Obstřik páteře pod CT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2965
26.7.24 17:52

@bse.pedro Výkon jsem absolvovala v červnu. Určitě bych nespoléhal na to, že určitě budeš schopen řídit auto. Navíc já jsem v nemocnici podepisovala, že mám doprovod. Asi 2h.bylo vše ok. Pak při vstávání z křesla mně úplně vypověděly nohy službu, upadla jsem a asi 10 min. jsemm měla nohy úplně mrtvé a nemohla se postavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4916
27.7.24 10:13
@sloninka píše: Více

Omlouvám se za vstup ale nejste momentálně v lázních Priessnitz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
28.7.24 20:51

@Raamgaad Ano, jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.1.25 16:04

Ahoj všem.
Prosím o vaše zkušenosti. Moc děkuji všem za případné rady.
Dnes jsem podstoupila obstřik pod CT. Mám velký výhřez a sekvestr L5/S1… Problémy mám hlavně s pravou nohou. Brnění, necitlivost po malíkové straně. Bolest v zádech.

Dnes ráno jsem byla na obstřiku a mám pocit že se mi to úplně zhoršilo. Stalo se někomu že se to zhoršilo a pak zlepšovalo? Bolí mě v kříži, v kyčlích. V sedě v leže… Podstatně víc než bolelo doteď. Noha mě tedy brní docela dost ale to vím že by mělo odeznít. Jaké máte prosím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
9.1.25 16:16
@Bubunak píše: Více

Při spoustě procedur se stav na chvilku jakoby zhorší, ale za pár hodin/dnů se to zlepší, nebo vrátí do původního stavu před procedurou… 8) Mám něco podobného, vyjetá plotýnka /mám teda lehce vyjetý všechny po celý páteři/ skřípá nějaký nerv, takže mi to střílí do pravého stehna a občas skoro padnu na hubu… Po obstřiku někdy v červenci se to nepatrně zlepšilo na pár měsíců, teď si to v nejbližší době asi půjdu zopakovat, ale k neuroložce, která mě tam pošle se dostanu až někdy v dubnu, u nás mají na ambulancích narváno, jsou dlouhý objednací lhůty… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.1.25 16:24

@bse.pedro já byla objednaná od listopadu. Mám pocit že mi na to nějak nic nezabírá. Tak jsem dneska přepadla, protože nevím proč jsem měla pocit, že mi to pomůže hned.
Tak doufám, že to teda bude zítra lepší. Jeden z neurologů, co mě viděl by mě hnal na operaci hned… Druhý zase říká, že podle nálezu je to k operaci, ale já na operaci nevypadám. Mám pocit, že jsem v pasti 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.1.25 16:30

@bse.pedro jinak u nás na ambulanci neurologický neobjednávají 🤦 musíte si to vysedět. Je tady lepší předem zavolat jestli můžu přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
9.1.25 16:30

Vydržať… Věřím tomu, že se ti to zlepší a kdyby náhodou ne, tak máš další šanci, že ti to napraví operace… :hug: :hug: :hug: 8)
Já nanejvýš dosáhnu krátkodobého zlepšení, bude se to postupně kur.vit dál a dál, celá páteř se operovat prý nedá… :nevim: :nevim: :nevim: 8) Já teda neztrácím naději, mám známý na jatkách, tak tam hodlám zajet, aby mi schovali nějakou pěknou prasečí, hodím do mrazáku a budu hledat schopnýho instalatéra, kterej mi jí vymění… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
9.1.25 16:33

U nás už se pomalu bez objednání nedostane ani k praktikovi… 8) K tomu teda zavolám a jdu prakticky hned, ale na odborný ambulance jsou objednací lhůty často i 4 měsíce… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.1.25 16:56
@bse.pedro píše: Více

No to je strašný…tady na konci světa to je naštěstí ještě celkem normální.

No jenže já si nemyslím, že operace je výhra :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.1.25 17:46

@Pudloslava podle vašich komentářů jste nejspíš odborník, nemohla byste mi prosím poradit? Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.1.25 18:44

natlačili tam nějaký objem léčebné látky a tím se mohou dočasně i lokální poměry zhoršit - je tam větší tlak. jak se to vstřebá, tak pak se začnou projevovat účinky těch léčivých látek. Bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
12.1.25 19:03

@Pudloslava děkuju. No zatím se to nezlepšuje. Dneska už je to třetí den. Začínám být lehce zoufalá. Pořád je to horší 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.25 18:41

Ahojky chci se zeptat zda už je účinek obstriku nějak znát?
Jsem po obstriku kořene L5 šestý den a jak píšeš je to spíš horší :(,mám pocit že ke zlepšení už nedojde.
Pomohlo?,jsem celkem zoufalá z toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
17.2.25 20:12
@Evik76 píše: Více

Ahoj. Promiň nevšimla jsem si zprávy. Mám pocit, že mi nezabral vůbec. S léky a cvičením se to uklidnilo..jako ne úplně, spíš se to vrátilo do stavu před tím… Teď marodím a kašel mi dává hodně zabrat, takže zhoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí