Obtěžující hovor

417
11.1.23 16:55

Obtezujici hovor

Ahojky…Mám dotaz.neni tu někdo Komu taky volali z čísla: +420779998059???
Představili se jako klientské centrum a ze kontroluji pojistné smlouvy. Volali zrovna v době kdy sem mela 6 měsíčního syna na ruce zvatlal a starší syn po mě chtěl něco pomoct. ytakze jsem paní poslouchala jedním uchem. A zítra v 9 ráno jeslti budu doma ze by přišla jejich člověk to zkontrolovat…Jak jsem se soustředila na něco jiného tak sem ji řekla ano…Ze doma budu a dala ji adresu a příjmení…Pak něco říkala o údajích tak sem ji to asi odkyvala nvm.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: Až po ukončení hovoru mi to došlo že to je blbost a volala na svoji společnost kde pojištění mám. Samozdrejme o ničem. nevi… :mrgreen:
Jako nic kromě adresy a příjmení sem jim nedala. Mozna ještě jsem rekla ano v hovoru. tak podvodníci si to můžou nahrát jako do souhlasu s něčím ze jo…ale jako bez podpisu nebo nějakých osobních údajů nemuzou stejně nic..Ne?
Kdyz mi to pak došlo chtěla sem jim zavolat zpět nebo napsat a rict ze nemam zájem a zrušit to zítra. Ale mají jednosmerne číslo.. :mrgreen: :mrgreen:
TAKZE SEM zítra pan pojede zbytečně…Jelikož bud nebudu vůbec reagovat a nebo jim přes sluchátko řeknu že nemám zájem..nebo jeslti budou volat kdyz se nedozvoni.. :mrgreen: :mrgreen:
Ja vím sem blbá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nemáte nekdo taky zkušenost.? Vim ze nic nemůžou (doufam aspon) ale štve mi to ze vi kde bydlím.. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Příspěvek upraven 11.01.23 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35878
11.1.23 16:59
@Tereza2609 píše:
Představili se jako klientské centrum a ze kontroluji pojistné smlouvy. Volali zrovna v době kdy sem mela 6 měsíčního syna na ruce zvatlal a starší syn po mě chtěl něco pomoct. ytakze jsem paní poslouchala jedním uchem. A zítra v o ráno jeslti budu doma ze by přišla jejich člověk to zkontrolovat…Jak jsem se soustředila na něco jiného tak sem ji řekla ano…yze doma budu a dala ji adresu a příjmení…Pak něco říkala o údajích tak sem ji to asi odkyvala nvm.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: Až po ukončení hovoru mi to došlo že to ne blbost a volala na svoji společnost kde pojištění mám. ysamozdrejme o ničem. nevi… :mrgreen:
Jako nic kromě adresy a příjmení sem jim nedala. Mozna jest ejakulace sem rekla to ano v hovoru tak podvodníci si to můžou nahrát jako do souhlasu s něčím ze jo…ale jako bez podpisu nebo nějakých osobních údajů nemuzou stejně nic..
Kdyz mi to pak došlo chtěla sem jim zavolat zpět nebo napsat a rict ze nemam zájem a zrušit to zítra. Ale mají jednosmerne číslo.. :mrgreen: :mrgreen:
TAKZE SEM zítra pan pojede zbytečně…Jelikož bud nebudu vůbec reagovat a nebo jim přes sluchátko řeknu že nemám zájem..nebo jedlti budou volat jdyz se nedovolaji… :mrgreen: :mrgreen:
Ja vím sem blbá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nemáte enekdo taky zkušenost. Vim ze nic nemůžou ale štve mi to ze vi kde bydlím.. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Jaká ejakulace? :lol:
Takový hovory máš rovnou posílat někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.1.23 17:00
@Tereza2609 píše:
Představili se jako klientské centrum a ze kontroluji pojistné smlouvy. Volali zrovna v době kdy sem mela 6 měsíčního syna na ruce zvatlal a starší syn po mě chtěl něco pomoct. ytakze jsem paní poslouchala jedním uchem. A zítra v o ráno jeslti budu doma ze by přišla jejich člověk to zkontrolovat…Jak jsem se soustředila na něco jiného tak sem ji řekla ano…yze doma budu a dala ji adresu a příjmení…Pak něco říkala o údajích tak sem ji to asi odkyvala nvm.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: Až po ukončení hovoru mi to došlo že to ne blbost a volala na svoji společnost kde pojištění mám. ysamozdrejme o ničem. nevi… :mrgreen:
Jako nic kromě adresy a příjmení sem jim nedala. Mozna jest ejakulace sem rekla to ano v hovoru tak podvodníci si to můžou nahrát jako do souhlasu s něčím ze jo…ale jako bez podpisu nebo nějakých osobních údajů nemuzou stejně nic..
TAKZE SEM zítra pan pojede zbytečně…Jelikož bud nebudu vůbec reagovat a nebo jim přes sluchátko řeknu že nemám zájem..nebo jedlti budou volat jdyz se nedovolaji… :mrgreen: :mrgreen:
Ja vím sem blbá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nemáte enekdo taky zkušenost. Vim ze nic nemůžou ale štve mi to ze vi kde bydlím.. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Čtu správně - ejakulace? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
11.1.23 17:00
@hanka.br. píše: Čtu správně - ejakulace? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Platíš pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327
11.1.23 17:03

Neznámá čísla nezvedám. Pak projedu net, co se o čísle ví a buď zavolám zpátky, nebo když je to důležité, zavolají znovu. Když je to někdo otravný, rovnou to dávám na Black list. Nic složitého :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14619
11.1.23 17:03

Tak proste budeš dělat, že nejsi doma, a to číslo si v telefonu zablokuješ.

Taky mi kdysi volali, trochu mě to zmatlo, jenze pak mě zarazilo, ze měli moje špatné a neaktuální údaje, přejmenovala jsem se a přestehovala :lol: Tak jsem ty ženský řekla, ze se takhle nejmenuju, jak ona říká, a ona hned zavesila :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
11.1.23 17:05

Moc lidí spokojených není . Bože, tak jste něco odkývala, až přijdou, můžete je poslat do pryč. Neb jste byla uvedena v omyl a nejedná se o vaší pojišťovací společnost. Nic vás nezavazuje, abyste je pouštěla dál.

• Citovat
  • Upravit
53518
11.1.23 17:23

@Tereza2609
Mně volalo jiné číslo na konci vždy 050 730 nebo 050 754. Marketing. Ale několikrát za sebou a jiné dny :zed: Myslím, že Dormeo. Máme od nich sovičku a já nanynka hloupá jsem se registrovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
11.1.23 17:24

Nevyzadany tekemarketing je trestný, prý už 1 firma musela zaplatit tucnou pokutu. Takže je směle nahlas- otevři prichozimu a chtej po něm vizitku se jmenem firmy a až ti ji da, tak mu jen oznam, že se tato firma dopouští trestné činnosti a že to ohlasis a zas dveře zavri.

Snad jsrm to napsala dost polopaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
11.1.23 17:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
11.1.23 17:28

@Tereza2609 No hele, nevím teda, co všechno jsi jim řekla, ale není pravda, že bez tvé přítomnosti a podpisu nemůžou (nemůžete) žádný produkt uzavřít. Není to pravda. Mám tu zkušenost. Pár dnů po operaci (gynekologie) mi zavolala paní z mBank a že společně s AXA pojišťovnou mají speciální pojištění pouze pro klienty mBank, týkalo se to onemocnění pohlavních orgánů, program obecně pod může a ženy. A jak jsem byla ovlivněná momentální zkušeností z hospitalizace, tak stačilo, přesně jak říkáš, sdělit pár údajů a pojištění bylo uzavřeno. Takže DNESKA už opravdu neplatí, že bez tebe, tvoji přítomnosti či podpisu, nemůžou nic. Není to pravda.
A pokud bych já sama neposlala doporučený dopis o ukončení pojištění, tak by vesele běželo dál. Tobě tedy doporučuju, aby ses raději zajímala a nenechala dveře zavřené. Protože „žádná nečinnost rovná se souhlas“, nikoliv „zánik“. A být tebou, než jim otevřeš dveře, zapni si na telefonu diktafon. Protože jestli to jsou zkušení lidé a ty nejsi dostatečně odolná a soustředěná, není pro ně problém tě dotlačit do něčeho dalšího, ani nebudeš vědět jak a pak budeš marně pátrat v hlavě, co, od kdy, za kolik, a kdo to vlastně byl.

Jinak prosím tě, zkus zapracovat na svém písemném projevu. Tohle je katastrofa, co z tebe vylezlo.

• Citovat
  • Upravit
101713
11.1.23 17:35

@Birds Je to pravda, DNESKA nejde po telefonu smlouva uzavřít, musi byt pak potvrzena ještě v textové podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
11.1.23 17:44
@j.a.n.i1 píše:
@Birds Je to pravda, DNESKA nejde po telefonu smlouva uzavřít, musi byt pak potvrzena ještě v textové podobě.

Nechci se dohadovat, ale já tu zkušenost mám. Opravdu se to stalo, cca před rokem. Od uskutečnění telefonátu jsem žádného pracovníka mBank/AXA nikdy neviděla, a přesto byla smlouva uzavřena. Poštou mi cca do 14 dnů přišly smluvní informace a certifikát o uzavření smlouvy. Pár krát jsem zaplatila 400 korun, rozleželo se mi to v hlavě, vyštrachala jsem smluvní podmínky produktu, na základě bodu o odstoupení od smlouvy jsem sepsala papír a poslala poštou. Kvůli chybě v textu dopisu jsem tam pak šla ještě osobně, v krátkosti jsme situaci na pobočce projednali (čili žádná „virtuální“ věc) a smlouvu ukončili. Čili ANO, jde to.

• Citovat
  • Upravit
101713
11.1.23 17:48

@Birds Ano, pred rokem, mezitim byl novelizovan zakon o ochraně spotrebitele… Dnes je nutne smlouvu jeste potvrdit textově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
11.1.23 17:48
@Birds píše:
Nechci se dohadovat, ale já tu zkušenost mám. Opravdu se to stalo, cca před rokem. Od uskutečnění telefonátu jsem žádného pracovníka mBank/AXA nikdy neviděla, a přesto byla smlouva uzavřena. Poštou mi cca do 14 dnů přišly smluvní informace a certifikát o uzavření smlouvy. Pár krát jsem zaplatila 400 korun, rozleželo se mi to v hlavě, vyštrachala jsem smluvní podmínky produktu, na základě bodu o odstoupení od smlouvy jsem sepsala papír a poslala poštou. Kvůli chybě v textu dopisu jsem tam pak šla ještě osobně, v krátkosti jsme situaci na pobočce projednali (čili žádná „virtuální“ věc) a smlouvu ukončili. Čili ANO, jde to.

jsou nové podmínky letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová