Oblíbené jídlo aneb co byste mohli po kýblech

11564
8.1.23 18:30

Oblíbené jídlo aneb co byste mohli po kýblech

Pikantní je, že otázek na sex je tu spousta, ale oblíbené jídlo nikoliv. Takže jaké je vaše nejmilejší jídlo, které nikdy neodmítnete?

Já jsem hrozná mlsota, většina žen by mě zabila už po týdnu soužití, takže klasika: nejradši mám asi řízek, nekape, není na něm co zkazit, pak knedlo, svíčkovou, lívance, rajskou, ptáčka s knedlíkem, rizoto (to český a bez zeleniny), palačinky, ovocný knedlíky, pečený kuře, guláš s knedlíkem/těstovinama, kachnu, moravskýho vrabce, špenát, špagety, buchtičky s pudinkem, honzovský buchty, roštěná s rýží, topinka na sádle, bez česneku, ledvinky s rýží, dršťkovou polévku, domácí sekaná, čivabčiči, klouzáky s uzeným, plněné knedlíky uzeným

Přežiju:

bramborový guláš, francouzský brambory, bramboráky

Nepřežiju:

zeleninu, sýry, vajíčka, škvarkové knedlíky, pálivá jídla, jídla chudých (nudle s mákem, tvarohem, škubánky, šišky se strouhankou), nejím moc ani jogurty. Důvody nejsou zdravotní, jen mi to nechutná

Příspěvek upraven 08.01.23 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4485
8.1.23 18:37

Jen tak v rychlosti: Oblíbené - špagety s mletým masem, knedlíky plněné uzeným a zelí, kuskus s tuňákem. Přežiju téměř všechno, maximálně něco výběru a nejím houby nebo vařenou/grilovanou zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.1.23 18:39

Špagety s kečupem a sýrem, višňe v čokoládě, paprikové brambůrky( ty ani nekupuju jsem schopná je se žrát na posezení). Zapečené brambory s brokolicí a slaninou. Zahuštěnou květákovou polívku.
Obecně mám ráda ryby, houby, luštěniny to spousta lidí nejí vůbec.

Nemám ráda :
saláty (Rumcajs, vlašak, bramborový…)
Cibuli, francouzský brambory, játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.1.23 18:39

Řízek, pečené kuře a špagety s mletým masem. Můžu furt.
Nepozřu tlačenku a kyselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.1.23 18:40

Smažák takovej ten fakt poctivej. Kfc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11564
8.1.23 18:44

Děláte mi radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
8.1.23 18:44

Miluju rajskou a bramborový salát, ovšem po kyblech bych asi nedala nic, časem se to přejí. Ale momentálně už nějaký měsíc ujíždím na bílém jogurt s musli :mrgreen:

Co fakt do pusy nedám, to jsou vnitřnosti, tučné žvejkavé maso, nebo smradlavý sýr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.1.23 18:46

Tak to je asi jednoduchý, já nepohrdnu skoro ničím :mrgreen: ale co mužů pořád a nikdy se mi to nepřejí jsou asi těstoviny s moji vymazlenou rajčatovou pálivou omáčkou a můj vývar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11564
8.1.23 18:49
@Dahlia0409 píše:
Miluju rajskou a bramborový salát, ovšem po kyblech bych asi nedala nic, časem se to přejí. Ale momentálně už nějaký měsíc ujíždím na bílém jogurt s musli :mrgreen:Co fakt do pusy nedám, to jsou vnitřnosti, tučné žvejkavé maso, nebo smradlavý sýr :mrgreen:

Ex říkala tlustýmu žvejkavýmu žužu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033

Steak medium. Houby ve všem na všechny způsoby. Bramboráky. Špek.

Přemýšlím, co nejím. Bohužel čím jsem starší, tím je 5ech jídel méně :mrgreen:. Obecně asi sladká jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383

Miluji italskou kuchyni, kořeněná jídla.
Nenávidím smažák, houby a vepřové maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Bramborový salát a kuřecí řízky, vývar poctivý a domácí nudle nebo drobky, gulášovou a fazolovou polévku, zelňačku. Lasagne, boloňské špagety. Domácí nebo kupované tortily s kuřecím masem a čerstvou zeleninou. Řecký gyros ve Zlíně (nikde jinde tak dobrý není).
Cherry rajčata, červenou papriku, salátovou okurku. Většinu ovoce zbožňuji. Zmrzlinu.
Sýrové tyčinky. Hořčicové a octové brambůrky :oops:.
Mám ráda výrazné chutě.
Teď peču na svačiny slané listové štrůdly. Tak to můžu nebo šneky. Nebo pouze listové tyčinky. Pizzu mám ráda. Určitě jsem něco vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.1.23 18:50

Já muzu hlavně čokoládu :mrgreen: z hlavních jídel sním víceméně všechno, teď sem si oblíbila kapustove placky, ty vždycky mizí hned, ani je nestíhám servírovat :mrgreen: pak cottage bych mohla na kila :D nejim akorat orgány, tučné věci (tlusté maso, smazene), některé houby, extra paliva jídla, bramborové šišky na sladko a drstky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Ploskutáček píše:
Pikantní je, že otázek na sex je tu spousta, ale oblíbené jídlo nikoliv. Takže jaké je vaše nejmilejší jídlo, které nikdy neodmítnete?

Já jsem hrozná mlsota, většina žen by mě zabila už po týdnu soužití, takže klasika: nejradši mám asi řízek, nekape, není na něm co zkazit, pak knedlo, svíčkovou, lívance, rajskou, ptáčka s knedlíkem, rizoto (to český a bez zeleniny), palačinky, ovocný knedlíky, pečený kuře, guláš s knedlíkem/těstovinama, kachnu, moravskýho vrabce, špenát, špagety, buchtičky s pudinkem, honzovský buchty, roštěná s rýží, topinka na sádle, bez česneku, ledvinky s rýží, dršťkovou polévku, domácí sekaná, čivabčiči, klouzáky s uzeným, plněné knedlíky uzeným

Přežiju:

bramborový guláš, francouzský brambory, bramboráky

Nepřežiju:

zeleninu, sýry, vajíčka, škvarkové knedlíky, pálivá jídla, jídla chudých (nudle s mákem, tvarohem, škubánky, šišky se strouhankou), nejím moc ani jogurty. Důvody nejsou zdravotní, jen mi to nechutná

Příspěvek upraven 08.01.23 v 18:43

ANO:
těstoviny, pizza, sladká jídla, smažený sýr, květák, žampiony, guláš, tortilla, mexické fzole, chilli con carne, čína

NIKDY:
koprovka a omáčky celkově kromě svíčkové, ale tu jen vlastní nebo maminčinu, luštěniny a nikdy ryba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302

@Ploskutáček
Koprovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...