Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smajlik345 To ja neříkám ani nezpochybnuji to ze by v tom uměli chodit…Určitě jsou velmi vynalezavy…Jen si myslím ze teda pro to aby udělali smlouvy potřebuji víc informací než příjmení a adresu…A vzhledem k tomu ze jsem ji ja nic jiného neřekla tak předpokládám že ani nic víc o me nevědí…Tudíž by ta smlouva byla jen o příjmení a adrese…
No to neboj pustit dovnitř ani náhodou…
@Tereza2609 píše:
@smajlik345 To ja neříkám ani nezpochybnuji to ze by v tom uměli chodit…Určitě jsou velmi vynalezavy…Jen si myslím ze teda pro to aby udělali smlouvy potřebuji víc informací než příjmení a adresu…A vzhledem k tomu ze jsem ji ja nic jiného neřekla tak předpokládám že ani nic víc o me nevědí…Tudíž by ta smlouva byla jen o příjmení a adrese…
No to neboj pustit dovnitř ani náhodou…
Teoreticky nemají skoro nic, prakticky jsi souhlasila. Nezbyde, než počkat, jestli teda někdo přijde a buď neotvírat, nebo je poslat pryč.
@Dahlia0409 souhlasila sem s tím aby někdo prisel…A párkrát sem rekla ano ale jako takový jako souhlas že slyším. Vis jak..
Nikdo nevysvětlil žádnou případnou smlouvu novou nebo tak..yspis šlo o to že bekdo přijde zkontrolovat stávající smlouvu.
@Tereza2609 píše:
@Dahlia0409 souhlasila sem s tím aby někdo prisel…A párkrát sem rekla ano ale jako takový jako souhlas že slyším. Vis jak..
Nikdo nevysvětlil žádnou případnou smlouvu novou nebo tak..yspis šlo o to že bekdo přijde zkontrolovat stávající smlouvu.
Ale prostě jsi na všechno kývla ![]()
@Tereza2609 Když někdo přijde, tak jen řekni, že nic nechceš a podepisovat nebudeš. Rozmyslet se může přece každý. Hotovo, vyřízeno
@Tereza2609 píše:
No, ještě v prosinci 2022 by to mohlo být drahé. Obhajovat se, že jsem jim skoro nic neřekla a jen několikrát v hovoru řekla ANO - a reálně ani moc nevíš na co jsi kývla…
Jinak jsem tady od tebe asi 8× četl skoro stejný příspěvek, proč tu neustále píšeš to samé? Jsme si to přečetli na začátku a značná část (40%+?) to pochopí a udrží v paměti dostatečně dlouhou dobu.
Našla jsem na internetu toto… ![]()
I kdyby případně se stalo něco podobnému někomu jinému… ![]()
https://www.dtest.cz/…pro-rok-2023
@Tereza2609 já ti nechci brát iluze, ale oni umí ty hovory velmi hezky sestříhat a pak zjistíš, že jsi řekla ano na něco úplně jiného. No a s těmi údaji bych si nebyla až tak moc jistá. Na mě si jedna podvodnice před lety nabrala mikropůjčky a já to zjistila, když mi domů začaly chodit výhrůžky exekucí… Měla jméno, příjmení a rodné číslo. Netuším, kde to sehnala, doklady jsem v životě neztratila a na vyhazování dokumentů s osobními údaji si dávám pozor. Táhlo se to víc jak rok, soud jí dal podmínku.
@nozu píše:
@Tereza2609 já ti nechci brát iluze, ale oni umí ty hovory velmi hezky sestříhat a pak zjistíš, že jsi řekla ano na něco úplně jiného. No a s těmi údaji bych si nebyla až tak moc jistá. Na mě si jedna podvodnice před lety nabrala mikropůjčky a já to zjistila, když mi domů začaly chodit výhrůžky exekucí… Měla jméno, příjmení a rodné číslo. Netuším, kde to sehnala, doklady jsem v životě neztratila a na vyhazování dokumentů s osobními údaji si dávám pozor. Táhlo se to víc jak rok, soud jí dal podmínku.
Podle čeho ji našli?
@Dahlia0409 myslím, že ji udal její přítel. Těch poškozených bylo víc.
@nozu píše:
@Tereza2609 já ti nechci brát iluze, ale oni umí ty hovory velmi hezky sestříhat a pak zjistíš, že jsi řekla ano na něco úplně jiného…
Ale v roce 2023 to už taková tragédie není. Psalo se to několikrát, že po tel. souhlasu musí následovat podpis. A střihání záznamu bych moc nečekal, to se dá napadnout. Např. by neseděla doba hovoru, což se dá dohledat na min. 3 místech. Když potřebují (potřebovali), tak se ten hovor vede tak, že člověk to ANO oopravdu řekne.
@nozu Ano vím ze před lety to nebylo tak těžké si na někoho něco vzít…Mám několik znamych co na tom byli podobne jako ty…
Naštěstí dnes už to snad tak lehké není…Kord kdyz od toho 6.1.2023 musí být po ústním souhlasu v telefonu jeste i písemný souhlas… ![]()
Jeslti jsem to dobře pochopila pokud by oni nějak sestrihali hovor a udělali z toho něco ze sem odkyvala smlouvu tak od toho ledna dokud smlouvu písemne neodsouhlasim tak nic neplatí…Takze asi můžu být ráda že volali včera a ne před 6.1.2023…
Nejde možná teď, ale v minulosti šlo. A oni vědí jak to mají udělat, aby si dokázali udělat smlouvu, umí v tom chodit více než ty…
A kde máš jistotu, že dnes nebudeš v zápřahu, že nebudeš zase vnímat jen na jedno ucho? Víš co, nezvi je dál, říkej jim na vše ne a ber to jako poučení do budoucna