Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Boty na dalku bez vyzkouseni? Komu se plati? A co zaruka? Kde poslat na vymenu/ reklamači? ![]()
Do toho bych nesla ani nahodou. U nas je v dnesni konzumni dobe na kazdem rohu nejaka obuv a vsude slev, ze uz to snad zacnou brzy rozdavat zadarmo. ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak jasný. Ale ne všude se to prodává. ![]()
Nicméně na fb pár skupin s takovým oblečením je a zrovna tam jsou ty věci pěkné a vesměs kvalitní. Ale stejně je to pořád předražené. Oproti tomu, za kolik si člověk nakoupí tam. ![]()
Já teda ujíždím na jídle, takže si dělám zásoby tímhle směrem. ![]()
Na značky si nepotrpím, ale už jsem si tam brala i nějaké jejich látky a to je kvalita super.
@IvčaIva píše: Více
no záruka… zkoušela jsi někdy reklamovat Nike boty? Nemožné v podstatě, holka je strašně chtěla, stály mě 3 litry, za pár měsíců prodřená pata až na plast, nedalo se v tom chodit, když jsem s úžasem zjistila že na svých stránkách nemají o způsobech reklamace ani slovo a našla pár diskuzí, kde lidi nepochodili ani s reklamací přímo na prodejně, mmch se stejnou vadou, a neměli ani boty ani peníze… tak jsem je hodila do popelnice a tady ty rádoby značky už mi nesmí přes práh.
Kupovala jsem si botasky Nike přímo v Turecku a vydržely asi dva měsíce ![]()