Oblékání po 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
15.12.17 17:14

Ta barevna kombinace cerne a modre se mi naopak libi. Ale tu halenku bych taky mit nemohla, jsem mala a mam postavu presypacich hodin. Takze takova halenka na mne vypada jako hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.17 17:22

Jen tak něco mi nesedí. Jsem malá a ne úplně hubená. Delší svetry nemůžu mít. Nic těsného taky ne. A nic hodně volného taky ne. Opravdu málokdy narazim na něco, co by se mi opravdu líbilo. Už si ani nepamatuju, kdy to bylo naposled. Občas se mi něco líbí v nějakém letáku, ale ve skutečnosti se mi to nelibi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.17 17:25

Jsem kousek před ctyricitkou, malá, hubena, velký prsa. Hodně nosím šaty různých střihu, teď v zimě vzorovane punčochy a k tomu svetrove šaty. Úzké rifle a k tomu různá trička, svetriky, barevne kabáty. Myslím ze věk až tak nehraje roli. Hlavní je, jak se v tom dotycna cítí a sedi ji to. Nic není horšího, než blbě padnoucí oblečení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.17 17:29

Můžete mi třeba hodit odkaz na to, co se vám líbí?

• Citovat
  • Upravit
19388
15.12.17 17:31

@Verun83 za mě druhá fotka. Dobrý. Ale co zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
15.12.17 17:32
@Verun83 píše:
U halenky muzes ohrnout rukavy, se svetrikem to vypada dobre. :palec:

ať žijou legíny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
15.12.17 17:32
@Karleon píše:
@debra.morgan @Verun83 Na doma dobrý oboje.

Nj, nejsem zadna primadona. Podpatky nenosim, nechodim zmalovana, tak se mi libi tenhle pro tebe asi obyc styl.

A jinak ta barevna kombinace na obrazcich je opravdu desna. Halenky delaji ruzne, se stojackem, ruzne barvy vzory. Tahle je skareda. Ja jsem teda stihla, tak mi sedi… Foto bylo jen pro ukazku stylu, nebyly mysleny konkretni kousky.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
15.12.17 17:33
@Moise píše:
ať žijou legíny :mrgreen: :mrgreen:

Leginy nenosim. Des.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.17 17:44

Jsem kousek před 40 a také mám problém. Líbí se mi office styl, ale do práce ještě nejbližší 2-3 roky nepůjdu a na písek to vhodné rozhodně není. Džíny už nemůžu ani vidět, po sedmi letech na mateřské. A když k tomu přičtu svou nekonfekční délku, tak jsem v…
Právě se mi také líbí M&S, ale mnoho je tam až na 50+. Next ještě ujde, v HM jsem si nikdy nic nevybrala. Ještě FF někdy jde.

• Citovat
  • Upravit
56304
15.12.17 17:49
@Anonymní píše:
Jen tak něco mi nesedí. Jsem malá a ne úplně hubená. Delší svetry nemůžu mít. Nic těsného taky ne. A nic hodně volného taky ne. Opravdu málokdy narazim na něco, co by se mi opravdu líbilo. Už si ani nepamatuju, kdy to bylo naposled. Občas se mi něco líbí v nějakém letáku, ale ve skutečnosti se mi to nelibi.

Tak já to mívám stejně, hlavně s HM a CA, na figurínách a na obrázcích bych si i vybrala a pak mě v reálu překvapí beztvarý pytel. Nechápu dnešní moderní oversize věci, cardigany. Mám asi blbý tělo, ale na mě to šíleně visí.
Zkus specifikovat, jaké oblečení hledáš. Já se přiznám, že jsem mateřskou prožila ve sportovních věcech a v džínách. Bylo mi to prostě nejpohodlnější.
Co jsem v práci, nosím zase jiný styl a baví mě to.
Nejvíc blízký je mi asi business styl orsaye, ale občas je tam ta kvalita dost na nic. Prostě si někdy udělej volno a projdi se po OC. Nejlépe s kamarádkou, co má pro tyhle věci cit. Nebo pokud by sis chtěla za tuhle službu zaplatit, tak skoro všude jsou stylistky, které tě na nákupy doprovodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.12.17 17:58
@Anonymní píše:
Jsem kousek před ctyricitkou, malá, hubena, velký prsa. Hodně nosím šaty různých střihu, teď v zimě vzorovane punčochy a k tomu svetrove šaty. Úzké rifle a k tomu různá trička, svetriky, barevne kabáty. Myslím ze věk až tak nehraje roli. Hlavní je, jak se v tom dotycna cítí a sedi ji to. Nic není horšího, než blbě padnoucí oblečení

Tak to bych chtěla taky nosit úzké rifle a vzorované punčochy. Nohy mám krátké a ne zrovna hubené. Věk fakt roli nehraje a je lepší vybrat něco, co se hodí k postavě. Jen ultra mini a výstřihy až na pupik mi přijdou nevhodné i pro mlaďošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.12.17 17:59

Nosím úzký džíny (většinou Lidl) s volnějším vrškem trika, svetříky, halenky, košile (často sekáč). Vrch jednobarevný, proužek, nebo nějaká ta kytka, puntík. Rozhodně né nějaký podivný abstraktní vzory. V létě hodně šaty. Spíš ležérní. Botky klasika - kožený baleríny, chelsea, kozačky, jednoduchý bez podpatku. Na zimu nejradši vlněnej kabát, ale mám i bundu, jednoduchou, delší vypasovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.17 18:01

Napr.

• Citovat
  • Upravit
3780
15.12.17 18:02

Tady se dá nakoukat dost hezkých kombinací
https://www.facebook.com/…ndsofficial/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.12.17 18:43

Jojo, 40 mi bude za chvíli a z nabídky obchodu jsme taky zoufalá, už ani nevím, kdy jsem si tam něco koupila. Odmítám za kus polyesteru platit litr, gatě potřebuju prodlouženou délku, nesnesu drobné vzory (aneb z necelých 40 je rázem skoro 50) a nic poloprůsvitného hadrovitého na sebe fakt neobleču. Tričko a rifle už nemůžu ani vidět a nevím, proč si výrobci myslí, že stačí obdélník látky stáhnout v pase gumičkou a jsou z toho šaty :zed:
Zachraňuje mě internet - Esprit, Joules, Boden (mají i boty vel. 42!), M&S na spodní prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková