Oblíbené a neoblíbené jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
1.3.10 11:51

Mám ráda moc moc věcí, ale lahůdka je čerstvý rohlíček s máslem a posolit..Nesním NIVU, zabijačkové pochoutky, aspik, syrovou cibulku na něčem,či cokoliv přemaštěného tlustého co plave v omastku nebo oleji.

Holky napište neoblíbenější zákusek!!
Já hlasuji za větrník a beze roládu a harlekýn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.3.10 11:55

Ze zákusků mám nejraději laskonky a potom jakékoliv kokosové řezy..Nemusím větrník,věnečky a všechny zákusky,kde je pudinkový krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.3.10 11:58

Ze zákusků miluju hořické trubičky s pravou šlehačkou a ostravana a dortíky se želatinou a šlehačkou :dance: Chybí mi slintací smajlík, už zase! :mrgreen:

Čertvý rohlík a máslo, taky miluju!!!

Jo a ještě nesnáším zelenou petržel(kudrnku), když jí je někde hodně a velký kusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:04

ježíííš,to je supr debata :palec:
zbožňuju pizzu-tuňákovou a vegetariánskou,k tomu dobré červené vínečko a je mi báječně :lol:
ještě colu light,kafe,chips,svíčkovou od tchyně :palec: a moji rajskou!!!omáčku

nemám ráda paprikové lusky plněné mletým masem a mleté maso vůbec :poblion: ,paštiky,kynuté knedlíky,
je toho asik víc,si už nevzpomenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.3.10 12:05

Mám ráda medovník:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:07

tak teda z těch zákusků miluju indiánka a dortíky s želé a ovocem
nechutná mi věneček,větrník,cokoliv hodně čokoládového,plněné rohlíčky(nebo banánky či jak se jmenuje) :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:09

jak jsem mohla zapomenout co nejvíc nesnášííím nechápu :zed:
vlašské ořechyyy :poblion: :poblion: :poblion: takže ořechové dorty,no cokoliv s ořechy bléééé
prominte,ale se mi tu zvědá žaludek :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.3.10 12:12

Ty blijící smajlíky v této diskuzi byste si fakt mohly odpustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:14

jejdaaa,pardooon.jsem až ted dočetla první stranu a vidím už pokárání,tudíž už je nedám,slibujuuu :mrgreen: blít si budu tady doma :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
1.3.10 12:16

Prosim vas, holky, vam vazne vadi nejaky smajlik, jo? ja jsem tedy zrejme otrla, ale to me vazne nerozhodi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
1.3.10 12:18

Ze zákusků mám nejradši koňakovou špičku, větrník a marcipánové tvary, nejlépy ty s piškotem a krémem uvnitř, mňam.

Jo, a jinak jsem zapomněla, asi největší pochoutka je čerstvý chleba jen s máslem a posolit. A nebo čerstvý chleba se sádlem, škvarky a posolit, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:20
MadGirlNancy píše:
Prosim vas, holky, vam vazne vadi nejaky smajlik, jo? ja jsem tedy zrejme otrla, ale to me vazne nerozhodi. :nevim:

no právě,dyt je to jen smajla ne? :dance: o nic nejde,ale nerada se dohaduju,tož vyhovím a mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.3.10 12:23

Mě to přijde v diskuzi o jídle nevhodné :mrgreen: A zvlášť v čase oběda :-)
Theo,to nebylo pokárání :-) Taky jsem mohla použít slovíčko „prosím“ :lol:

Stejně to záleží na každém,nebudu se hádat,ale jsem proti blijícím smajlíkům v diskuzi o jídle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
1.3.10 12:25

A baštící diskuse :)

No tak já sním vlastně všechno, tedy až na tatarák, červený prejt, prdelačku :( A nejoblíbenější jídlo: brambory, na všechny způsoby, zapečené a taky salát :) Jo a vlastně od jisté doby nemusím kuřata :(

A ze zákusků: větrník - miluju tu hnědou polevu na vrchu, mohli by začít dělat jenom ty vršky :) A dorty se želé a ovocem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
1.3.10 12:26

a nanukáč taky mňam mňam-sním v klidu celý naráz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie