Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@listento píše: Více
176 a 180 nebo 181 je velký rozdíl. Mám 181 a sestra dvojče 176…ona nemá prakticky problém, já skoro ve všem…
A i džíny a kalhoty 34 jsou velmi nedostatkové zboží…většinou mají jen v některých velikostech atd atd
@Cirrus fibratus píše: Více
A co kupujete na tom Tall Guys pro ženu…vždyť to jsou jen tepláky…:-(. Měla jsem radost, že si konečně někde vyberu…Ale tady teda nic…Košile a trička nemám problém…mám kratší tělo a dlouhé nohy, takže tady tak jedině bundy co jsou šité krátké mám problém…No budu hledat dál…
@pisisvori píše: Více
Dziny delky 34 se daji sehnat pomerne bez problemu, treba Mustang, objednavam na internetu. Jen mne jsou trochu kratke, mam jeste o 7 cm vic
, potrebuji spis 36 a to je horsi. Ovsem uz se mi podarilo koupit i delku 36, ktera mi byla moc dlouha. Jinak jeste GAP ma sekci Tall, ja od nich nejake takove business kosile mam, ale uz dlouho a ted mam pocit, ze maji take same teplaky. Nevim, jak je to s hornimi dily, ale kalhoty nektere znacky vyrabi v prodlouzene delce, ktera ma dvojnasobnou velikost - tedy na sirku 42 v prodlouzenem je 84. Jeste Litex vyrabi i kalhoty v prodlouzene delce, ktera je docela dlouha. Zato Bonprix ma i prodlouzene kalhoty desne kratke.
@Hibou píše: Více
Ale málokdy ty délky mají zrovna v dané velikosti nebo pro mě ve velikosti 42-44 běžné konfekce…Jsem i v 50 celkem hubená, ale holt při své výčce jsou ty míry na obvod větší a tak i velikost…I v době kdy jsme jen chrastila kostma jak z koncentráku jsem měla 38-40. Navíc mi nesedí každý střih…
Mne je skoro 50, velikost od pasu dolu mam take 42-44, velky zadek uzky pas, takze panske kalhoty moc nefunguji a situace mi prijde mnohonasobne lepsi nez kdy drive. Cas od casu projdu oblibene internetove obchody a hledam bud kalhoty velikosti 84 nebo 33/36 a vzdy neco najdu
je ale pravda, ze hodne nosim sukne ci saty, tak to az tak resit nemusim.
@Hibou píše: Více
Já třeba moderní široké džíny hledám už rok…Postavu si myslím nemám špatnou, ale takovou trochu specifickou…prostě potřebuju, aby mi to sedělo v pase a přes boky, jinak mi to dělá o 10kg víc…Stejně tak šaty, potřebuju pod prsama až ke spadlému pasu (až do úrovně boků) opnuté a pak až volné…žádné nabírání v pase, přestože jsme v něm hubená…Přestřižení pod prsama je často na prsou a ne pod jak šaty tak kabáty a pak to nesedí…atd atd…
Ano existuje, ale stojí to šíleného času a jak říkám, když už něco najdu, zrovna to není v mé velikosti…všude jsou ty prodloužené délky hned vyprodané…
Ja tam nekupuju nic, zakladatelka shani kosili a pisu, ze tady maji pouze lnene a drahe
https://www.tallguys.cz/…ne-obleceni/?…
Jinak vice obleceni pro vysoke zeny (krome kosil) lze najit na longee.cz a dlouhy-holky.cz
Jeste Marks&Spencer ma long veci, ale urcite to neni na postavy nad 180cm.
Příspěvek upraven 21.10.25 v 12:53
Obojí znám, ale také nic moc…Kalhoty a jedny rifle…jsme tam koupila…Ale přijde mi to bez nápadu, nemoderní…
Souhlas, vetsinu veci mam ze Zalando. A take musim casto brat to, co je a ne to, co bych chtela. Nechapu napriklad, proc tall kabaty a bundy jsou skoro vzdy jen v cerne barve
aspon v me velikosti.
Nejake prodlouzene dziny lze najit i zde
https://www.exejeans.cz/damske-dziny/
To je přesně ono, když zadám 33/34 jspu tam 1 široké, je jich celkem asi 15 a z toho tak 2 co by za něco stály…takže ano ono je…ale nesmí člověk vědět co chce:-).
S prodlouženými kalhotami není takový problém, ty na trhu jsou. Ale ty vršky (včetně kabátů apod.), to je fakt peklo. Já totiž nemám na té postavě jen dlouhé nohy, ale i to tělo, že… pak mám u šatů pas na prsou, krátké rukávy, …
Fakt se na nás vysoké moc nemyslí. To Longee znám, ale styl vrchních dílů se mi moc nelíbí.
Já jsem asi slepá, ale jak na tom Zalandu filtrujete ty Tall věci, prosím?
@Anonymní píše: Více
Ve filtrech. Zvolis druh obleceni, oblibene filtry - velikost a nabizi se “zobrazit vsechny filtry”
Nebo zadej do vyhledavace v damskem obleceni napr. Bunda talĺ