Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím všechny, mám takový problém. Vím, ze telove silonky by se nosit neměli. A tak řeším problém jaké silonky zvolit k bordo černým šatům a bordo lodickam. Zda černé nebo matné telove. Co myslíte?
Nejedna se o ples, jen o formální akci s drescodem.
Předem děkuji za rady ![]()
@Ruzovyananas píše:
Zdravím všechny, mám takový problém. Vím, ze telove silonky by se nosit neměli. A tak řeším problém jaké silonky zvolit k bordo černým šatům a bordo lodickam. Zda černé nebo matné telove. Co myslíte?
Předem děkuji za rady
Poradila bych teplý odstín tmavě zelené, ale to bys asi vypadala příliš jako vánoční skřítek, že?
Já bych dala nějaké tělové, nějaký třeba rozumný odstín.. Já viděla jednou pořad a tam říkaly, nějaké, poradkyně, že je chyba, že ženské si dává špatný odstín silonek..
Např. pokud je celkově opálená a má ruky tmavší, tak si nemůže dát světlý odstín hnědé na nohy a naopak. Světlá slečna a třeba světlé šaty, šupne tmavší odstín silonek..
jakože ruky světlé nohy tmavé a naopak, tak je to myšlené ![]()
Jenom mě zarazilo, že by se nosit neměly tělové, jak píšeš, já snad nikdy neviděla na plese jinak jak tělové, černé fakt vyjímečně
@Ruzovyananas píše:
Předem děkuji za rady
Proč by se neměli nosit tělové silonky? Naopak černé vypadají vulgárně.
Já se přiznám, že černé nosím jen k vysokým kozačkám teď v zimě, a to jsou ještě „teplejší“. Na ples bych si nikdy jiné, než „přirozené“ silonky nevzala. Jak tu někdo psal, řiď se barvou rukou (obličej se dá domalovat
) a podle toho vol silonky. V obchodě ti určitě poradí ![]()
Takže radíte telove? ???? spousta módních guru to tvrdí. Jak jsou telove out a nosit by se neměli ????
Já bych vzala černé. Tak zkus oboje a vem ty, co se ti budou víc líbit. Jinak tělové jsou podle módních poradců opravdu out.
No mezi námi kdyby člověk měl nosit, co je v módě, tak by dost často vypadal jako strašidlo… Stačí se podívat na módní mola (no dobře to už je přehnané
)
Černé bych si vzala jen k černým botam. Ale k bordo bych volila telove v přirozeném odstínu. Jestli je to out nevím, ale ta kombinace bordo/černá/bordo na mne působí trochu lacině.
Vzala bych si to, co ocekavas, že budou mít ostatní, někdy může být člověk out v cernych, někdy v tělových. Z estetického hlediska si myslím, že zrovna tyhle guru rady jsou nesmysl, zvlášť když typicky po 6 odstavcích o tom, že máš vyhodit tělové silonky doporučí tělové silonky ve spreji. Jestli seš ta žena, co udává trendy a je to teď před Vánoci, tak bych fakt zvážila tu zelenou a několik decentních rolniček k tomu, bordó ze zelenou vynikne, tvoje nohy též a bude to roztomile hravé. Jestli chceš vypadat „normálně“, tak si zjisti jak budou vypadat ostatní, jakou barvu silonek nosí a v jaké kvalitě (telove silonky za 9,90 bývají trochu jinak matné než za 199,–). A napiš, jak si dopadla, ať se taky poucime ![]()
@lusy.lus no kdyby měl člověk nosit co vymýšlí modní poradcy tak nevím ![]()
Na ty zelené asi nemám dostatek odvahy, ale vypadalo by to jistě taky hezky. Ovšem když se člověk v něčem necítí, tak to pak kazi asi vše. Půjdu do nějakých matnych tělových. Chtěla bych nějaké stahovací, tak uvidíme. Pak dam určitě vědět. A děkuji všem za rady ![]()
@Ruzovyananas matnými tělovými asi nic nezkazíš. Taky záleží, z jakého materiálu jsou ty šaty. Jestli z nějakého silnějšího, tak bych si klidně vzala černé punčocháče, ale neprůhledné