Oblečení pro vysoké

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
21.10.25 10:50
@listento píše: Více

176 a 180 nebo 181 je velký rozdíl. Mám 181 a sestra dvojče 176…ona nemá prakticky problém, já skoro ve všem…
A i džíny a kalhoty 34 jsou velmi nedostatkové zboží…většinou mají jen v některých velikostech atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.25 10:56
@Cirrus fibratus píše: Více

A co kupujete na tom Tall Guys pro ženu…vždyť to jsou jen tepláky…:-(. Měla jsem radost, že si konečně někde vyberu…Ale tady teda nic…Košile a trička nemám problém…mám kratší tělo a dlouhé nohy, takže tady tak jedině bundy co jsou šité krátké mám problém…No budu hledat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
21.10.25 11:06

https://bespoken.cz/…nline-custom

Plus možnost objednávky.

• Citovat
  • Upravit
4059
21.10.25 11:13
@pisisvori píše: Více

Dziny delky 34 se daji sehnat pomerne bez problemu, treba Mustang, objednavam na internetu. Jen mne jsou trochu kratke, mam jeste o 7 cm vic :mrgreen:, potrebuji spis 36 a to je horsi. Ovsem uz se mi podarilo koupit i delku 36, ktera mi byla moc dlouha. Jinak jeste GAP ma sekci Tall, ja od nich nejake takove business kosile mam, ale uz dlouho a ted mam pocit, ze maji take same teplaky. Nevim, jak je to s hornimi dily, ale kalhoty nektere znacky vyrabi v prodlouzene delce, ktera ma dvojnasobnou velikost - tedy na sirku 42 v prodlouzenem je 84. Jeste Litex vyrabi i kalhoty v prodlouzene delce, ktera je docela dlouha. Zato Bonprix ma i prodlouzene kalhoty desne kratke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.25 11:16
@Hibou píše: Více

Ale málokdy ty délky mají zrovna v dané velikosti nebo pro mě ve velikosti 42-44 běžné konfekce…Jsem i v 50 celkem hubená, ale holt při své výčce jsou ty míry na obvod větší a tak i velikost…I v době kdy jsme jen chrastila kostma jak z koncentráku jsem měla 38-40. Navíc mi nesedí každý střih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4059
21.10.25 11:21

Mne je skoro 50, velikost od pasu dolu mam take 42-44, velky zadek uzky pas, takze panske kalhoty moc nefunguji a situace mi prijde mnohonasobne lepsi nez kdy drive. Cas od casu projdu oblibene internetove obchody a hledam bud kalhoty velikosti 84 nebo 33/36 a vzdy neco najdu :nevim: je ale pravda, ze hodne nosim sukne ci saty, tak to az tak resit nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.25 11:26
@Hibou píše: Více

Já třeba moderní široké džíny hledám už rok…Postavu si myslím nemám špatnou, ale takovou trochu specifickou…prostě potřebuju, aby mi to sedělo v pase a přes boky, jinak mi to dělá o 10kg víc…Stejně tak šaty, potřebuju pod prsama až ke spadlému pasu (až do úrovně boků) opnuté a pak až volné…žádné nabírání v pase, přestože jsme v něm hubená…Přestřižení pod prsama je často na prsou a ne pod jak šaty tak kabáty a pak to nesedí…atd atd…
Ano existuje, ale stojí to šíleného času a jak říkám, když už něco najdu, zrovna to není v mé velikosti…všude jsou ty prodloužené délky hned vyprodané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
21.10.25 12:50

Ja tam nekupuju nic, zakladatelka shani kosili a pisu, ze tady maji pouze lnene a drahe
 https://www.tallguys.cz/…ne-obleceni/?…

Jinak vice obleceni pro vysoke zeny (krome kosil) lze najit na longee.cz a dlouhy-holky.cz

Jeste Marks&Spencer ma long veci, ale urcite to neni na postavy nad 180cm.

Příspěvek upraven 21.10.25 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.25 12:51

Obojí znám, ale také nic moc…Kalhoty a jedny rifle…jsme tam koupila…Ale přijde mi to bez nápadu, nemoderní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
21.10.25 12:56

Souhlas, vetsinu veci mam ze Zalando. A take musim casto brat to, co je a ne to, co bych chtela. Nechapu napriklad, proc tall kabaty a bundy jsou skoro vzdy jen v cerne barve :( aspon v me velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
21.10.25 13:05

Nejake prodlouzene dziny lze najit i zde
https://www.exejeans.cz/damske-dziny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.25 13:08

To je přesně ono, když zadám 33/34 jspu tam 1 široké, je jich celkem asi 15 a z toho tak 2 co by za něco stály…takže ano ono je…ale nesmí člověk vědět co chce:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.25 13:14

S prodlouženými kalhotami není takový problém, ty na trhu jsou. Ale ty vršky (včetně kabátů apod.), to je fakt peklo. Já totiž nemám na té postavě jen dlouhé nohy, ale i to tělo, že… pak mám u šatů pas na prsou, krátké rukávy, … :) Fakt se na nás vysoké moc nemyslí. To Longee znám, ale styl vrchních dílů se mi moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.25 13:15

Já jsem asi slepá, ale jak na tom Zalandu filtrujete ty Tall věci, prosím?

• Citovat
  • Upravit
926
21.10.25 13:25
@Anonymní píše: Více

Ve filtrech. Zvolis druh obleceni, oblibene filtry - velikost a nabizi se “zobrazit vsechny filtry”

• v nich tridit podle - zvlastni velikosti - vysoka postava.

Nebo zadej do vyhledavace v damskem obleceni napr. Bunda talĺ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák