Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Novire píše:
Jistěže to chápu. Ale kdybych se ve 40 oblíkala jak ve 20, tak vypadám jak idiot. A opravdu ne mladistvě ani mladě.
my máme s mamkou podobný styl, tak buď se ona obléká tak mladistvě, nebo já jak stará mladá ![]()
@debra.morgan Promiň mimo téma. Ta fotka je tvoje nebo je to Penelope Cruz?
@Moise Prosím a kolik vyjde služba stylisty a KDE se takový člověk dá objednat?
@zelená7 moje není, já bych si sem svoji fotku ani fotku mých dětí nikdy nedala, o uživatelích, kteří si je sem vesela vkládají i se jmény se myslím své, ale ani nevím kdo to je, jen se mi líbila ![]()
@Moise píše:
to nevím, ale já jsem nikdy s nepadnoucími věcmi problém neměla. Stačí se pořádně změřit
Tak tak, změřím se, miry poslu a dojde mi perfektně padnouci obleceni. Kdyby nepadlo, da se to vrátit a upravit. Třeba mam z Fleru koktejlové hedvábné saty dost na tělo a padnou skvele, přitom to neni pružný material.
Já jsem si letos koupila přes internet několik triček / halenek u S. Oliver, velikost, která mi nebyla, jsem vrátila, velmi rychlé dodání. Využila jsem i slevu 20 % co byla na dne Marianne. Řekla bych, že některé kousky jsou lepší, některé mohou být trochu horší. Ale v jejich obchodě jsem si koupila halenku na firemní večírek a ta se moc povedla. Sem tam něco ulovím v CaA, ale líbí se mi Street one, Cecil, a pár kousků mám od švadleny. A ještě jsem zapomněla na DRAPS. Hodně jsem prohlížela Fler, ale nevím, ale mám nekonfekční postavu… ale vybrala bych si určitě.
@Lístečka Street one a Cecil jde myslím objednat jen přes e- shop, to každému nevyhovuje, je to risk a opruz pak s vracením a poštovným.. CaA je hadrárna pomalu jak vietnamci. V Anglii mají přezdívku Cheap and Awful - levné a strašné. S Olivierem moc dobrou zkušenost v poslední době nemám. Syn si tam koupil zimní bundu, ne levnou, reklamoval protože podšívka propuštěla vatelín a byl samé smítko. Já si tam kupovala v létě bavlněné lehké kalhoty a bavlněné tříčtvrťáky - asi po dvou hodinách nošení se oboje vytáhlo minimálně o velikost a do boulovitých tvarů, musela jsem to časem jako nepoužívatelné vyhodit…A to nevědí co si za to říct. V řetězcích se vybírá hezké kvalitní oblečení těžko.
Pdle mě se celkově s kvalitou zhoršil i ten Esprit, i když teď jsem tam sehnala hezkou zimní bundu. Marks a Spencer občas něco, ale taky šli s kvalitou dolů a oblečení je hodně usedlé.
Nakupuje se špatně, všechno je hrozně nekvalitní. Mám ráda Dorothy Perkins, Oasis, občas Desigual. Velmi málokdy Zara. Nosím šaty, s kalhoty už jsem to vzdala, mám jenom čtvery džíny Levis. Esprit a Next, jak se mi dřív líbily, tak za posledních pár let nic moc. Vyblité barvy, ze vzorů max. proužky, vytahané svetry - fuj.
Ja bych raději kupovala taky jen v kamennem obchodě, ale u nás toho moc až tak není. Je pravda, že přes internet je to risk a nesnááším to vracení, ale jednou za čas, proč ne.
@Anonymní píše:
Hezkyyyyy. Kde jsi ji sehnala? A jakou?
Vypadá to, že je to oversize, ale je hezky probraná a ten cíp lze uvázat na uzel.
Vypadá moc hezky.
@debra.morgan Já myslím, že to je Penelope. Tak já bych si sem taky nedala svou fotku. Tím, že tu nemám své jméno ani fotku, nemusím vystupovat jako anonymní. ![]()
@robínek píše:
Tak tak, změřím se, miry poslu a dojde mi perfektně padnouci obleceni. Kdyby nepadlo, da se to vrátit a upravit. Třeba mam z Fleru koktejlové hedvábné saty dost na tělo a padnou skvele, přitom to neni pružný material.
ale nutno říct, že jsem tomu ze začátku taky nevěřila
![]()
@debra.morgan a já e obdivovala a trochu záviděla, jak jsi krásná ![]()