Obřízka syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
17.6.15 01:23
@Ester13 píše:
Jsem Židovka, hodně jsem nad tím ze všech stran uvažovala, nakonec jsem syna nenechala obřezat.
Ale vztah náboženských tradic k obřízce opravdu není alibismus :nevim:

Plno Židů nenechává svě děti mrzačit obřezáním. Zakladatel moderního sionismu Theodor Hertzl svého syna Hanse obřezat nenechal, stejně tak se proti obřízce stavěli význační židovští psychiatři Sigmund Freud, který též dva své syny obřezat nenechal. tak Wilhelm Reich a dodnes žijící Richard Schwartzman. Byl to Žid Edvard Wallerstein, který v roce 1980 vydal knihu: Obřízka, americký zdravotnický blud,, která napomohla, že se v mnohých státech v USA s tímto ohavným násilím páchaným na dětech přestalo. Také loni zesnulý židovský dětský lékař Paul Fleiss z Los Angeles se tvrdě stavěl proti obřízce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:26
@barique píše:
Az budou s kamosema porovnavat pindiky tak urcite nebude jediny s obrizkou!
Nehlede na to kolik chlapcu ji maji udelanou az kolem 7 roku ze zdravotnich duvodu coz nas doktor rekl ze by mu taky hrozilo.
Mel to delane v nemocnici

Je nehorázné, jak někteří doktoři tímto straší. Tak magoří maminy a pak jsou natrvalo o svá nejcitlivější erotogenní zakončení připraveny děti, které se nemohou bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:36
@Petule030 píše:
Taky si nemyslím. Jen hodně holek tady to v okolí nezná a bere obřízku jako trestuhodný a životaničící čin ;)

A mají pravdu, protože se jedná o nenávratnou amputaci nejcitlivějších erotogenních zakončení, takže se jedná o jednoznačné zmrzačení pohlavního orgánu. Zvláště nad křesťany, ať už z Afriky nebo Ameriky se mi obrací žaludek. Nový Zákon toto jednoznačně zakazuje. Pokud si někdo říká křesťan, kdo toto zvěrstvo na chlapcích páchá, tak si může říkat. že je křesťan jak chce. Pro mne takový bratrem v Kristu není, pro mne je takový horší než pohan nebo celník. (Dnes už mnozí neznají celníky, místo toho by bylo lepší napsat, horší než exekutor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:41

Tak toto je naprosto hluboký omyl. Plno mužů má obřezané otce a nesnáší je za to, že jim nechali udělat to, co mají oni. Žádný syn není povahově naprosto podobný se svým otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:50
@j.a.n.i1 píše:
No, já bych to spíše přeformulovala na to, že každá matka si myslí, že ví, co je pro její dítě nejlepší…

Ještě dnes si někteří rodiče myslí, že je pro jejich dítě nejlepší ho strčit do kláštera, jak tomu bylo ve středověku. To samé je se zmrzačující obřízkou. Zvláště, když se někteří doktoři až po uši topí v americké kryptonáboženské pseudovědě. V USA je to velký byznys, ty sklizené kůžičky, o které jsou chlapci nenávratně olouupeni se za drahé peníze prodávají farmaceutickému průmyslu. Pro mne je to ohavnost, ze které mi je na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:54
@Divver píše:
@lucenka vas nazor beru. Mate na nej pravo. Vlastne Vas i chapu. Ale ja opravdu nemam pocit, ze mu znetvorim telo. Obrezani muzi se mi vlastne libi mnohem vic ;) coz samozrejme neni duvod, proc to planujeme. Mrzi mne, ze Cesi nejsou schpni vzit pravo na jiny nazor a zivotni styl. Neco jineho je divci obrizka. Ta ma za ukol devce znetvorit. U chlapce to tak opravdu nevidim. Nijak mu to zivot znehodnoti.

Zabývám se tím teprve rok, a už znám fůru případů mužů, kterým takováto stupidní amputace předkožky zcela zničila jejich sexuální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:01

ˇPlno Židů v USA jsou intaktivisté a místo zmrzačující obřízky dělají nenásilný obřad Brith Shalom, kdy je tělo chlapce nezměněno, buď ho jenom mažou místo zmrzačující obřízky olejem nebo symbolicky obřezávají granátové jablko.

