Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Stačí mát pár základních kvalitních kousků. Ale nevím, co je pro tebe drahé. Třeba Esprit má dobrou kvalitu a rozumnou cenu.
Ono záleží i na tom, jestli hledáš oblečení na hřiště, do města nebo do kanceláře.
Chodim do espritu. Zacaly se mi libit takove ty volnejsi halenky a tricka. Delsi. K tomu asymetricke svetry, jen na,,zabaleni,,. Ty volny halenky maji vsude. V orsay, camei - asi se to pise jinak.
Jsem take po ctyricitce a jsem taky vybirava. Uprednostnuju eleganci a klasiku, kterou proste doplnim nejakym vyraznym doplnkem ( sala, kabelka.boty.), proste francouzsky styl. Mam rada prirodni materialy. Nejradeji nakupuji v Marks Spencer, pak People Tree, Bravissimo, nekdy Next, ale v podstate kdekoliv, kde sezenu kousek, ktery se mi libi a jeste lepe, ktery je zrovna vyhodny a v akci a ladi mi ke zbytku obleceni. Napriklad dnes mi prisli svetrosaty z bavlny a kasmiru, ktery jsem koupila hodne vyhodne v La Redoute v akci. Mam z nich moc radost.
Příspěvek upraven 15.12.17 v 16:52
U halenky muzes ohrnout rukavy, se svetrikem to vypada dobre. ![]()
@Jana525 píše:
@Verun83 teda ale ten druhy obrazek, to je hruza
vidis, me zas prijde hruza ten prvni ![]()
@debra.morgan píše:
vidis, me zas prijde hruza ten prvni
Já nesnáším kombinaci tměvě modré a černé
Jinak mamka (44) nakupuje prevazne CaA, Tchibo, FaF - tesco a HaM, ale je fakt, že na písek už vážně nechodí ![]()
@ivašot. píše:
Já nesnáším kombinaci tměvě modré a černé
to mi nevadí, ale ta halenkotričkoidní vec je hrozná…
@Verun83 píše:
Ten svetr? Mam ho v modrem a vypada opravdu dobre.
Myslim celkove, cely ten outfit
Už delší dobu mám problém s nakupováním oblečení. Málokdy se mi něco líbí a pokud ano, tak je to dražší. Už nejsem žádná mladice, je mi přes 40. Buďto narážím na oblečení pro hodně mladé nebo naopak pro starší a vypadala bych v tom jak bába. Často narážím na oblečení, které se už nosilo a něco podobného jsem již měla - a to mě nenadchne. Oblečení chci mít pohodlné, protože děti mám docela malé - měla jsem je dost pozdě. Kde nakupujete, co nakupujete? Nejsem spokojená se svým oblečením a často se necítím v tom, co mám, dobře - občas nakoupím narychlo, jen abych měla v čem chodit. No a další věc je, že když se podívám na ostatní maminky (nejen maminky) - i o dost mladší, tak mi přijde, že málokterá chodí dle mého názoru hezky oblékaná. Opravdu máloco se mi líbí.