Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj přišla paní…Čekala sem buh vi koho ale celkem příjemná paní..
Dovnitř jsem ji nepustila. A vysvětlila ji ze jsem to špatně pochopila a ze zájem nemám. tak mi jest evysvetlovala ze jsou to externí partneři všech společnosti a ze se nemusim bat ze sem nepřišla proto aby mi něco měnila nebo tak…Ze jen přišla z preventivních duvodu aby mi vysvětlila co vše tam mám a jestli je vše tak jak má být. Ze ma spousta klientů kteří si myslela jak mají smlouvy správně a pak když se něco stalo přišli o x 1000 Kč… ![]()
Tak sem ji teda řekla ze opravdu zájem nemám…Ze jsem se i snažila zpět pak dovolat aby schůzku zrusili ale nedovolala jsem se…
A že prosim o vyskrtnuti telefonního cisla z jejich seznamu…Paní se rozloučila že v pořádku a odešla…Pro jistotu jsem si celý hovor nahravala na mobil…Tajne samozřejmě…
![]()
@Tereza2609 píše:
Jj přišla paní…Čekala sem buh vi koho ale celkem příjemná paní..Dovnitř jsem ji nepustila. A vysvětlila ji ze jsem to špatně pochopila a ze zájem nemám. tak mi jest evysvetlovala ze jsou to externí partneři všech společnosti a ze se nemusim bat ze sem nepřišla proto aby mi něco měnila nebo tak…Ze jen přišla z preventivních duvodu aby mi vysvětlila co vše tam mám a jestli je vše tak jak má být. Ze ma spousta klientů kteří si myslela jak mají smlouvy správně a pak když se něco stalo přišli o x 1000 Kč…
Tak sem ji teda řekla ze opravdu zájem nemám…Ze jsem se i snažila zpět pak dovolat aby schůzku zrusili ale nedovolala jsem se…
A že prosim o vyskrtnuti telefonního cisla z jejich seznamu…Paní se rozloučila že v pořádku a odešla…Pro jistotu jsem si celý hovor nahravala na mobil…Tajne samozřejmě…![]()
![]()
Dobře jsi udělala, v podstatě v každém kroku. Externí firma nemá co kontrolovat tvé smlouvy, které jsi s externí firmou neuzavřela. Tvé smlouvy a jejich nastavení smí řešit pouze a jedině SMLUVNÍ strany, tedy ty a tvoje banka, pojišťovna, spořitelna apod. Nikdo jiný. Je naprosto jasné, že pokud bys paní pustila ke stolu, abyste se na smlouvy podívali, se stoprocentní jistotou by ti tam našla něco, co se dá pojistit nebo nastavit jinak. A o to jim jde. Abys udělala úpravu s nimi. Kulový. Smlouvy si má člověk hlídat sám. Pokud něčemu nerozumí, má se sebrat a zajít na pobočku, ať ti to vysvětlí a jaké jsou možnosti. Nebo si najít dobrého finančního poradce, který má udělat kompletní analýzu tvých financí a podle příjmů a výdajů nastavit smlouvy, které potřebuješ. Takhle se to dělá. A ne do již existujícího smluvního vztahu přibírat někoho dalšího
![]()
@Birds Nuuu.Jsem ráda že to mám za sebou…
![]()
A ještě nahrané na mobilu kdyby náhodou…
![]()
@Tereza2609 píše:
@Birds Nuuu.Jsem ráda že to mám za sebou…![]()
![]()
![]()
A ještě nahrané na mobilu kdyby náhodou…![]()
![]()
Hlavně že to dobře dopadlo, jsou to otravní šmejdi.
Zadala jsem číslo na net a vyjelo spousta negativních recenzí, všichni píšou to co Ty, že jim volal někdo otravný, předstírá, že je z klientského centra a chce se dostat do bytu ke smlouvám… ![]()
Já jim vždycky řeknu, že nesouhlasím s tím být monitorována, případně se zeptám, kde vzali souhlas s tím, že mi mohou zavolat a oni se sami loučí.
Nikomu do telefonu nepotvrzuju jméno, nic, naopak se ptám, jak se jmenují, co to je za společnost, kde vzali číslo, Ty nemáš povinnost se někomu představovat, odpovídat, nic…
@free333 ja to normálně dělám taky tak…
Ukončuje hovor hned ale ted sem nějak proste mela vypnuto asi…
![]()
@Tereza2609 píše:
@free333 ja to normálně dělám taky tak…![]()
![]()
Ukončuje hovor hned ale ted sem nějak proste mela vypnuto asi…
![]()
![]()
Ale zvládlas to a to je hlavní…
Bohužel problém bývá hlavně u těch starších, důvěřivých, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv…
@free333 Tak naštěstí už to není tak lehké něco sjednat pí telefonu…
Jak sou ty nový podmínky od ledna… ![]()
@Birds píše: …Externí firma nemá co kontrolovat tvé smlouvy, které jsi s externí firmou neuzavřela. Tvé smlouvy a jejich nastavení smí řešit pouze a jedině SMLUVNÍ strany, tedy ty a tvoje banka, pojišťovna, spořitelna apod. Nikdo jiný. Je naprosto jasné, že pokud bys paní pustila ke stolu, abyste se na smlouvy podívali, se stoprocentní jistotou by ti tam našla něco, co se dá pojistit nebo nastavit jinak. .
No, myslím, že to bude reálně malinko jinak…
Cokoli se smlouvou udělá klient tam, kde on bude chtít. Kromě „exkulzivních“ produktů, které ale nemají snadný život. A smlouvu rozhodně může kontrolovat kdokoli, klidně „paní Horáčková“ z prádelny.
Jestli by se něco našlo (a věřím, že u smlouvy i jen pár let staré ano), tak je dobře, že to někdo viděl. Je věcí klienta, jak s tou informací naloží. A i v životním pojištění jsou případy, že staré riziko na 200.000 může být dražší, než skoro shodné na 250.000.
O starých cenách třeba za odpovědnost (občaskou- blbostku) ani nemluvě. Často byl limit třeba 500.000, teď není problém mít limit v desítkách mega a klidně to stojí skoro stejně.