Oblékání po 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
15.12.17 19:17
@Moise píše:
naštěstí už se zase vrací kalhoty do pasu :lol:

doufejme
nemám dlouhé nohy, v bokovkách vypadám povětšinou jak imbecil nebo jak skřet zaražený do země…a moje krátko nohy vypadají ještě kratší až úplně nejkratší… :roll:

kurnik za mlada jsem neměla peněz, dnes už si i můžu dovolit něco si koupit ale je tak debilní móda že zase nic…všechno uplé, obtažené a hyperskinny…na dcerce to vypadá richtik, na mě jako když jdu z blázince :roll:

Příspěvek upraven 15.12.17 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.12.17 19:18

A jinak ano jsem totálně vyřízená z triček, které 2×!!! vyperu a rozjedou se švi a ztratí se barva. K oblečení se chovám šetrně, doma se hned převlékám do domácího. A může to být i dražší třičko, takže já se ptám.. Kde kupujete trika, která se nerozjedou a něco vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
15.12.17 19:19
@debra.morgan píše:
Ještě pokud jsi ochotna zaplatit, tak si najdi dobrou švadlenu, sukně, šaty, kalhoty, halenky, trička, vše ti ušije a materiál si vybereš, máma to jednu dobu využívala, když potřebovala obnovit šatník… vycházelo ji to tuším na od 500 kč za kus a pak záleželo jaký materiál…

já tyhle věci beru z fleru.. dávno už tam nejsou jen hipísácké modely, ale jsou tam holky, co šijou pěkné kvalitní věci ze zahraničních kvalitních látek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
15.12.17 19:20

A uprimne, neuraz se, pokud mas problem s oblecenim, protoze nejsi uplne hubena, zapracovala bych na postave. Abys mela vic moznosti.
Ja jsem ted na podzim zhubla 3kg, splasklo mi to bricho, ktere mi vadilo ve vsech kalhotech a bylo videt v trickach a hned jsem spokojenejsi.

• Citovat
  • Upravit
13955
15.12.17 19:20

@debra.morgan přesněě a víš co nesnášim??? Když si chci koupit „velkou šálu“ tunel, ale aby byla bohatá a ono to je všechno takový nic slabý. Tak si koupim 2 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
15.12.17 19:22
@Šarlota4 píše:
A jinak ano jsem totálně vyřízená z triček, které 2×!!! vyperu a rozjedou se švi a ztratí se barva. K oblečení se chovám šetrně, doma se hned převlékám do domácího. A může to být i dražší třičko, takže já se ptám.. Kde kupujete trika, která se nerozjedou a něco vydrží?

Obleceni z espritu mi vydrzi roky.

• Citovat
  • Upravit
56278
15.12.17 19:22
@Borrealis píše:
doufejme
nemám dlouhé nohy, v bokovkách vypadám povětšinou jak imbecil nebo jak skřet zaražený do země…a moje krátko nohy vypadají ještě kratší až úplně nejkratší… :roll:kurnik za mlada jsem neměla peněz, dnes už si i můžu dovolit něco si koupit ale je tak debilní móda že zase nic…všechno uplé, obtažené a hyperskinny…na dcerce to vypadá richtik, na mě jako když jdu z blázince :roll:

tak ono se sežene, já mám vysoce nekonfekční velikost kalhot, o botách radši ani nemluvím.. sehnala bych, ale zaplatím si to. Kalhoty okolo 2000-3000, níž se nedostanu. Pokud to teda nejsou legíny na doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56014
15.12.17 19:26
@Jana525 píše:
Jsem take po ctyricitce a jsem taky vybirava. Uprednostnuju eleganci a klasiku, kterou proste doplnim nejakym vyraznym doplnkem ( sala, kabelka.boty.), proste francouzsky styl. Mam rada prirodni materialy. Nejradeji nakupuji v Marks Spencer, pak People Tree, Bravissimo, nekdy Next, ale v podstate kdekoliv, kde sezenu kousek, ktery se mi libi a jeste lepe, ktery je zrovna vyhodny a v akci a ladi mi ke zbytku obleceni. Napriklad dnes mi prisli svetrosaty z bavlny a kasmiru, ktery jsem koupila hodne vyhodne v La Redoute v akci. Mam z nich moc radost.Příspěvek upraven 15.12.17 v 16:52

Co je to za obchod prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
15.12.17 19:54
@Verun83 píše:
Obleceni z espritu mi vydrzi roky.

joo, esprit byla leta ma oblibena znacka, ale posledni tri roky se mi tam, krom kozenych tasek, nic nelibi…spis mi nic nesedi, saka vubec, trika taky ne, jsem bez prsou, mam dlouha zada…pritom jsem deset let zpatky nekoupila triko jinde nez u nich…za to ale tasku si tam vyberu skoro vzdycky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
15.12.17 20:37

40 mi jeste neni, ale v obchodech je to desny… Uz jsem si na sebe nekoupila nic poradneho cely rok! Pokud nepocitam 4basic tricka v lidlu…kdyz cokoliv chytnu do ruky a vidim slozeni, tak mam mdloby. Za 1. to nevydrzi mou peci, za 2. v tom nevydrzim ja. Hlasuji za svadlenu a fler, ja si veci usiju sama ale lituji kazdeho, kdo v dnesni dobe nakupuje…
Styl jsem si ujasnila na pinterestu, podle oblibenych kousku, ktere mam rada/dobre se v nich citim. Vytridila jsem min pulku satniku a jsem stastnejsi. Inspirovali mne 10pieces wardrobe apod…lepe se vse kombinuje a hned vim, co na sebe..

• Citovat
  • Upravit
13955
15.12.17 21:12

@Verun83 no hadry mozna, ale ty kabelky :poblion: koupila jsem si tam kozenou kabelku za 4.000. Kuze sama osobe vydrzela pekna docela dlouho, ale kovove stribrne cvoky zrezaveli behem 5 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.12.17 21:25

Já myslela, že je to jen moje vybíravost, že nemůžu nic sehnat.
V úterý bych potřebovala nějaký vhodný ohoz na podnikové focení. Zítra skočím kouknout, snad něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.12.17 21:30
@Jana525 píše:
@Verun83 teda ale ten druhy obrazek, to je hruza

nekvalitní hadry už od pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.12.17 22:32
@jkra píše:
Co je to za obchod prosim.

Ten La Redoute? To je tenhle, ja mam vyhodu, ze ziju v Britanii, nevim zda z nej lze objednat i v CR.
 http://www.laredoute.co.uk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
15.12.17 22:53
@Karleon píše:
@debra.morgan @Verun83 Na doma dobrý oboje.
:lol: Asi tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková