Bordó lodičky a černé silonky?

8.12.17 00:31

Bordó lodičky a černé silonky?

Zdravím všechny, mám takový problém. Vím, ze telove silonky by se nosit neměli. A tak řeším problém jaké silonky zvolit k bordo černým šatům a bordo lodickam. Zda černé nebo matné telove. Co myslíte?
Nejedna se o ples, jen o formální akci s drescodem.
Předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.12.17 02:33
@Ruzovyananas píše:
Zdravím všechny, mám takový problém. Vím, ze telove silonky by se nosit neměli. A tak řeším problém jaké silonky zvolit k bordo černým šatům a bordo lodickam. Zda černé nebo matné telove. Co myslíte?
Předem děkuji za rady :)

Poradila bych teplý odstín tmavě zelené, ale to bys asi vypadala příliš jako vánoční skřítek, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.17 07:39

Já bych dala nějaké tělové, nějaký třeba rozumný odstín.. Já viděla jednou pořad a tam říkaly, nějaké, poradkyně, že je chyba, že ženské si dává špatný odstín silonek..
Např. pokud je celkově opálená a má ruky tmavší, tak si nemůže dát světlý odstín hnědé na nohy a naopak. Světlá slečna a třeba světlé šaty, šupne tmavší odstín silonek..
jakože ruky světlé nohy tmavé a naopak, tak je to myšlené :)
Jenom mě zarazilo, že by se nosit neměly tělové, jak píšeš, já snad nikdy neviděla na plese jinak jak tělové, černé fakt vyjímečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12645
8.12.17 07:43
@Ruzovyananas píše:
Předem děkuji za rady :)

Proč by se neměli nosit tělové silonky? Naopak černé vypadají vulgárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.12.17 07:52

Já se přiznám, že černé nosím jen k vysokým kozačkám teď v zimě, a to jsou ještě „teplejší“. Na ples bych si nikdy jiné, než „přirozené“ silonky nevzala. Jak tu někdo psal, řiď se barvou rukou (obličej se dá domalovat :mrgreen: ) a podle toho vol silonky. V obchodě ti určitě poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.17 07:58

Takže radíte telove? ???? spousta módních guru to tvrdí. Jak jsou telove out a nosit by se neměli ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.12.17 08:06

Já bych vzala černé. Tak zkus oboje a vem ty, co se ti budou víc líbit. Jinak tělové jsou podle módních poradců opravdu out.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.12.17 08:09

No mezi námi kdyby člověk měl nosit, co je v módě, tak by dost často vypadal jako strašidlo… Stačí se podívat na módní mola (no dobře to už je přehnané :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.12.17 08:11

Černé bych si vzala jen k černým botam. Ale k bordo bych volila telove v přirozeném odstínu. Jestli je to out nevím, ale ta kombinace bordo/černá/bordo na mne působí trochu lacině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.12.17 09:54

Rozhodně tělové, ve správném odstínu, bez lesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.17 10:05

Vzala bych si to, co ocekavas, že budou mít ostatní, někdy může být člověk out v cernych, někdy v tělových. Z estetického hlediska si myslím, že zrovna tyhle guru rady jsou nesmysl, zvlášť když typicky po 6 odstavcích o tom, že máš vyhodit tělové silonky doporučí tělové silonky ve spreji. Jestli seš ta žena, co udává trendy a je to teď před Vánoci, tak bych fakt zvážila tu zelenou a několik decentních rolniček k tomu, bordó ze zelenou vynikne, tvoje nohy též a bude to roztomile hravé. Jestli chceš vypadat „normálně“, tak si zjisti jak budou vypadat ostatní, jakou barvu silonek nosí a v jaké kvalitě (telove silonky za 9,90 bývají trochu jinak matné než za 199,–). A napiš, jak si dopadla, ať se taky poucime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.17 10:08

@lusy.lus no kdyby měl člověk nosit co vymýšlí modní poradcy tak nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.17 10:13

Na ty zelené asi nemám dostatek odvahy, ale vypadalo by to jistě taky hezky. Ovšem když se člověk v něčem necítí, tak to pak kazi asi vše. Půjdu do nějakých matnych tělových. Chtěla bych nějaké stahovací, tak uvidíme. Pak dam určitě vědět. A děkuji všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
8.12.17 21:03

@Ruzovyananas matnými tělovými asi nic nezkazíš. Taky záleží, z jakého materiálu jsou ty šaty. Jestli z nějakého silnějšího, tak bych si klidně vzala černé punčocháče, ale neprůhledné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková