Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Birds Ja jsem jim kromě příjmení a adresy kam mají přijít nic jiného neřekla… ![]()
A možná jsem řekla nějaké ano během hovoru.Tot vše…Jinak nic jiného…
Tak na základě téhle informací přeci nemůžou nic udělat…Ne???
To by potom mohli přijít k panelaku napsat si adresu vybrat nějaké jméno na zvonku a bylo by to stejné…
No domu je pustit nechci…Spíš to udělám tak, že přijdu dolů před barák a proste řeknu, že jsem se rozhodla, že zájem nemám. A ze žádám aby smazali mě číslo.
@j.a.n.i1 Takze kdyz jsem jim sdělila pouze jméno příjmení a adresu a asi párkrát do telefonu jsem odpověděla ano.
tak nic nemuzou? A mám tedy ignorovat? Maximálně přijde papír zr se něco uzavřelo tak pak napíšu dopis a odstoupim od toho ne? yhlavne to budou nějaký smejdi když mají číslo na které s eneda dovolat zpět…
@Tereza2609 píše:
@Birds Ja jsem jim kromě příjmení a adresy kam mají přijít nic jiného neřekla…
A možná jsem řekla nějaké ano během hovoru.Tot vše…Jinak nic jiného…
Tak na základě téhle informací přeci nemůžou nic udělat…Ne???To by potom mohli přijít k panelaku napsat si adresu vybrat nějaké jméno na zvonku a bylo by to stejné…
No domu je pustit nechci…Spíš to udělám tak, že přijdu dolů před barák a proste řeknu, že jsem se rozhodla, že zájem nemám. A ze žádám aby smazali mě číslo.
Příště nikomu nic neříkej, ideálně telefon ani nezvedat ![]()
@j.a.n.i1 Takze kdyby něco po tel uzavřeli musí mi tedy poslat to v mailu (ten nemaji) nebo poštou a ja to musím podepsat? Jinak to nemůže být platné ano???
![]()
@Birds Tak předpokládám že na základně jména a příjmení a adresy nejde sestavit cokoliv…Ze to je malo údajů…
Kdyby měli treba rodné číslo nebo tak budiž.
Ale jméno, příjmení a adresa je podle mě dost málo…
Na tom snad ani nic nejde… ![]()
Hlavně jsem zvědavá jeslti vůbec někdo přijde… ![]()
@Dahlia0409 Už nebudu…Ja normalne tyhle čísla ani nezvedam…
Nevím proč ted jo…
![]()
Kazdopadne kromě jména příjmení a adresy a párkrát párkrát v hovoru řekla „ano“.Tak nic jiného jsem jim neříkala…Tak z tehle informací nemůžou nic ne???
To je malo.
Posílám je do háje, jelikož volali i v době, kdy jsem žádnou pojistku neměla (ani v historii) a prý chtějí zkontrolovat moje pojistky. Tak jsem se jich zeptala, kterou myslí a náhodně nějaké vyjmenovali
. Prostě to zkouší.
Omlouvám se za dezinformaci. Pokud se tedy zákon měnil a letos už nelze s nikým nic uzavřít pouze po telefonu, tak vše beru zpět. Můj případ byl nejspíš ještě za starých předpisů. ![]()
@Birds V pohode…
Ono stejně ja si myslim ze i kdyby to možné bylo že z toho ze ja jim řekla jen jméno příjmení a adresu a párkrát "ano "během hovoru, že z toho by asi ani nic sestavit a uzavrit neslo myslím…Jako že těch informací o me mají málo…
Víte jak to myslím?? ![]()
@Tereza2609 píše:
@Birds V pohode…Ono stejně ja si myslim ze i kdyby to možné bylo že z toho ze ja jim řekla jen jméno příjmení a adresu a párkrát "ano "během hovoru, že z toho by asi ani nic sestavit a uzavrit neslo myslím…Jako že těch informací o me mají málo…
![]()
Víte jak to myslím??
Tak oni hovor nahrávají a ANO je prostě souhlas. Rozumíš tomu, souhlasíš s tím, chceš to ![]()
@Dahlia0409 Ano ale tak jestli to nahrávají tak tam musí být slyšet že sem ano řekla treba na to jestli se slyšíme…A ze sem rekla teda ano nebo jo.Ja už nevím. Na to ze teda souhlasím s tím aby přišel a zkontroloval to…
Určitě sem neřekla ano na nic jiného…
![]()
A předpokládám že moje příjmení a adresa jim i kdyby si upravil nějak hovor na sestavení nějaké smlouvy nemůže stačit…
@Dahlia0409 mají proste malo informací…
By museli mít rodné číslo aspoň nebo tak… ![]()
Nemají kromě příjmení a adresy a tel čísla nic…nic jiného jsem jim neřekla.
@Tereza2609 píše:
@Dahlia0409 Ano ale tak jestli to nahrávají tak tam musí být slyšet že sem ano řekla treba na to jestli se slyšíme…A ze sem rekla teda ano nebo jo.Ja už nevím. Na to ze teda souhlasím s tím aby přišel a zkontroloval to…
Určitě sem neřekla ano na nic jiného…![]()
![]()
A předpokládám že moje příjmení a adresa jim i kdyby si upravil nějak hovor na sestavení nějaké smlouvy nemůže stačit…
Tak ono se 100 krát opakuje, že by lidé měli tyto telefony pokládat, neodpovídám jim atd…
A stejně se najdou lidé, kteří jim telefon zvednou, několikrát odpoví ano..V minulosti to na smlouvu stačilo, teď jestli je nějaký nový zákon tak nejspíš ne i když zkoušet to budou i takto.
A dle všeho nejsi člověk, co by je uměl odpalkovat, takže jim raději ani neotvírej, jestli tedy budeš o samotě..
@smajlik345 Umím odpalkovat…Normálně tyhle telefony ani nezvedam.Ale včera jak sem už psala sem. proste byla v zaprahu a proste sem zvedla. A vnímala jen na jedno ucho…
@smajlik345 Hlavně jako to zensem řekla ano.ok.Ale vědí jen to příjmení a adresu.Nic víc to přece snad ani nejde na to udělat smlouvu nebo něco..To je dost málo…a jiné informace asi o me nemají když se ptali.