Obřízka syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
9.6.15 21:53

Naštěstí mám holčičky a muže nemagora. Obřezat bych nenechala ani náhodou, může se rozhodnout jednou sám. Vrátit se to nedá, obřízka není jako náušničky, dírky po náušnicích zarostou.. A ještě to schovávat za náboženskou tradici :roll: Alibismus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.15 21:54
@Anonymní píše:
Opravdu??? A v cem??? A to se ti sverili partneri se kteryma jsi mela hooodne blizky vztah? Hodne blizky proto, aby se ti nebali sverit sve opravdove vnitrni pocity. A nebo to bylo kamaradi se kteryma jsi to probirala jen tak ve srande treba u pivka, jak se tak keca o vsem moznem… Ono to je totiz veliky rozdil!

Taky píšu o svém příteli, proto prosím o zachování anonymu.
Přítel je obřezaný od svých 16ti a je spokojený, že je obřezaný. Se sexem problém nemá a jak mi sám říkal, tak je to pro něj pohodlnější i kvůli hygieně. A já nejsem proti tomu, líbí se mi :srdce: Tak to asi taky bude kus od kusu :)

• Citovat
  • Upravit
148206
9.6.15 22:20
@Anonymní píše:
Přítel je obřezaný od svých 16ti a je spokojený, že je obřezaný. Se sexem problém nemá a jak mi sám říkal, tak je to pro něj pohodlnější i kvůli hygieně. A já nejsem proti tomu, líbí se mi :srdce: Tak to asi taky bude kus od kusu :)

To rada ctu. Doufam ze to tak bude jednou mit i muj obrezany syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.6.15 22:37
@Anonymní píše:
Přítel je obřezaný od svých 16ti a je spokojený, že je obřezaný. Se sexem problém nemá a jak mi sám říkal, tak je to pro něj pohodlnější i kvůli hygieně. A já nejsem proti tomu, líbí se mi :srdce: Tak to asi taky bude kus od kusu :)

Také jsem měla jednou partnera s obřízkou, také mu to nijak nevadilo a ani mě, dokonce se mi to i líbilo, ale pro mě to není důvod, obřezat vlastního syna, jen tak, že někde je to děsně in :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.6.15 22:39
@Anna766 píše:
To rada ctu. Doufam ze to tak bude jednou mit i muj obrezany syn.

Tak ono asi nezbývá nic jiného, než doufat, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
9.6.15 22:41

@natyber doufam ze me do toho obrezusynapacjetoin nezahrnujes? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.6.15 22:54

Jsem Židovka, hodně jsem nad tím ze všech stran uvažovala, nakonec jsem syna nenechala obřezat.
Ale vztah náboženských tradic k obřízce opravdu není alibismus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.6.15 22:55

@Anna766 To vůbec ;) ty máš rozumný důvod proč to tak musí mít :kytka: A rozhodně to pochopí. Kdežto, jiný chlapec bude koukat jak puk, že mu to maminka nechala ufiknout, protože je to tááák krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.6.15 22:58
@Ester13 píše:
Jsem Židovka, hodně jsem nad tím ze všech stran uvažovala, nakonec jsem syna nenechala obřezat.
Ale vztah náboženských tradic k obřízce opravdu není alibismus :nevim:

Já pořád nechápu to náboženství. Kdyby Bůh, nebo kdo existoval a chtěl muže bez předkožky a ženy bez pysků tak proč by je tak nestvořil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
10.6.15 21:08

Muj manzel je krestan z Afriky a obrizku jim delali hned po narozeni. Jeste nez jsem otehotnela tak jsme se o tom bavili ze kdybychom meli syna tak ze mu nechame udelat obrizku. Mel ji az ve 2 a pul letech - cekali jsme dlouho na zakrok. Nemyslim si ze jsem mu ublizila nebo ze bude mit nasledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.6.15 22:18
@barique píše:
Muj manzel je krestan z Afriky a obrizku jim delali hned po narozeni. Jeste nez jsem otehotnela tak jsme se o tom bavili ze kdybychom meli syna tak ze mu nechame udelat obrizku. Mel ji az ve 2 a pul letech - cekali jsme dlouho na zakrok. Nemyslim si ze jsem mu ublizila nebo ze bude mit nasledky

Taky si nemyslím. Jen hodně holek tady to v okolí nezná a bere obřízku jako trestuhodný a životaničící čin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.6.15 08:49
@barique píše:

a ty víš jak se on bude cítit v dospělosti až mu díky tvému rozhodnutí bude chybět část jeho těla?

• Citovat
  • Upravit
101500
11.6.15 09:40

@lucenka Nejen v dospělosti, i během dospívání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
11.6.15 17:43

Rekla bych ze uplne normalne, stejne jako jeho otec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.6.15 19:24
@barique píše:
Rekla bych ze uplne normalne, stejne jako jeho otec!

A ty budeš žít jeho život, abys věděla jak to bude snášet? Nebudeš, ale rozhodnes o nevratné věci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA