Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pořád čekám, až otevřou obchody a budu si moct nakupování užít. Tohle mě nebaví. Z nouze Bonprix nebo Lidl. Ale pravda je, že to, co jsem objednala, bych v kamenném obchodě koupila o polovinu dráž.
Jinak asi nejvíce objednávek z doby Covidu máme s dcerou ze Zalanda a nebo About you ![]()
Džíny mám ráda z Lindexu
a jinak mám oblíbené značky na Zalandu
Jak to funguje u Bonprix? Zaplatím poštovné, a když se mi věci nelíbí, tak posílám přes Českou poštu zpět?
@Beckyttine5 píše:
Jak to funguje u Bonprix? Zaplatím poštovné, a když se mi věci nelíbí, tak posílám přes Českou poštu zpět?
Nikdy jsem nic nevracela. Jde vybrat i jinou přepravní společnost.
@Beckyttine5 bohužel ano, poštovné hradíš.. a není to málo při dnešních cenách ČP…
stává se mi, že vracím (u Bonprixu často nesedí velikost, musíš číst recenze pod výrobkem), občas levnější věc prodám radši dál, protože se vracení nevyplatí.. peníze pošlou zpět spolehlivě, ale trvá to i dva týdny.. kupuji u nich hlavně šaty do práce - pleteninové, úpletové, žerzejové atd. a ty bývají vážně suprovní.. i tuniky mají hezké ![]()
@Beckyttine5 píše:
Jo, jiná přeprava myslím vybrat nejde. Já se většinou trefím, zpět jsem posílala asi 3×. Vždycky tedy objednávám když je akce bez poštovného, nebo aspoň 10% na všechno, tak to mi taky to poštovné srovná na nulu. Ale vrácení se platí.
@Lucy75 mně teď nesedly boty. Ale uvažuju, že zkusím nějak nechat prodloužit suché zipy, vracet se mi fakt nechce.
@bartsch píše:
Včera jsem si objednávala rifle v Lindexu, mám už od nich nějaké a i po několika letech častého nošení jsou v perfektním stavu. Dcera si nedávno objednávala jedny rifle ze Sinsay a druhé na Zalandu Bershku.
Jee, ja mam dziny z Lindexu a nosim je casto a 6 let. A porad jim nic neni.Ale byla to náhoda, od te doby mi od nich zadne nesedi, mivaji i blbou kvalitu a kupovat je on line bych si nelajsla.
@goodluck334 píše:
Ahoj, chci se zeptat kde momentálně objednáváte oblečení? Např. Rifle, džiny či nějaká trika.
Dost jsem zhubla a jediný co obleču jsou tepláky.
džíny objednávám od Americké mámy, jinak Zalando, GAP, About You… sedí mi tak nějak všechno. Měním/vracím málokdy.
@Konnny píše:
Jee, ja mam dziny z Lindexu a nosim je casto a 6 let. A porad jim nic neni.Ale byla to náhoda, od te doby mi od nich zadne nesedi, mivaji i blbou kvalitu a kupovat je on line bych si nelajsla.
Já mám tu velikost vyzkoušenou. Tak snad to bude OK. Když tak mají na vrácení 60 dnů. Nepřijdou poštou, ale budu si je vyzvedávat na prodejně
Poslední rifle mám od nich 3 roky staré a jsou jak nové
Ale podobně drží i ty, co mám z C&A. Jen jsou černé a ta barva už je trochu vyšisovaná ![]()
Tak ruzne HM, Orsay, Zalando, Esprit (ve stejnych obchodech kde nakupuji normalne).
@Beckyttine5 píše:
Docela často mají dopravu zdarma a nebo slevy. Já občas objednávám, nikdy jsme zatím nevracela, chce to číst recenze k jednotlivým věcem a dobře se změřit, já se podle jejich tabulky velikostí vždy trefila.
@Dadda8 píše:
Docela často mají dopravu zdarma a nebo slevy. Já občas objednávám, nikdy jsme zatím nevracela, chce to číst recenze k jednotlivým věcem a dobře se změřit, já se podle jejich tabulky velikostí vždy trefila.
Jo, s tím počítam, že se nejprve dobře změřim, ale šlo mi o to, kdyby mi třeba nevyhovoval materiál nebo neslusel ten střih, přece jen s tímto zatím zkušenosti nemám…