Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám ráda moc moc věcí, ale lahůdka je čerstvý rohlíček s máslem a posolit..Nesním NIVU, zabijačkové pochoutky, aspik, syrovou cibulku na něčem,či cokoliv přemaštěného tlustého co plave v omastku nebo oleji.
Holky napište neoblíbenější zákusek!!
Já hlasuji za větrník a beze roládu a harlekýn..
Ze zákusků mám nejraději laskonky a potom jakékoliv kokosové řezy..Nemusím větrník,věnečky a všechny zákusky,kde je pudinkový krém.
Ze zákusků miluju hořické trubičky s pravou šlehačkou a ostravana a dortíky se želatinou a šlehačkou
Chybí mi slintací smajlík, už zase! ![]()
Čertvý rohlík a máslo, taky miluju!!!
Jo a ještě nesnáším zelenou petržel(kudrnku), když jí je někde hodně a velký kusy…
ježíííš,to je supr debata ![]()
zbožňuju pizzu-tuňákovou a vegetariánskou,k tomu dobré červené vínečko a je mi báječně ![]()
ještě colu light,kafe,chips,svíčkovou od tchyně
a moji rajskou!!!omáčku
nemám ráda paprikové lusky plněné mletým masem a mleté maso vůbec
,paštiky,kynuté knedlíky,
je toho asik víc,si už nevzpomenu ![]()
tak teda z těch zákusků miluju indiánka a dortíky s želé a ovocem
nechutná mi věneček,větrník,cokoliv hodně čokoládového,plněné rohlíčky(nebo banánky či jak se jmenuje) ![]()
jak jsem mohla zapomenout co nejvíc nesnášííím nechápu ![]()
vlašské ořechyyy
takže ořechové dorty,no cokoliv s ořechy bléééé
prominte,ale se mi tu zvědá žaludek
![]()
Ty blijící smajlíky v této diskuzi byste si fakt mohly odpustit ![]()
jejdaaa,pardooon.jsem až ted dočetla první stranu a vidím už pokárání,tudíž už je nedám,slibujuuu
blít si budu tady doma
![]()
Prosim vas, holky, vam vazne vadi nejaky smajlik, jo? ja jsem tedy zrejme otrla, ale to me vazne nerozhodi. ![]()
Ze zákusků mám nejradši koňakovou špičku, větrník a marcipánové tvary, nejlépy ty s piškotem a krémem uvnitř, mňam.
Jo, a jinak jsem zapomněla, asi největší pochoutka je čerstvý chleba jen s máslem a posolit. A nebo čerstvý chleba se sádlem, škvarky a posolit, mňam.
MadGirlNancy píše:
Prosim vas, holky, vam vazne vadi nejaky smajlik, jo? ja jsem tedy zrejme otrla, ale to me vazne nerozhodi.
no právě,dyt je to jen smajla ne?
o nic nejde,ale nerada se dohaduju,tož vyhovím a mám klid ![]()
Mě to přijde v diskuzi o jídle nevhodné
A zvlášť v čase oběda ![]()
Theo,to nebylo pokárání
Taky jsem mohla použít slovíčko „prosím“ ![]()
Stejně to záleží na každém,nebudu se hádat,ale jsem proti blijícím smajlíkům v diskuzi o jídle ![]()
A baštící diskuse ![]()
No tak já sním vlastně všechno, tedy až na tatarák, červený prejt, prdelačku
A nejoblíbenější jídlo: brambory, na všechny způsoby, zapečené a taky salát
Jo a vlastně od jisté doby nemusím kuřata ![]()
A ze zákusků: větrník - miluju tu hnědou polevu na vrchu, mohli by začít dělat jenom ty vršky
A dorty se želé a ovocem ![]()