Oblíbené a neoblíbené jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30628
28.2.10 23:48

Oblíbené a neoblíbené jídlo

Ahoj, ráda bych se dozvěděla, co vám chutná a co ne, mám na mysli normální jídlo, né žádné červy a jiné havěti.
Třeba já mám ráda plněné paprikové lusky s rajskou omáčkou a nemusím smažák, ten mi „roste v hubě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
28.2.10 23:54

no tak mě bohužel chutná všechno, kromě medu, nejradši mám asi bramboráky, ale jsem všežravec, bohužel :roll: mých 20 kilo navejš jsou toho důkazem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
28.2.10 23:57

Těstoviny se zeleninou,šunkou,kuřecím masem,nivou,eidamem,smetanou-samozřejmně ne všechno dohromady(ale nesmí se zapéct),čínu s rýží.
Ani vidět-zabijačkovou polévku,boršč,mlíkové polévky,prejt,krvavá tlačenka,tvarohový nákyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.3.10 00:08

Ahoj Ladu
Já miluju bramboráky a vše možné zapečené se smetanou.
Co nemusím jsou nudle s mákem,zabijačkové pochoutky.
A co bych nepozřela jsou plíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.3.10 00:15

Momentalne vede cislo 17 z Running sushi :mrgreen: Marne se snazim vzpomenout, co bych nepozrela, mozna drzky, to je na me moc slizke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.3.10 06:29

Já mám ráda bramborové halušky s bryndzou a zelím,nejlépe doma připravované,ne z práškového těsta,bramboráky,kuřečí řízky,knedlíky plněné uzeninou a se zelím,potom různé maso připravované jako čína,nebo maso zapečené s porkem,smetanou a sýrem,smažený sýr..

Nesnáším mléko a mléčná jídla,mám k nim odpor od malička.Nemám ráda různé omáčky a knedlíky - svíčkovou nebo rajskou jím tak dvakrát do roka,dále těstoviny jako přílohu,když těstoviny,tak jen špagety s omáčkou.Nesnáším sladká jídla - žemlouvku,ovocné knedlíky,rýžový nákyp,buchty - ty jím jen někdy a jako „zákusek“,rozhodně ne jako oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.3.10 08:01

Oblíbených jídel mám kupu, povětšinou to není žádná exotika, ale česká klasika. Nemám ráda ryby (bohužel) a nikdy bych (narozdíl od manžela) nejedla plody moře.
Můj mužskej je naopk miluje, takže mám půl lednice narvanou zavařenýma chobotničkama a sepiema … a jen na ty chapadýlka a přísavky občas koukám a žasnu, že to někdo strčí do pusy:)))) Ale nic proti, může to být mňamka, mě to jen prostě nikdy nelákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
1.3.10 08:09

Tak umě jednoznačne řízky-obalované,přírodní,plněné sýrem i šunčičkou mňam!! :palec: A pak třeba halušky s bryndzou.
A z čeho se mi zvedá kufr?
Z dršťkové polívky :poblion: ,z ledvinek :poblion: ,ze špenátu :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.3.10 08:10

Já miluju zapečený brambory se smetanou ,brokolicí a kuřecím masem..Jím skoro všechno..nemám ráda houby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.3.10 08:22

Mám moc ráda zapečené brambory pomalu s čímkoliv:) Pak halušky s uzeným a zelím, pizzu, maso (též na jakýkoliv způsob), smažák, těstoviny.. Takhle bych mohla pokračovat do večera. A co nesnášim: Dršťky, boršč, tlustý maso, a hovězí jazyk..bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
1.3.10 08:46

Ja snim vsechno, nemam primo oblibene jidlo - i kdyz…tesim se treba na kotlety na kari s bramborovou kasi a s mrkvovym salatem…nepozru a dokonce ani nemuzu citit na dva metry kren. A jeste bych nejedla vnitrnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karamelína
1.3.10 09:38

Já miluju skoro všechno, českou, italskou, čínskou kuchyni, fast foody… :andel:
Nemůžu ani vidět už zmíněné zabíjačkové hody, jakékoli vnitřnosti, sladké nákypy, křen, syrovou mrkev, tlustý maso a špek a momentálně v těhu kuřata, kachny a prostě cokoliv co lítá… Ale třeba to s porodem zase přejde! :wink: Jo a tchýně zavařuje květák nakyselo, tak to je na mně opravdu příliš! :lol:

• Citovat
  • Upravit
24016
1.3.10 11:29

Hm, tak já sežeru všechno :oops: kromě hrachový kaše a čočky nakyselo :poblion: . Nedá se říct, že bych měla něco joo oblíbenýho. Ale asi to budou minutky vše zapečený a řízky všeho druhu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.3.10 11:32

Jen taková technická - jsou ty blicí smajlíky v souvislosti s jídlem opravdu nutné?? Třeba je to zrovna jídlo, co má někdo jiný rád a takhle mu to dost znechucujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
1.3.10 11:34

Já jím všechno, nemusím houby, ale třeba na návštěvě bych je klidně snědla. Jediné, co bych asi nedala, je smaženice :-? . A tlustý maso…
Co mi nejvích chutná těžko říct, mám ráda maso, sladká jídla, zeleninu, ovoce, čokoládu, mléčné výrobky, … fakt kromě těch hub snad všechno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová