@PetraMai Ahoj, jj, jestliže to jsou potničky, tak je mu horko… JInak se neorientuj podle rukou a nohou, ale za krkem, zda tam má teplo, tak mu je dobře… Na nožky můžeš dát ponožky, pokud se TI zdají chladná chodidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.5.14 13:08

@PetraMai Ruce a nohy studené mít bude, to je normální. Takhle malé dítě nemá dostatečně prokrvované končetiny, podle toho se nedá řídit. Vždycky sahat na zátylek. Já vždycky oblékala spíš míň, než víc, obě děti mám horkokrevné, hned byly zpocené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.5.14 13:20

Dala bych doma body s dlouhým rukávem a půldupačky, even. látkové ponožtičky/bačkůrky, na studené ruce rukavičky. Ven by dostal pak nějakou flísovou dečku a čepičku. Pokud by nefoukal studený vítr. Někdy je na teploměru číslo slušné, ale jak fičí, tak pocitově je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková