Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký slunečný den všem, pro nás bohužel doma
Mám dotaz, kdy by jste vzaly dceru 3 roky ven, pokud má dnes teplotu 37,6?
Podle mě není nijak nemocná, ale včera byla celý den venku a myslím, že to má ze sluníčka, dnes a zítra budeme doma a pokud bude bez teploty vzaly by jste ji v neděli po obědě ven na dětský den? Program pro děti a pouť?
Nevím…
všem díky za tipy, raději bych byla doma ale oběma dětem slibuji na neděli pouť a dnes se nám to teplotou pokazilo ![]()
@isp
Jestli víš jistě, že je to ze sluníčka (mám teda zkušenost, že druhý den už by teplota být neměla, spíš jen ten den večer nebo v noci) tak bych vzala klidně třeba i dneska, na chvilku, ale do stínu…
Taky mi prijde zvlastni, aby dneska behem dne mela teplotu ze vcerejsiho pobytu na slunci. ale treba jo. jinak pokud teplota dneska nestoupne a zmizi, tak bych byla v nedeli uplne v klidu.
My se teda na prv i pomoci ucili, ze po prehrati ze slunicka je dobre se 2-3 dny slunci vyhybat. Sla bych az k večeru, kdyz uz.
Edit - jeste dodatek, ze pokud teplota naskoci se zpozdenim, jedna se pravdepodobne o uzeh, pokud se diteti nerozjede nic jineho ![]()
Děkuju za rady, opravdu jí nic jiného není než ta zvýšená teplota, kromě včerejšího celého dne na zahradě, mě nic nenapadá ![]()
Taky bych ji v neděli vzala…pokud teda nebude mit teplotu…hodně pití pokrývku hlavy s sebou a žádný stres ![]()