Příspěvek upraven 17.06.15 v 06:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:11
@natyber píše:
Já to teda nepochopím ani z náboženských důvodů. Je to ujetý a nechápu to. To je stejné, jako se dělá holčičkám obřízka z náboženských důvodů :zed: :zed: To se furt matky hájí, jak by svému dítěti nedaly to a ono a jen se narodí, tak by ho kuchaly :poblion: A jestli to má v USA většina chlapečků, tak se není čemu divit. Tam jsou totiž taky samý fanatici :roll:
No ještě že nejsem postižená nějakým náboženským nesmyslem :P

Už nemá. toto stupidní zvěrstvo se na dětech dělá natvrdo pouze v oblasti Chicaga, na východním pobřeží to kleslo na polovinu a na západním to téměř úplně vymizelo. Nevzniklo to v USA ale v puritánské viktoriánské Velké Británii, protože se věřilo, že to zamezí masturbaci. V Británii se s tím však zásluhou padiatra Douglase Gaidnera, který se jako význačný pediatr proti tomu z doktorů samojediný postavil, tak se s tím zvěrstvem před rokem 1950 zcela přestalo, kdežto v některých oblastech USA se toto zvěrstvo na bezbranných dětech vykonává dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:15
@Evička0 píše:
@jananovakova Přispěla jsem se svým názorem, ale jak je vidět, je mezi námi spoustu zlých, kteří v momentě nesdílení stejného názoru začnou trapně urážet… Rozhodnutí je samozřejmě na tobě a tvém manželovi :palec:!
Hodně štěstí :kytka:

Evičko, zapomínáš, že to tělo je tělo toho chlapce a ten s tím bude muset nadosmrti žít, není to tělo jeho rodičů. Osobně to vidím jako ohavný zločin na bezbranném dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:19
@Anna766 píše:
@natyber zide ji delaji osmy den mam pocit. Jinak snad dle onoho zdravotniho problemu, je li nejaky.Syn mel od miminka velke problemy.Po nekolikaletem dochazeni na urologii mi byla doporucena obrizka.Po konzultaci s pediatrou jsem k zakroku svolila. Klukovi bylo 5 let. A skutecne od te doby je klid. Nelituju, protoze skoncilo nekolikalete trapeni. Ovsem nechci vyvolat dojem ze obrizka ano a vzdy. Kdyby syn ony zdravotni problemy a trapeni nemel, vubec bych o tom nepremyslela.

Normálně s tím kluci vůbec žádné problémy nemají. Ty vznikají nevhodnou manipulací, která pak vede ke zmrzačující amputaci předkožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:26

Evičko, pokud neumíš německy, tak jedině s překladačem.

Na www.beschneidungsforum.de jsou příběhy mužů, kterým amputace předkožky zničila jejich sexuální život. Já sám jsem ještě loni měl na obřízku zcela opačný názor, než jsem se dozvěděl o těchto skutečnostech. Proto jsem měl ještě před rokem na tolik opěvovanou obřízku zcela jiný názor než nyní Opravdu je hodně mužů kvůli tomu doživotně nešťastných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:31

Ještě před rokem jsem vůbec nevěděl, že MGM je stejné zvěrstvo jako FGM. Muž tak přijde o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení. Evičko, tvůj postoj je postoj zvráceného diskriminačního sexismu vůči chlapcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:36
@Evička0 píše:
@MarieOVMUC OMYL! Mnoho mužů si jí musí obřezat v dospělosti (v období dospívání ) ze zdravotních důvodů, takže ví, jaké to je s ní!!! Narozdíl od neobřezaných mužů, ti neví, jaké to je bez ní!

Pokud se o předkožku správně pečuje, tak operaci potřebuje ne mnoho mužů, ale pouze maximální dva muži ze sta. Nikde není psáno, že tou operací musí být zrovna amputace předkožky. Žel, naši MUDr Cvachové, jak vidno, nic jiného neumějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:39
@Evička0 píše:
Muži s obřízkou to považují za výhodu! :pankac:

To se zeptej těch, kteří tomu trpí sexuálníma dysfunkcema, omlouvá tě, že. jsi o tom doposavad nic nečetla. Já ještě před rokem a něco o těchto zkutečnostech také vůbec nevěděl.

Příspěvek upraven 17.06.15 v 06:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 02:41
@Evička0 píše:
Holky, já nikomu nic neřežu, nikoho k ničemu nenutím, jen jsem napsala svůj názor a interpretuju názor obřezaných mužů!! :zed:

Ale jen některých, znám muže, kteří kvůli tomu neskutečně trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí