Teplota dítěte ve vedru

8
7.6.15 19:02

Teplota v takovém vedru

Ahoj, potřebovala bych pomoc. Dcera je od rána unavená a kašle a teď jsem jí naměřila teplotu. Už přes tři hodiny mi brečí, protože jsem ji nutila být v posteli. Je celá zpocená a to jsem ji před chvílí převlékla. Vadilo by nechat ji bez přikrývky a čaje? Ten do ni taky totiž nedostanu…
Už mě z toho bolí hlava.
Dík všem za rady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
7.6.15 19:04

Jak je stará?
Určitě nemusí být přikrytá, pokud sama nechce… Čaj mi přijde také zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.15 19:08

@sovicka1 3 roky

Příspěvek upraven 28.06.15 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.6.15 19:08

@Vlče1 Ty ji chceš uvařit nebo co? URČITĚ bez přikrývky a horkého čaje. Čaj vlažný, pokojovou nebo mírně chladnější teplotu. Jestli kašle, tak nic studeného. Ale teplé nápoje v tomhle horku určitě ne. Normálně jí podávej jakékoliv tekutiny. Když se nebojíš sladkého, tak klidně sirupovou vodu… nebo samotnou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.6.15 19:09

Já bych ji rozhodne nenutila byt v posteli, proč? A ještě přikrytá, vzij se do její kůže, chtěla bys byt pod perinou v takovém vedru? Já bych taky brecela :cert: kolik ji je roku? Nesrazela bych teplotu, az podle toho, jestli by se vyšplhala nad 38.5. Dej ji vlázny čaj, vodu a půst pohadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.15 19:17

@lucije28 3 roky, od rána je tak mrzutá a protivná… už z ní šílim. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.6.15 19:20

Naopak, jak pisou holky, dala bych ji cokoli, co by pila, ale hlavne ne teple, pokojovou teplotu. Klidne stavu, jestli ma teplotu, i kdyz jinak nase mala stavu nedostava, ale kdyz byla ted nemocna, tak cokoli, hlavne, aby pila a dostala do sebe nejake kalorie. A nevahala bych a dala ji pod vlaznou sprchu, u nas to zabira, vlezu si tam (teplota musi byt prijemna pro me) s ni a male se ulevi, vetsinou pak dobre usne, ve vedrech ji to jde hur, i kdyz neni nemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.6.15 19:30

@Vlče1 omlouvám se za češtinu, píšu z tabletu a obča mi to přiřadí jiný výraz :P :think: no jooooo, je mrzuta, není ji dobře, tak to tak je :hug: dej ji, co chce, sladký, šťávu apod. Pohádky a pohodicku :palec: nebo se ji zeptej, co chce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
7.6.15 19:31

Pokud nema zimnici, tak prikryvku v takovem vedru vubec nepotrebuje. Naopak ji to zhorsuje teplotu

• Citovat
  • Upravit
22614
7.6.15 19:37

Přikrývku? chceš jí uvařit??? dcera taky má teploty, spí nepřikrytá :nevim: pije klasika studené - ne ledové, spíš pokojovou teplotu.¨
v posrteli ji nenuť být, jen dodržujte klid - žádný lítání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
7.6.15 20:28

Hele, já jsem taky zrovna nemocná, jsem v tričku s krátkým a kalhotkách, přikrytá lehoučkou přikrývkou :-) Nemocného kluka nenutím být v posteli, jen když horečkuje hodně a cítím, že je malátný, tak si lehne a kouká na pohádku, deku mu dám dle jeho chuti, ve vedru by ji jistě nechěl. Nápoje dávám studené (pokojová teplota).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.15 08:55

Ahojte, možná to bude trošku mimo, ale téma je aktuální, tak se zeptám…Moje malá - 5 měsíců - je od soboty protivnější, myslela jsem, že z horka, co teď bývá. Včera se mi to už ale nezdálo, měla horkou hlavinku, tak jsem měřila teplotu a měla 37,8. Dnes má zatím jen 37,2, ale je pořád hodně unavená a nevrlá. Většinou se budí s pláčem, to nikdy nedělala. Myslela jsem, že je to horkem, ale teď ráno horko není. Napadají mě buď zoubky a nebo neštovice? Měla jsem pásový opar a byla jsem upozorněná od dr, že je možnost, že malá bude mít neštovice :nevim: nechci zbytečně plašit, ale zároveň nic nechci zanedbat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.15 08:57

Jo a jinak jí nic není, nemá kašel, rýmu, nic, jen teplotu a nevrlost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 09:04

@Haňulu zdravím pokud nemá pupínky tak neštovice asi ne. ale zuby klidně. to jsou mimi hodně nevrlé. tak tady v těch vedrech hodně těkutin a asi bych se vyhýbala sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.15 09:12

@Dvěstěnožka děkuju, já právě nevím, jak bych ty neštovice poznala. Na sluníčko nechodíme ani tak, když už jsme byly venku, tak ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí