Obrázek spermie

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
5.8.15 23:10
@JaneDoe píše: :mrgreen:

Ta spermie nějak šilhá…Aby vůbec trefila, tam kam má… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
5.8.15 23:11

Čekám uzamčení diskuze každou vteřinou. Jenže tohle prostě nešlo přejít! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.15 23:12
@Kassy píše:
Dámy, dovoluji si vás upozornit, že to, že je něco „na Googlu“ ještě neznamená, že to smí kdokoliv jakkoliv bezplatně použít a že je to zadarmo… Autorská práva vám něco říkají?
Nicméně, zakladatelko, myslím, že když správně podle citačních norem uvedeš zdroj, tak bys v případě použití v seminární práci neměla nic porušit.

Na Googlu najde i spermie volně k použití. :P Stačí si to zaškrtnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
5.8.15 23:13
@RadkaCh píše:
A tak každý „deb.il“ na češtinu ještě nemusí být nutně úplně blbej. Třeba např. na matfyzu se nebudu řídit podle toho, jak umí zkomolit ten náš nádherný nesmyslný jazyk. Dokud ten člověk nestuduje opravdu český jazyk, literaturu, učitelství apod., tak se dá říct, že je mi fuk, jestli ten člověk umí pořádně česky. Když budu potřebovat vysekat z vraždy manžela, tak mi tak bude jedno, jestli napíše, že jsem ho nezabIla nebo nezabYla, hlavně když mě vyseká :mrgreen:

No vidiš, já měla na VŠ spolužačku, která pletla mně/mě a někdy i shodu přísudku s podmětem. Ta bezmoc, když se zrovna ona na nějakou zkoušku byla schopná nabiflovat a já to třeba nedala… :cert: Teď učí ČJ na jedné SŠ a plete to pořád stejně. :zed: :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 05.08.15 v 23:15

• Citovat
  • Upravit
28272
5.8.15 23:13
@Agnesita píše: Čekám uzamčení diskuze každou vteřinou. Jenže tohle prostě nešlo přejít! 8o

Teď jsem těžce odolala ti kliknout na profilovku, abych si ji přiblížila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.8.15 23:14
@Kassy píše:
Dámy, dovoluji si vás upozornit, že to, že je něco „na Googlu“ ještě neznamená, že to smí kdokoliv jakkoliv bezplatně použít a že je to zadarmo… Autorská práva vám něco říkají?
Nicméně, zakladatelko, myslím, že když správně podle citačních norem uvedeš zdroj, tak bys v případě použití seminární práci neměla nic porušit.

vsak to je snad samozrejmost, ze uvedes zdroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
@Fima píše:

No ještě že ne k požití :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562

@Kočislava :lol: bacha, není všechno gůgl, co se třpytí jako náhled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.8.15 23:16
@Luca10 píše:
No vidiš, já měla na VŠ spolužačku, která pletla mně/mě a někdy i shodu přísudku s podmětem. Ta bezmoc, když se zrovna ona na nějakou zkoušku byla schopná nabiflovat a já to třeba nedala… :cert: Teď učí ČJ na jedné SŠ a plete to pořád stejneě. :zed: :nevim: :lol:Příspěvek upraven 05.08.15 v 23:14

Přesně tak, všechna znalost těchto pravidel ti jsou k užitku, pravda i k jakému osobnímu zadostiučinění, jen do tý doby, kdy je ti úplně k prdu a nezachrání tě to před báňou ze zkoušky z matiky :mrgreen:
Ale jako je dobrá, když s tímhle učí češtinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436
5.8.15 23:16
@Kočislava píše:
No ještě že ne k požití :poblion: :poblion:

To možná taky, někde v inzerci. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.8.15 23:18
@Fima píše:

Jistě. A ty výsledky jsi viděla?
Zakladatelka nepíše, že nenašla nic, píše, že nenašla nic použitelného. Asi má představu, jaký typ obrázku chce, a takový nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
5.8.15 23:23
@Agnesita píše:
@Kočislava :lol: bacha, není všechno gůgl, co se třpytí jako náhled :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.8.15 23:26
@MarieOVMUC píše:
vsak to je snad samozrejmost, ze uvedes zdroje…

Já tím chtěla říct, že podle mě v případě použití pro studijní účely (v seminární práci) nepůjde o porušení autorských práv i když použije obrázek, který nemá volnou licenci - pokud ho podle normy „ocituje“.
Ale hádat se o to nebudu, auorské právo není zrovna moje doména, takže je to spíš moje domněnka.

Spíš mě zaráží, že zakladatelka napíše, že hledá obrázek zadarmo a žádný použitelný nenachází a tady se jí půl e-mimina vysměje, že neumí hledat na Googlu… Prostě podle dotyčných zřejmě co je na Googlu, je zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
5.8.15 23:33
@Kassy píše:
Já tím chtěla říct, že podle mě v případě použití pro studijní účely (v seminární práci) nepůjde o porušení autorských práv i když použije obrázek, který nemá volnou licenci - pokud ho podle normy „ocituje“.
Ale hádat se o to nebudu, auorské právo není zrovna moje doména, takže je to spíš moje domněnka.Spíš mě zaráží, že zakladatelka napíše, že hledá obrázek zadarmo a žádný použitelný nenachází a tady se jí půl e-mimina vysměje, že neumí hledat na Googlu… Prostě podle dotyčných zřejmě co je na Googlu, je zdarma…

No promiň, ale zkus si zadat do Google slovo spermie a kliknout na obrázek. Vyhodí to asi milion obrázků a mně jdou normálně uložit i zkopírovat zdarma. Takže v tomto případě chápu, že se jí půl eMimina vysměje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.8.15 23:39
@Kočislava píše:
No promiň, ale zkus si zadat do Google slovo spermie a kliknout na obrázek. Vyhodí to asi milion obrázků a mně jdou normálně uložit i zkopírovat zdarma. Takže v tomto případě chápu, že se jí půl eMimina vysměje…

Ano, JDOU zkopírovat a uložit zdarma, ale to neznamená, že to udělat SMÍŠ, natož že je dokonce smíš dál použít. Každý obrázek, který na tom Googlu najdeš, má nějakého autora, resp. vlastníka autorských práv.
Když najdeš na ulici nezamčené kolo, taky JDE na něj nasednout, odvézt ho a nechat si ho, ale neznamená to, že to udělat SMÍŠ. Je ten rozdíl jasný?
Někdy stojí za to zamyslet se nad tím, jestli tím výsměchem druhému neudělám blbce spíš ze sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí