Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se zeptat kde momentálně objednáváte oblečení? Např. Rifle, džiny či nějaká trika.
Dost jsem zhubla a jediný co obleču jsou tepláky.
Rifle v lidl-shop, sedí dobře a za dobré peníze. A jinak hodně bonprix… od nich mám hodně oblečení, i nějaké ty rifle.
Lidl shop, zalando, něco málo sinsay (ale ta kvalita je jak kdy no), gate shop, hm.
levnedziny.cz. Jsou prekvapive kvalitni za ty ceny a super sedi.
Ryfle nevím, ale trička, mikiny a šaty jsem loni objednávala na Sam73. Sice jsem je moc neunosila, nebylo kam že
. Tak nevím moc jak vydrží, ale jsou pěkný a za fakt dobrý ceny.
Včera jsem si objednávala rifle v Lindexu, mám už od nich nějaké a i po několika letech častého nošení jsou v perfektním stavu. Dcera si nedávno objednávala jedny rifle ze Sinsay a druhé na Zalandu Bershku.
Poslední dobou dost často na About you, je tam odeslání i vrácení zdarma, takže super, když něco nesedne ![]()
Za mne spokojenost s Bonprixem a Lindexem
jinak mi stačí klidně i KIK, snad se už vše postupně otevře.. není nad to si věci vyzkoušet ![]()
Já jsem blázen do Vintedu. Tam najdu vše, co si zrovna usmyslím.
Už aby otevřeli obchody a sekáče. Takového oblečení, co by mohlo být za to poštovný.
![]()
Bonprix na kalhoty je jako stvořený pro mě. Mají kratší variantu nohavic. Jinak kdekoliv, naposledy Zalando. Ať jsem in ![]()