Oblíkání je strašný psycho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
16.2.11 12:37

No, tak sepřidávám do klubu :-D Naše malá tímhle trpí asi měsíc. Dřív jí to nevadilo, pohodička, ale poslední měsíc je to síla. Ještě kalhoty, botky a svetřík jdou dobře, ale jakmilezačne čepka, rukavice a bunda, je to šílenej řev, nedá se uklidnit ani šaškováním, prostě řve a řve. Je rudá, někdy mi snad i fialoví. Šílený. Nezvládám s ní nikde chodit, mám z toho traumata. Dneska byla na kyčlích a při oblíkání řev, no hrůza. Ostatní rodiče koukali, jedna máma to okomentovala, že to je fakt děsný dítě, tak jsem ji poslala kamsi. Chápu, taky nemám oblíkání ráda, jen kdyby tak nevyváděla. Vždycky mám chuť tlouct hlavou do zdi, jak řve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.2.11 12:42

no tak mi to máme podobný,dupajdy a svetřík v poho,ale jak začnu nasazovat čepičku,tak malá spustí takovej řev :lol: a uklidní se až když vyjedem s kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.2.11 13:36
Zdenulinka píše:
no tak mi to máme podobný,dupajdy a svetřík v poho,ale jak začnu nasazovat čepičku,tak malá spustí takovej řev :lol: a uklidní se až když vyjedem s kočárkem

to jo, čepice je zabiják :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.2.11 14:22
petratavali píše:
Zdenulinka píše:
to jo, čepice je zabiják :cert:

přesně tak,cokoli jinýho ji nevadí,ale ta čepice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.2.11 14:23

ale zajímavý,že jí ta čepička vadí jenom když jdem ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.2.11 14:40

Nám teda vadí i bunda,jak se nemůže pořádně mrskat je zle :zed: a dorazím to ještě víc když jí narvu i se zavinovačkou do fusaku a pak do tý pidi tašky,to už se nehne vůbec a než zabere ví o nás celá ulice :cert:

• Citovat
  • Upravit
321
16.2.11 15:50

Taky se přidávám. :mrgreen: Ale mám vypozorováno, že vadí jen zimní oblečení, které je „na těsno“. Takže se snažím dávát věci o jedno číslo větší. Body, mikiny a dupajdy jsou OK, ale fleecový overálek, kombinézka, hůůůůůů, to nééééé. Řekla bych, že jí vadí, že se nemůže mrcasit.

Jo a ještě se nechce nechat obléct (a to do ničeho, ani do plíny), když jí bolí břicho. To by nejraději byla nahá, přitom svlékání jí nevadí vůbec. :nevim:

No, zakladatelce asi nic neporadím, bo nic nevím. :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.2.11 19:48
Johanka83 píše:
Taky se přidávám. :mrgreen: Ale mám vypozorováno, že vadí jen zimní oblečení, které je „na těsno“. Takže se snažím dávát věci o jedno číslo větší. Body, mikiny a dupajdy jsou OK, ale fleecový overálek, kombinézka, hůůůůůů, to nééééé. Řekla bych, že jí vadí, že se nemůže mrcasit.

Jo a ještě se nechce nechat obléct (a to do ničeho, ani do plíny), když jí bolí břicho. To by nejraději byla nahá, přitom svlékání jí nevadí vůbec. :nevim:

No, zakladatelce asi nic neporadím, bo nic nevím. :-P :mrgreen:

musíme počkat do léta - dáme šatičky nebo tričičko a kraťásky, žádné trápení s čepicí a bundama…už aby léto bylo tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.2.11 20:02
musíme počkat do léta - dáme šatičky nebo tričičko a kraťásky, žádné trápení s čepicí a bundama…už aby léto bylo tady :dance:

už aby to léto bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.2.11 20:03
Zdenulinka píše:
musíme počkat do léta - dáme šatičky nebo tričičko a kraťásky, žádné trápení s čepicí a bundama…už aby léto bylo tady :dance: už aby to léto bylo :lol:

to teda jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.2.11 20:10

naprosto stejná situace u nás doma :palec: , z přebalování mám už trauma, už ať je teplo a jde okamžitě na nočník :mrgreen: , oblékáme skoro půl hoďky a to jen do domácího, bitvu prohrávám, většinou se mi podaří Elišku obléct, když se něčemu věnuje a nevšímá si mě, což je s postupem času těžší a těžší, protože to tu začíná mít docela okoukaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.2.11 20:16
eva76 píše:
naprosto stejná situace u nás doma :palec: , z přebalování mám už trauma, už ať je teplo a jde okamžitě na nočník :mrgreen: , oblékáme skoro půl hoďky a to jen do domácího, bitvu prohrávám, většinou se mi podaří Elišku obléct, když se něčemu věnuje a nevšímá si mě, což je s postupem času těžší a těžší, protože to tu začíná mít docela okoukaný :mrgreen:

no ještě že malé nevadí „domácí“ úbor. Nám tedy vadí „zimní“, teplé oblečení…u převlíkání do domácího z pyžámka se mi malá směje, to je naštěstí v pohodě…pak řeknu jdeme ven, vytáhnu čepičku z poličky a je zle. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.1.15 07:34

Taky vase deti jeci, kdyz je chcete prebalit?

Ahoj, dotaz zni jasne. Ja uz mam zas akorat nervy na pochodu a to je rano. Malemu je 19 mesicu a neustale problemy s prebalovanim a oblikanim. Pokažde, kdyz ho jdu prebalit, tak rev, vztekani, musim se snim prat. :cert: to dela snad odjakziva! Jsem z toho nastvana, protoze si rikam, ze je uz dost velkej na to, aby spolupracoval a vedel co se bude dit, takze nechapu proc u toho musi byt pokazdy takovy divalo!! :zed: a prevlekani taky des. Pokazde kdyz ho chci převléknout z pizama, rev. Jak kdybych mu ublizovala nebo co :roll: ja vazne nechapu proc u toho musi furt delat takovej povyk a desne me to vytaci! Vzdyt jde jen o blby přebaleni a obleknuti!.. taky vam deti tohle delaji nebo to dela jen ten nas? :-/
(ty co me budou chtit poucovat, ze ma chodit na nocnik, at si to poucovani nechaj pro sebe. Zkousime, nechce. Mam v planu se na to poradne vrhnout jakmile zacne byt teplo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
30.1.15 07:37

@veronika6913 období vzdoru :) normálka. Zkus mu to nějak zpříjemnit, vymyslet třeba nějakou oblíkací básničku, ale stejně to většinou moc nepomůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.1.15 07:39

@Fíková to ma teda asi obdobi vzdoru odjakziva :-D on u toho opravdu rve od miminka a ja cekala, ze se to treba zlepsi az bude vetsi a bude to znat a tak ze jo… no a ono nic. Je to porad stejny :-/ snazim se u tohi vselijak zabavit nebo upputat jeho pozornosz na neco..ale vetsinou je to stejne k nicemu. Jakmile zacne tak neprestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí