Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@leryl a myslíš, že zdejší ženy budou mít nějaké lepší obrázky, než je x set tisíc obrázků na Googlu?
@leryl píše:
@Agnesita No kdybyste myslela, možná by Vás napadlo, že na hotelovce se nepíše seminárka, kde je potřeba obrázek spermie. Asi tak.
Já v googlu hledala, ale nic použitelného zadarmo jsem prostě nenašla.
Ten odkaz, co jsem ti poslala, je hypertextový. Když zvládneš kliknout, je tam spousta a spousta obrázků zdarma. Kdybys myslela, našla bys je ancvaj sama.
Na hotelovce jsou také mj. všeobecně vzdělávací předměty, patří mezi ně i biologie. Někde samostatně, někde třeba dohromady s výživou. Kvalita spermií souvisí třeba i s výživou, ale to jsou šíleně zbytečně složitý konstrukce už. Pevně doufám, že nestuduješ lékařskou fakultu.
@leryl píše:
Opakuji pro méně chápavé, našla jsem obrázky, ale byly placené.
Ale už jsem poučená, radči se zde na nic neptat, protože za ty kecy to fakt nestojí.![]()
![]()
Co studuješ za VŠ, když napíšeš radči???
![]()
@Kočislava píše:
Co studuješ za VŠ, když napíšeš radči???![]()
Nemyslíš si, doufám, že vejšky oplývají zdatnými češtináři, že ne? ![]()
@Kočislava píše:
Co studuješ za VŠ, když napíšeš radči???![]()
No cestina to asi(doufam) nebude ![]()
@RadkaCh píše:
Nemyslíš si, doufám, že vejšky oplývají zdatnými češtináři, že ne?
Asi si to nemyslím
Ale tolik bych chtěla
![]()
Ale za mé školní docházky se říkalo, že i debil může vystudovat vysokou školu. Dnes už se tyto stupně vyučují jinak, ne tak jak to znám já. Debil, imbecil, idiot.
@leryl píše:… co k tomu rict, doufam, ze to neni vs, ale nejaka stredni, kde neohrozis jakykoliv zivy organismus:DD
Díky, není to fejk, se tady potím u seminárky a někdo má zase blbý řeči
já jsem opravdu našla samé placené fotky
@Kočislava píše:
Asi si to nemyslímAle tolik bych chtěla
![]()
![]()
Ale za mé školní docházky se říkalo, že i debil může vystudovat vysokou školu. Dnes už se tyto stupně vyučují jinak, ne tak jak to znám já. Debil, imbecil, idiot.
A tak každý „deb.il“ na češtinu ještě nemusí být nutně úplně blbej. Třeba např. na matfyzu se nebudu řídit podle toho, jak umí zkomolit ten náš nádherný nesmyslný jazyk. Dokud ten člověk nestuduje opravdu český jazyk, literaturu, učitelství apod., tak se dá říct, že je mi fuk, jestli ten člověk umí pořádně česky. Když budu potřebovat vysekat z vraždy manžela, tak mi tak bude jedno, jestli napíše, že jsem ho nezabIla nebo nezabYla, hlavně když mě vyseká ![]()
Dámy, dovoluji si vás upozornit, že to, že je něco „na Googlu“ ještě neznamená, že to smí kdokoliv jakkoliv bezplatně použít a že je to zadarmo… Autorská práva vám něco říkají?
Nicméně, zakladatelko, myslím, že když správně podle citačních norem uvedeš zdroj, tak bys v případě použití v seminární práci neměla nic porušit.
@Kočislava píše:
Asi si to nemyslímAle tolik bych chtěla
![]()
![]()
Tak samo nejde použít každou fotku, kterou najde strejda Google. Podívej se na fotolia.com nebo na nějaký jiný archiv. Za nižší rozlišení obvykle nic nechtějí. Nebo jestli najdeš nějakou opravdu cool, dá se poptat autora. Z akademické sféry většinou odpoví celkem rychle a nechtějí nic extra, jen credits u fotky ![]()
@leryl píše:
Opakuji pro méně chápavé, našla jsem obrázky, ale byly placené.
Ale už jsem poučená, radči se zde na nic neptat, protože za ty kecy to fakt nestojí.![]()
![]()
počkej, ty jsi na výšce a neumíš vyhledat obrázky v googlu? ![]()
@leryl Na google si nachystej v rozšířeném vyhledávání (vpravo ozubené kolečko) požadavky - včetně volně šiřitelné licence. Není tam toho mnoho, ale něco se snad využít dá.